Copy

3 september 'Van inspiratie, naar innovatie' bij CineMec Ede

In deze nieuwsbrief:


 
Open deze e-mail in uw browser

Bijeenkomst 'Van inspiratie... naar innovatie'

 
‘De ontwikkelingen in de kinderopvangbranche vragen om innovatief ondernemerschap. Producten, diensten en bedrijfsprocessen zijn veranderd.’ Wat betekent dit voor The Nanny?

Wij hebben ervoor gekozen om een nieuwe generatie software voor u te ontwikkelen.’
Waar staan we nu?

Dit was onze uitnodiging voor de bijeenkomst van 3 september. Waar we nu staan, welke keuzes we hebben gemaakt, hebben we mogen vertellen aan een volle zaal met geïnteresseerde klanten van The Nanny. We zijn blij dat we zoveel van onze klanten hebben mogen verwelkomen!
De volledige aandacht, de vragen en de reacties van de bezoekers hebben het voor ons tot een zeer
geslaagde bijeenkomst gemaakt.

Onze visie op de toekomst

Toen de kinderopvang nog in de kinderschoenen stond, werden er eigenlijk alleen hele dagen en dagdelen aangeboden. Productvariaties zoals die nu aangeboden worden in de kinderopvang, kenden we toen nauwelijks. Ook is er in de loop van de jaren veel veranderd in de financiering en dus ook de bedrijfsvoering van de kinderopvang. De software van The Nanny is geschreven met de behoefte en uitgangspunten van toen en daardoor lopen we tegen de grenzen van het mogelijke aan.
 
Vorig jaar hebben we onze klanten al een inkijkje gegeven op onze bijeenkomsten 'Visie op de toekomst'. Gisteren hebben we laten zien hoe de nieuwe generatie software voor de kinderopvang eruit ziet. 

Complete oplossing

Het was voor ons een belangrijk besluit om onze The Nanny Kindplanning geheel opnieuw te ontwikkelen. We hebben toen ook besloten om opvolgers te vinden voor onze personeelsplanning en onze logins. Waarom?  

Wij zijn van mening dat voor een goede bedrijfsvoering drie ingrediënten onmisbaar zijn. TecSoft heeft altijd een complete oplossing willen bieden en dat willen we nog steeds. Wij zijn van mening dat de kinderopvang gebaat is met gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Dus zijn we op zoek gegaan naar de beste personeelsplanning en de beste portals… en die hebben we gevonden!

De opvolger van The Nanny Personeel is Aysist en de opvolger van onze The Nanny Logins is Konnect. Tijdens onze bijeenkomst hebben alle bezoekers een goede indruk kunnen krijgen van Aysist en Konnect.
 
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Aysist en/of Konnect? Neemt u dan voor meer informatie contact met ons op via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl

Nieuwe kindplanning, nieuwe naam, nieuw logo

De middag zijn we gestart met het voorstellen van de nieuwe naam voor onze nieuwe kindplanning, Saamn. Bent u benieuwd naar het bijbehorende filmpje? Ga dan naar www.saamn.nl


Hoe gaat het verder?

We hebben uitgebreid stilgestaan bij onze nieuwe kindplanning Saamn. We hebben gekeken naar de vernieuwingen en een live demo gegeven. De eerste release verwachten we begin 2016, echter kwaliteit gaat voor snelheid! We willen absoluut een goed product leveren.

Ook hebben we gesproken over de volgordelijkheid waarin het vernieuwen van alle Nanny-producten zal plaatsvinden. De eerste vernieuwing kan al plaatsvinden met Aysist en Konnect. Veel klanten maken nu al gebruik van Konnect en Aysist start begin 2016 bij de eerste klanten.

We zijn benieuwd naar uw antwoorden en voorkeuren!

Op termijn zal The Nanny Kindplanning geheel vervangen worden door Saamn. Ter voorbereiding op deze overgang willen we graag een aantal zaken van u weten en daarom hebben we een korte vragenlijst voor u samengesteld. Deze vragenlijst kunt u vinden op: www.the-nanny.nl/vragenlijst.

Uw antwoorden op de vragenlijst stellen ons in staat een planning te maken, waarbij wij rekening kunnen houden met de specifieke situatie in uw organisatie en uw eigen voorkeuren. Het is belangrijk te weten dat u met het invullen van deze vragenlijst enkel een voorkeur uitspreekt. Het specifieke moment van overgaan naar Saamn zal altijd in overleg met u bepaald worden.

Mocht u vragen hebben over het beantwoorden van deze vragenlijst, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.
Copyright © 2015 Publicatiedatum: 4-9-2015