Copy

Kære FYGO-medlemmer,

 

Nyt fra seneste bestyrelsesmøde december 2018


Der er nu udsolgt til Akut Obstetrik Kurset. Vi håber at vi kan gentage kurset igen i fremtiden. Aktuelt arbejdes på en undersøgelse af hoveduddannelsen og de kompetencer vi får når vi er færdige. Vi glæder os til at sende det ud i det nye år.

Programmet til Internatet d.21.-22.marts 2019 ligger nu klar og der er åbent for tilmelding. I år holdes det på Hotel Trinity, Fredericia. Denne gang bærer Internatet titlen "Det skjulte (under) liv - fra gråt til hot" om bl.a FAST scanning, IOTA kriterier til UL af cyster, føtal UL samt placenta diagnostik. Der er også brag af en fest med bandet "Ultralyd". Der kommer desuden nye pladser i bestyrelsen - hold øje med indkaldelsen til Genrelaforsamling. 


Der er netop åbnet for tilmelding til GetUp 2019, som foregår april 2019 i Rom, Italien. Det er for kursister i det sidste år af deres HU og er træning i gynækologisk laparoskopi samt hysteroskopi. 


 

Hvem har fortjent FYGO-prisen 2019

Så er det igen tid til at overveje om netop din/jeres afdeling, leder, uddannelsesansvarlige, kollega eller lignende har gjort noget ganske særligt for din/jeres uddannelse og oplæring?

Vi opfordrer hermed til indstillinger til årets uddannelsespris 2019. Udvælgelsen blandt de indstillede foretages af FYGOs bestyrelse og uddeles på DSOG’s forårsmøde, april, Hindsgavl.

Der skal indsendes en kortfattet, skriftlig indstilling, som skal være bestyrelsen i hænde senest den 15.marts 2019 og indsendes pr. mail til bestyrelsesmedlem:

Anne Rahbek Zizzo (zizzoanne@gmail.com)

 

Seneste minireferater/referater fra bestyrelsesmøder kan findes her

De bedste hilsner

FYGO bestyrelsen

Kommende kurser/møder

Året rundt er der kurser i både øst og vest - nogle arrangeres af FYGO, nogle arrangeres af DSOG - og et enkelt arrangeres i fællesskab.


Det kræver medlemskab af FYGO/DSOG at deltage i DSOG møderne, mens FYGOs egne aften kurser ikke kræver medlemskab, men til gengæld er det billigere for FYGO medlemmer.

FYGO holder aften kurser flere gange årligt i både øst og vest, og så er der et 2-dags internat der holdes omkring Lillebælt. De er mest relevant for folk i intro/HU. Internat er et godt sted at lære en masse og møde kolleger, hvor der er tid til at socialisere til god mad og god vin.

DSOG kurserne findes alle som min 2-dags kurser inkl festmiddag og er som følgende:

  • Januar: "Sandbjerg", holdes på Christiansminde (inkl overnatning): Det obstetriske guideline møde, hvor nye guidelines fremlægges og diskuteres. Man kan melde sig til at  en guideline eller "blot" deltage for at lære.

  • April: "Forårsmødet", holdes på Hindsgavl (inkl overnatning). Fælles gyn/obs møde med emner der er relevant for hele specialet. Revy hvert andet år (meget underholdende)

  • September: "Hindsgavl", holdes på Hindsgavl (inkl overnatning): Det gynækologiske guideline møde, hvor nye gynækologiske guidelines gennemgåes. Her kan man også melde sig til at udarbejde guidelines eller "blot" deltage.

  • November: "Efterårsmødet", holdes i København (uden overnatning). Fælles gyn/obs møde med emner der er relevant for hele specialet. FYGO arrangere lørdagens program. Fælles middag fredag på Domus Medica.Kursusrække 2018/2019 – VESTJanuar 2019: UK/Oprejst fødsel

Februar 2019: Samråd og sårbare gravide

April 2019: HU Ansøgningskursus

Maj 2019: Gyn-Obs endokrinologi
Kursusrække 2018 – ØSTFebruar 2019: Ungdomsgynækologi

April 2019: Abortus habitualis

Maj 2019: Bariatiske gravide  

DSOG møder mm
Sandbjerg d.17.-19.januar 2019

DSOG forårsmøde d.5.-6.april 2019

NFOG Educational commité kursus om etiske dilemmaer, d.25.-26. April 2019 Stockholm.

Se desuden
FYGOs hjemmeside for inspiration for andre møder/kurser


 
Copyright © 2018 FYGO, 

Find os her:
FYGO
Brendstrupgårdsvej 100
Aarhus N 8200
Denmark

Add us to your address book


Afmeld mig fra nyhedsbrevet

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FYGO · Brendstrupgårdsvej 100 · Aarhus N 8200 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp