Copy
Inhoud
Open deze e-mail in uw browser

Van TecSoft The Nanny naar Saamn, ook in onze e-mailadressen!

Saamn is onze nieuwe, in eigen huis ontwikkelde en zeer flexibele SaaS-oplossing voor de kindplanning. Saamn staat ook voor de manier waarop we met u willen samenwerken, want gezamenlijke kunde en oprechte interesse in elkaar maken de juiste keuzes mogelijk. Innovatie vraagt om keuzes: van TecSoft The Nanny naar Saamn, ook in onze e-mailadressen.

Nieuwe versie The Nanny, versie 4.4.1 

Wij hebben een nieuwe versie van The Nanny Kindplanning beschikbaar, versie 4.4.1. In deze versie zijn belangrijke aanpassingen/ verbeteringen beschikbaar. Enkele voorbeelden daarvan zijn:  
  • Een controle of bij ouders, kinderen en gastouders geldige BSN-nummers zijn ingevoerd en/of bij groepen, locaties, gastouders en/of administraties geldige LRKP-nummers zijn ingevoerd.
  • Bij het maken van een PAIN-bestand voor automatische incasso zal geen onderscheid meer worden gemaakt tussen een eerste incasso en een volgende incasso. Deze komen vanaf nu in één PAIN-bestand.
  • Diverse vernieuwingen op het gebied van iMUIS.
Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwste versie heeft u onze ondersteuning nodig. Vandaar dat wij deze versie in fases aan onze klanten uitleveren. U kunt in de komende weken een uitnodiging voor het updaten verwachten. 

Prijs postzegel per 1-1-2018 weer met 5 cent omhoog

De prijs van een postzegel gaat volgend jaar weer met 5 cent omhoog. Een postzegel kost vanaf 1 januari 2018 daarmee 83 cent. Nóg een reden om te starten met digitaal ondertekenen!
 
Bekijk in deze korte video hoe digitaal ondertekenen werkt en/of lees op deze pagina meer. 


Persoonlijke demonstratie

Wij voorzien u graag van een korte, telefonische demonstratie. Tijdens deze vrijblijvende afspraak, waarbij u mee kunt kijken op onze computer, neemt onze collega Erik Kwantes u mee door het proces van digitaal ondertekenen vanuit The Nanny. Ervaar zelf hoe gemakkelijk u het uzelf én uw ouders kunt maken! Neemt u hiervoor contact met ons op via: 0416 – 538 445 of help@saamn.nl

Tip van onze klantondersteuning


Prijsberekening in The Nanny

Voor veel organisaties is het nu weer tijd om de prijzen in The Nanny aan te passen. Regelmatig krijgen we de vraag hoe The Nanny een prijs berekent. Dit om te voorkomen dat de facturen uit The Nanny afwijken van de prijzen die via een prijslijst aan ouders zijn gecommuniceerd. Voor de basisberekening haalt The Nanny gegevens op uit het scherm Soort Plaats en uit het scherm Groepen. De basisberekening voor een maandprijs voor 1 dagdeel is als volgt:

Basis aantal weken in jaar (Soort plaats)  x aantal uur volgens de factuurtijden (groep) + Extra uren op jaarbasis (Soort plaats) x uurtarief / 12 maanden.

Werkt u met afwijkende tijden dan kunt u in de basisberekening de factuurtijden vervangen door de afwijkende tijden bij het kind. Het bedrag dat uit bovenstaande basisberekening komt, wordt afgerond op 2 decimalen. Als een kind meerdere dagdelen komt, dan wordt het afgeronde bedrag vermenigvuldigd met het aantal dagdelen. Het aantal dagdelen wordt dus NIET al meegenomen in de basisberekening zelf.

Meer informatie over het wijzigen van prijzen is te lezen in het document ‘Nieuwe prijzen & wijzigen prijzen’.
 

2018 factureren

Heeft u de prijzen voor volgend jaar gewijzigd? Door januari 2018 alvast te factureren, ziet u of de prijzen allemaal kloppend zijn. U kunt januari 2018 factureren door in het scherm Financiële Administratie rechtsboven de periode 01-2018 t/m 01-2018 in te voeren bij ‘Periode factureren van (MM-JJJJ)’.
U hoeft de factureren niet te stollen, omdat het om een test gaat. De facturatie wel stollen kan echter ook voordelen hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld de omzetuitsplitsing opvragen over de gefactureerde periode. Ook kunt u een ‘periode overzicht’ afdrukken over januari 2018 ter controle van het gemiddelde uurtarief. Verwijder na uw controle wel deze ‘test stolling’ en ga niet door met factureren. U kunt namelijk alleen de laatste stolling verwijderen (als u deze nog niet heeft verstuurd naar de ouder of ter incasso heeft aangeboden).
Copyright © 2017 Publicatiedatum: 30-11-2017