Copy
Open deze e-mail in uw browser

Saamn live

Het ontwikkelen van een goede softwareoplossing kost tijd. Het sleutelwoord zit in goed. Wij wilden er zeker van zijn, dat we een echt goede oplossing voor u hebben. En dus kunnen we u nu, later dan we wilden, zeggen dat het zo ver is: Saamn gaat live.

Eind vorig jaar zijn we met twee kinderopvangorganisaties om de tafel gaan zitten om afspraken te maken. Samen wilden we Saamn aan zijn ultieme test onderwerpen, live gaan. Natuurlijk testen we de kwaliteit van de software, maar onze aandacht gaat ook specifiek uit naar onze dienstverlening. Hoe kunnen we u het beste informeren, adviseren en helpen.

Om een voorbeeld te geven: Wij willen u graag van alles vertellen over Saamn? Is dat ook hetgeen u graag wilt weten? Nog eentje: Hoeveel tijd hebben wij nodig voor een implementatie? Belangrijk voor een realistische offerte. Maar we denken dat het ook belangrijk is, om u een indicatie te kunnen geven van de tijd die een implementatie u zal gaan kosten? 
 
Al met al zijn we blij te kunnen zeggen dat Saamn voor de zomer klaar zal zijn!

Van tekentafel..

Talloze functies in eenvoud vormgegeven, intuïtief, uitnodigend en slim. ​Zo hebben we instellingen, stamgegevens, locaties, planning, correspondentie, financieel en rapportages.
 

..naar nieuwe vormgeving

De onderwerpen zijn herkenbaar door hun eigen kleur. Ook de schermen waar je in werkt corresponderen met de kleur van het onderwerp. Jij kiest wat je nodig hebt voor je werk en wij staan klaar om je te helpen Saamn zo in te richten, dat Saamn daar helemaal op aansluit.

Vragen, veel vragen?


We hebben zo veel te vertellen en kunnen zo veel laten zien, te veel voor hier. U zult ongetwijfeld vragen hebben en aarzel niet om ze ons te stellen. Saamn heeft een eigen website, www.saamn.nl, waar u uw vragen kunt stellen. Uiteraard kunt u ons ook, als vanouds, direct bellen of mailen.    Telefoon: 0416 538 444    Mail: info@saamn.nl 
Copyright © 2017 Publicatiedatum: 23-03-2017