Copy

In deze nieuwsbrief:


 
Open deze e-mail in uw browser

Sluitingsdagen in december

In de komende decembermaand zijn wij een aantal dag(delen) gesloten. Dit betreft de volgende momenten:
  • maandagmiddag 21 december vanaf 16.00u
  • donderdagmiddag 24 december vanaf 12.30u
  • vrijdag 25 december, de gehele dag
  • donderdagmiddag 31 december vanaf 12.30u
  • vrijdag 1 januari 2016, de gehele dag
Onze klantondersteuning kunt u op alle overige werkdagen, voor al uw vragen over het gebruik van The Nanny, bereiken van 8:00 tot 17:00u. Via: 0416 - 538 445 of support@tecsoft.nl.
 
Voor al uw overige vragen kunt u ons van 8:30 tot 17:00u bereiken via: 0416 - 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.

Schrijf u in: Training 'Financiële processen in en met The Nanny'

In de eendaagse training 'Financiële processen in en met The Nanny' wordt u wegwijs gemaakt in de mogelijkheden voor het voeren van uw financiële administratie met The Nanny en hoe The Nanny u hierin optimaal kan ondersteunen. Krijg inzicht en grip op uw financiële processen! 
 

Waar en wanneer?

Deze eendaagse training wordt gegeven in onze speciaal ingerichte trainingsruimte op ons kantoor in Kaatsheuvel op dinsdag 26 januari 2016. 


Meer informatie en inschrijven

Lees meer over de training 'Financiële processen in en met The Nanny'. Om direct in te schrijven kunt u contact met ons opnemen via: 0416 - 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.  

Saamn, heeft u vragen?

Op 3 september hebben wij op onze bijeenkomst in CineMec Ede gesproken over onze ontwikkelingen op weg naar een geheel, nieuwe online applicatie. Op deze dag hebben we ook bekend gemaakt dat onze nieuwe kindplanning de naam Saamn zal gaan dragen.
 
Heeft u niet aanwezig kunnen zijn? Maar bent u wel nieuwsgierig naar hetgeen we hebben besproken? Of heeft u vragen over Saamn? Dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen! U kunt ons bereiken via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.  

Bedankt, voor het invullen van onze vragenlijst!

In aansluiting op onze bijeenkomst in september in CineMec Ede, hebben we al onze klanten uitgenodigd een korte vragenlijst in te vullen. We hebben daar veel reacties op gehad. Via deze weg willen we hiervoor alle deelnemers hartelijk bedanken!

De verkregen antwoorden stellen ons in staat de komende tijd een planning te maken, waarbij wij rekening kunnen houden met de door u aangegeven specifieke situaties en voorkeuren. Het feitelijke moment van overgaan naar Saamn en de wijze waarop zal altijd samen met u bepaald worden.  

Tips van onze klantondersteuning

 

Extra week selecteren in de weekplanning

In The Nanny kunt u een overzicht van de weekplanning opvragen via Planning --> Weekplanning. Dit overzicht kunt u bijvoorbeeld gebruiken wanneer u het aantal geplande kinderen in een week wilt weten. Bij een overzicht van de weekplanning kunt u kiezen voor:
  • alle weekregels
  • weekregels in een bepaalde periode
  • alle weekregels vanaf een bepaald jaar.
Mocht u kiezen voor weekregels in een bepaalde periode en een periode ingeven die over de jaarwisseling heen gaat, dan dient u bij de eindweek een week extra in te geven. Dus wanneer u week 53 van 2015 t/m week 4 van 2016 wilt zien, dan dient u week 53 van 2015 t/m week 5 van 2016 op te vragen. Dit is niet nodig wanneer u alleen weken van hetzelfde jaar opvraagt.
 

Periodieke plaatsing van week 53 naar week 1

Het jaar 2015 kent 53 weken. Dit kan gevolgen hebben voor de periodieke plaatsing die u registreert in The Nanny als u bijvoorbeeld kinderen heeft welke alleen in de even of oneven weken gebruik maken van de opvang.

The Nanny kent namelijk geen even en oneven weken maar een tweewekelijkse plaatsing, startend vanaf een bepaalde datum. Doordat er bij deze jaarwisseling 2 weken zijn met een oneven nummer achter elkaar (week 53 van 2015 en week 1 van 2016) zou een kind door de invoer van de tweewekelijkse plaatsing, volgens de planning van The Nanny, van opvang wisselen naar de even / oneven weken. Wanneer de opvangvraag van de ouder ook van even / oneven weken wisselt is dat goed en hoeft u niets aan te passen. Wanneer de opvangvraag van de ouder niet wisselt, dient u de periodieke plaatsing wel aan te passen. U sluit hiervoor de huidige trajectregel af op 31-12-2015 en start een nieuwe trajectregel per 1 januari 2016, waarin u opnieuw de periodieke plaatsing, aantal weken achter elkaar en startweek ingeeft. Dit alles heeft geen gevolgen voor de facturatie.
 
Tot slot een voorbeeld
We gaan uit van een kind welke altijd in de even weken komt. In The Nanny is dit ingesteld met een tweewekelijkse plaatsing. Volgens de planning in The Nanny zou het kind: in week 52 wel, week 53 niet, week 1 wel en week 2 niet naar de opvang komen. In de planning wisselt het kind in 2016 dus van de even naar de oneven weken. Als in de praktijk de opvangvraag van de ouder niet wisselt van even naar oneven weken, dient u in dit geval dus een nieuwe trajectregel te starten per 1 januari 2016. 

Trainingen

Wij bieden diverse trainingen aan. Dat kan in de vorm van een basistraining, een training op specifieke onderdelen of een training geheel op maat passend bij uw wensen. Op onze pagina trainingen vindt u meer informatie hierover.  
Copyright © 2015 Publicatiedatum: 30-11-2015