Copy

In deze nieuwsbrief:


 
View this email in your browser

Bijeenkomsten ‘Onze visie op de toekomst’ 

Met de wetenschap van nu kijken we naar de automatisering van morgen. Onze visie en plannen hebben wij gedeeld op vier klantenbijeenkomsten met als thema 'Onze visie op de toekomst'.

Tijdens deze bijeenkomsten hebben we onze klanten laten zien hoe wij vinden dat de 'kinderopvangsoftware van morgen' eruit hoort te zien en welke stappen wij hierin al gezet hebben. Wat we hebben laten zien heeft veel enthousiaste reacties losgemaakt.

 

Konnect

De kwaliteit van de communicatie, tussen de groep en de ouder, bepaalt de betrokkenheid van de ouder bij de kinderopvang. Konnect verbindt de groep met de ouder ...en andersom.
 
Konnect heeft op de bijeenkomsten laten zien wat er nu mogelijk is en wat er mogelijk wordt in de toekomst. Lees hoe u uw oudercommunicatie kunt versterken met The Nanny & Konnect.

 

Was u niet aanwezig op de bijeenkomsten, maar bent u wel nieuwsgierig? Meld u aan! 

Bent u niet aanwezig geweest op één van onze bijeenkomsten over 'Onze visie op de toekomst'?  Bent u wel nieuwsgierig naar hetgeen besproken en toegelicht is? Bij voldoende animo gaan wij, op nader te bepalen data, bijeenkomsten van ca. 3 uur, in Kaatsheuvel organiseren, waarin we u meenemen in onze plannen. Heeft u interesse om zo'n bijeenkomst bij te wonen, mailt u dan uw gegevens naar verkoop@tecsoft

Belastingdienst extra aanlevering voor gastouderbureaus in 2015 

Jaarlijks vraagt de Belastingdienst bij kinderopvangorganisaties gegevens op om de aan ouders verstrekte kinderopvangtoeslagen te kunnen controleren. De Belastingdienst heeft aangekondigd jaarlijks in januari een aanvullende gegevenslevering van gastouderbureaus te willen ontvangen. 
 

Aanvullende gegevensaanlevering vanuit The Nanny

Dit aanvullende gegevensbestand wordt vanaf The Nanny versie 4.2.19 automatisch gegenereerd op het moment dat u het jaarlijkse bestand aanmaakt. Uiteraard dient u wel gebruik te maken van een gastouderadministratie. The Nanny genereert voor u twee bestanden: het jaarlijkse bestand en het aanvullende gegevensbestand voor gastouderbureaus.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan The Nanny versie 4.2.19. U ontvangt van ons een versiebrief op het moment dat deze versie beschikbaar is en u The Nanny kunt updaten naar versie 4.2.19. 

Module werkkostenregeling voor iMUIS

Op 1 januari 2015 wordt de werkkostenregeling (WKR) verplicht. Door deze regeling kunt u voortaan maximaal 1,2% van de totale fiscale loonsom in uw bedrijf besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen aan uw werknemers. Over het bedrag boven de vrije ruimte betaalt u loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%. 
 
Wanneer u werkt met iMUIS kunt u gebruik maken van een aanvullende module 'Werkkostenregeling' van MUIS Software. Door gebruik te maken van deze module, kunt u de onbelaste vergoedingen en verstrekkingen op een eenvoudige manier boeken. Lees meer over de module ‘Werkkostenregeling’ en wat onze partner, administratiekantoor Twan van de Wiel, op dit gebied voor u kan betekenen.

Prijsaanpassingen kunnen we voor u verzorgen 

Binnenkort krijgt u er waarschijnlijk weer mee te maken, het voorbereiden van de jaarlijkse prijsaanpassingen. Onze consultants verzorgen de prijsaanpassingen voor diverse organisaties. Overweegt u om deze klus ook liever uit handen te geven? Neemt u dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en/of het maken van een afspraak voor de inzet van een consultant. Gezien de traditiegetrouwe drukke periode in het laatste kwartaal van het jaar, raden wij u aan tijdig een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken via: 0416 - 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.

Tips van onze klantondersteuning


Afgekeurd PAIN bestand 

Vaak blijkt dat wanneer een PAIN bestand afgekeurd wordt door een bank, een foutief opgenomen IBAN of BIC in het bestand de oorzaak is. Over het algemeen verwijst de bank in de toelichting bij de afkeuring enkel naar een regelnummer in het bestand, waar de fout zit. Door het volgen van onderstaande stappen kunt u de inhoud van deze regel eenvoudig controleren en indien nodig aanpassen:

1. Open het PAIN bestand met het programma ‘Kladblok’.
2. Klik op Bewerken.
3. Klik op Ga naar. Vul het regelnummer aangegeven door de bank in.
4. Er wordt ingezoomd op de regel waarin volgens de bank een fout zit.
5. Controleer deze regel en pas deze indien nodig aan.
6. Sla het bestand op. 
7. U kunt het PAIN bestand opnieuw inlezen bij de bank.
Vergeet u tot slot niet de wijziging ook aan te passen in The Nanny.  

 

Belastingdienst bestand wordt afgekeurd bij ontbrekende groep

U kunt (extra) opvang in The Nanny onder andere registreren via extra factuurregels bij het kind. U dient daarbij de geplaatste groep in te geven. In de praktijk merken we dat de groep soms niet gevuld wordt. Dit heeft met name gevolgen voor het jaarlijkse/maandelijkse bestand dat u aanmaakt voor de Belastingdienst. In dat bestand kan de opvang namelijk niet aan een groep en daarmee dus niet aan een locatie met een LRK nummer worden toegekend. De Belastingdienst kan het bestand daardoor afkeuren.
 
Wij adviseren u, voordat u een bestand voor de Belastingdienst gaat aanmaken, te controleren of u eerder dit jaar extra factuurregels met opvang hebt geregistreerd, zonder groepen. In dit document wordt toegelicht hoe u dit kunt controleren en hoe u dit in The Nanny kunt corrigeren.
 
In versie 4.2.19, waar op dit moment de laatste hand aan wordt gelegd, wordt het veld ‘Groep’ een verplicht veld, indien u een extra factuurregel met opvang opslaat.

Trainingen 

Wij bieden diverse trainingen aan, voor het werken met The Nanny Kindplanning en The Nanny Personeel. Dat kan in de vorm van een basistraining, een training op specifieke onderdelen of een training geheel op maat passend bij uw wensen. Op de pagina trainingen vindt u meer informatie. 
 
Copyright © 2014 Publicatiedatum: 16-10-2014