Copy
Nyhedsbrev fra Liv i Lokalhistorien | 27. juni 2014

Fællessang i solnedgangen i Slettestrand


Tirsdag 1. juli 2014 indledes den nye sæson af »Sange ved havet«, som ved premieren sidste år blev en stor publikumssucces med omkring 600 deltagere fordelt over tre sommeraftener i juli-august

I år udvides programmet med en ekstra sangaften torsdag 14. august i forbindelse med golfturneringen »Made in Denmark«. De mellemliggende datoer er tirsdagene 15. juli og 5. august.

»Sange ved havet« foregår ved Havbådehuset i Slettestrand og begynder kl. 20. Programmet varer tre kvarter og veksler mellem fællessang efter Han Herred Sangbogen med forskelligt musikalsk akkompagnement og underholdende indslag.

Derefter står områdets hoteller på skift for servering af kaffe/te med kage i Havbådehuset, som også giver husly til fællessangen i tilfælde af regn. I øvrigt kan man sommeren over se en lille kunstudstilling med skibsmotiver af akvarelmaleren Ole Ubbesen.

Idéen til »Sange ved havet« er hentet fra Agger i Thy og har til formål at være et hyggeligt mødested for såvel lokalbefolkning som turister. Unge som ældre er velkomne til at slutte sig til og synge med. Arrangørerne opfordrer deltagerne til at tage en klapstol og et tæppe med.

Bag arrangementet står en række frivillige fra Han Herred Turistforening, Destination Slettestrand-Svinkløv, Han Herred Havbåde, Hjortdal Beboerforening, Hjortdal Menighedsråd, Kulturforeningen Tinghuset, Jammerbugt Kulturskole og Lokalhistorisk Samvirke for Han Herred.

Læs mere om »Sange ved havet«

Billeder fra Træf Han Herred 2014


Se billeder fra et yderst vellykket hjemstavnstræf i Tranum Kirke, Brovst Sundhedshus og Skovsgaard Multihus, arrangeret af Lokalhistorisk Samvirke for Herred

Lokalhistorisk sommerkalender


Læs om de mange lokalhistoriske sommeraktiviteter i Han Herred
Følg lokalhistorien i Han Herred på Facebook
Liv i Lokalhistorien
Besættelsestidens Han Herred
Han Herred Bogen
Træf Han Herred
Sange ved havet

Du modtager denne mail som abonnent på Nyhedsbrevet Liv i Lokalhistorien

Nyhedsbrevet »Liv i Lokalhistorien«
Mågevej 5
9690 Fjerritslev
redaktion@sognegrupper.dk

Afmeld nyhedsbrevet
Opdater e-mailadresse 

Email Marketing Powered by Mailchimp