Copy
Lettering - Tips & Trix
View this email in your browser
Hejsan!

Hoppas allt är bra med dig!

Jag har haft en bra, men galen vecka med flera deadlines, men jag har även haft möjlighet att få en inspirations-input, vilket inte händer alltför ofta. Men pga av för lite tid och ett bildfilshaveri nu på slutet då jag skulle skriva detta brev så väljer jag att skjuta upp denna veckas lettering-brev till nästa vecka. Jag tar då upp hur du lägger in din bokstavsillustration på ett foto!

Istället för letteringinstruktioner tänker jag tipsa dig om två personer som jag fick höra föreläsa på Cap&Designs event CapLive Typografi i onsdags och som inspirerade mig mycket!

Carolina Laudon som är typsnittsdesigner, gör lettering och undervisar för att bara nämna några få inriktningar av hennes profession. Oerhört skicklig och trevlig! Kolla in hennes hemsida och inspireras att rita bokstäver!

Maja K Zetterberg föreläste om lettering, om varför det är så populärt och hur hon skapade typsnittet Björkhagen, som även innehåller kyrilliska bokstäver, för Ikea. Hon jobbar mycket med pensel och har även tagit fram text för Odd Molly.

Hoppas du får ett bra veckoslut! Vi hörs nästa vecka!Är du ivrig på att lära dig mera om lettering/bokstavsillustration kommer jag att lansera en videokurs i februari 2017! Här hittar du mer info om Lettering Workshop - videokursen:
Att rita bokstäver och ord - väck din skaparglädje och kreativitet!

Vill du delta i Lettering Workshop live, en fem timmars inspirerande och effektiv kreativ verkstad, hittar du datum på mina kommande kursen här:
Lettering Workshop
 
Copyright © 2016 Fia Lotta Jansson Design, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fia Lotta Jansson Design · Maltesholmsvägen 119 · Hässelby 16566 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp