Copy

In deze nieuwsbrief:


 
Open deze e-mail in uw browser

Nu in The Nanny: digitaal ondertekenen!

Digitaal ondertekenen is een module in The Nanny Kindplanning waarmee u uw documenten (bijvoorbeeld opvangcontracten en afspraken) online kunt laten ondertekenen. Super eenvoudig voor u en 'uw ouders'.

Wat is digitaal ondertekenen?

Met digitaal ondertekenen kunt u vanuit The Nanny Kindplanning eenvoudig uw documenten per e-mail versturen om deze online te laten ondertekenen. Het ondertekenen kan gemakkelijk met de muis, of bij een touchscreen met een stylo of de vinger. Na ondertekening ontvangen u én de ouder per e-mail het getekende document. Bovendien zijn al uw e-mails voorzien van uw logo en uw huisstijlkleur.

In het bijbehorende webportaal heeft u een goed zicht van de status van alle verstuurde documenten. Wie heeft de e-mail ontvangen, geopend en het document bekeken? Hoeveel tijd resteert er nog van de tekentermijn of is een herinnering nodig? 
Digitaal ondertekenen komt tot stand in samenwerking met Stiply 

Wat kost digitaal ondertekenen?

De kosten voor de module digitaal ondertekenen bestaan uit eenmalige inrichtingskosten à €109,- excl. BTW per account op basis van nacalculatie en een maandelijks abonnement voor het gebruik. Het digitaal ondertekenen wordt aangeboden in bundels van 20, 50, 100 of 200 documenten per maand. Hoe groter de bundel, des te lager de prijs per document.
 
 Maandelijkse bundels, in aantal documenten 20 50 100 200+
 Prijs voor de bundel (per maand) € 25,00 € 57,50 € 100,00 € 190,00 
 Prijs per document buiten de bundel  € 1,25 € 1,15 € 1,00 € 0,95

Ter vergelijking: voor het per post versturen van 4 pagina's A4 betaalt u aan portokosten alleen al €1,46. Dan heeft u nog niet gerekend met de besparing op papier, cartridges, enveloppen en de tijd die u nodig heeft voor het printen, versturen en het verwerken van het op papier ondertekende document... hoe zit dit bij u?  

Vragen of direct aan de slag?

Neemt u voor al uw vragen en/of het starten met digitaal ondertekenen contact met ons op via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl. Wij helpen u graag verder!
Copyright © 2016 Publicatiedatum: 13-7-2016