Copy

In deze nieuwsbrief:


 
View this email in your browser

Efficiënt corresponderen met The Nanny? 


Schrijf u nu in voor een training in het najaar! 

In deze eendaagse training, ‘Efficiënt corresponderen met The Nanny’, wordt u wegwijs gemaakt in het maken, bouwen en onderhouden van sjablonen en filters in The Nanny Kindplanning. Zo kunt u op efficiënte wijze gepersonaliseerde correspondentie voeren met een door u uit The Nanny geselecteerde groep. Leest u hier meer over deze eendaagse training op donderdag 4  en dinsdag 16 september. 

ibanbicservice.nl beschikbaar tot eind september 2014

Op het moment dat u overgaat op SEPA kunt u gebruik maken van een conversiedienst om al uw rekeningnummers in één keer over te zetten naar IBAN en BIC. Indien u minder dan 10.000 rekeningnummers heeft opgeslagen in The Nanny, kunt u ook gebruik maken van www.sepaservice.nl. Indien u meer dan 10.000 rekeningnummers opgeslagen heeft in The Nanny adviseren wij u gebruik te maken van gratis conversiedienst www.ibanbicservice.nl. Deze conversiedienst is beschikbaar tot eind september 2014. 

Tip van onze klantondersteuning 

 

Aantal gefactureerde uren in periode uit The Nanny halen

Regelmatig krijgen wij de vraag: hoe kan het aantal gefactureerde uren van een bepaald jaar uit The Nanny gehaald worden? Dit is mogelijk via een omzetuitsplitsing. Een dergelijke omzetuitsplitsing maakt u via Bestand --> Afdrukken --> Financieel --> Omzet uitsplitsing --> vink ‘omzet’ aan en geef de gewenste periode in, bijvoorbeeld 01-2013 t/m 12-2013 --> kies voor ‘boekdatum’ --> ‘kinderen’ --> Alles selecteren  
--> Voorbeeld. Onderaan het bestand staat dan het totaal aan gefactureerde uren.
 

Aantal uren splitsen in soort opvang

Wenst u het aantal opvanguren te splitsen in soort opvang? Vraag dan de omzetuitsplitsing niet op voor ‘kinderen’, maar kies voor ‘grootboeknummer’, ‘kostenplaatsen’ of ‘kostendrager’ (afhankelijk van de inrichting van uw The Nanny) en zet de vink bij ‘Toon opvanguren’ aan. Dit werkt alleen als u voor verschillende soorten opvang, verschillende grootboeknummers, kostenplaatsen of kostendragers heeft aangemaakt.
 

Hoe kunnen wij u ondersteunen?  

Elke organisatie kent zijn eigen unieke processen. Dat brengt specifieke vraagstukken met zich mee. Kijkend naar uw situatie denken wij graag met u mee. Hoe kunnen wij u het beste ondersteunen? Ondersteuning in de vorm van het uitvoeren van concrete opdrachten. Maar ook het inventariseren van uw vragen en het samen met u zoeken naar concrete oplossingen.

 

Ervaren consultants

Onze consultants beschikken zowel over ervaring in de kinderopvangbranche als over uitgebreide kennis van The Nanny. Een combinatie die het mogelijk maakt u optimaal te kunnen adviseren aan de hand van uw vragen en wensen.

 

Stel uw vraag!

Bent u geholpen met een persoonlijk advies van een consultant, kan onze accountmanager iets voor u betekenen of kan onze klantondersteuning u van dienst zijn? Neemt u vooral contact met ons op. Aan de hand van uw vraag zullen wij samen met u bepalen hoe wij u het beste kunnen ondersteunen.
Bel ons voor meer informatie, 0416 - 538 444 of stel uw vraag via verkoop@tecsoft.nl
 

Fijne vakantie!   

Uiteraard kunt u ook tijdens de zomermaanden gebruik blijven maken van onze diensten. Op werkdagen kunt u onze klantondersteuning, voor al uw vragen over het gebruik van The Nanny, bereiken van 8:00 tot 17:00u, via: 0416 538 445 of support@tecsoft.nl.
 
Voor al uw overige vragen kunt u ons van 8:30 tot 17:00u bereiken via 0416 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.
 

Wij wensen u een fijne vakantie en een mooie zomer toe!

Trainingen 

Wij bieden diverse trainingen aan, voor het werken met The Nanny Kindplanning en The Nanny Personeel. Dat kan in de vorm van een basistraining, een training op specifieke onderdelen of een training geheel op maat passend bij uw wensen. Op de pagina trainingen vindt u meer informatie. 

De eerst volgende basistraining The Nanny Kindplanning staat gepland op maandag 8 en dinsdag 9 september. Via: 0416 - 538 444 of verkoop@tecsoft.nl kunt u reserveren voor deze training. 
Copyright © 2019 Publicatiedatum: 3-7-2014