Copy

Laatste nieuws van 2016

Jaargang 8 - nummer  8
Op de valreep van 2016 nog even een korte nieuwsbrief van dit jaar.
Een mooi jaar voor onze Stichting. Het landbouwproject dat we in maart 2016 gestart zijn hebben we in december kunnen afsluiten met goede resultaten. De mensen in de dorpen zijn razend enthousiast en 20 mannen en vrouwen hebben een opleiding gekregen hoe ze om moeten gaan met hun pas verworven moestuinen. Een comité is ingesteld, die de dagelijkse gang van zaken gaan behartigen.
In 2017 hopen we de eerste oogst binnen te kunnen halen.
  

Gouden Gans van Wilde Ganzen.
 

Helaas hebben wij de halve finale van de wedstrijd niet gehaald. Alle mensen die op ons gestemd hebben willen wij langs deze weg bedanken. De 10 finalisten willen wij heel veel succes wensen en de jury veel wijsheid in het bepalen van de uiteindelijke winnaar.
Eindverslag Duurzame landbouw in de Sahel

Van onze partner NGO Idela hebben wij het laatste evaluatierapport ontvangen, na de vertaling in het Nederlands hebben wij dit document goed bekeken binnen ons bestuur. De Nederlandse vertaling staat op onze website. Binnenkort volgt ook onze eigen rapport.
Wij willen langs deze weg alle donateurs bedanken voor hun steun en vertrouwen. We hopen in 2017 een vervolg plan te publiceren om dit project uit te breiden en de verankeren binnen de regio.

Tanumert

Volg Aman-Iman op Facebook       Volg Abakoula op Twitter       Doorsturen 
Stichting Aman-Iman
Heerdergroenweg 43
6224 JL Maastricht
Nederland
+31 (0)6-20020460
info@aman-iman.nl 
afmelden
Email Marketing Powered by Mailchimp