Copy

In deze nieuwsbrief:


 
View this email in your browser

Uw oudercommunicatie versterken? 

The Nanny en Konnect bieden u samen de mogelijkheid uw oudercommunicatie te versterken.
Immers, oudercommunicatie is essentieel!
 
Konnect verbindt de groep met de ouder. Of het nu gaat om foto’s, heen-en-weer-schriftjes of nieuws. In alle beslotenheid en vertrouwen genieten ouders, via computer, smartphone of tablet, van de belevenissen van hun eigen kind… op het moment dat het hen schikt. Dit versterkt de onderlinge betrokkenheid binnen de kinderopvang. Steeds op de juiste tijd, op de juiste plaats en alleen voor de juiste ogen.
 
The Nanny exporteert alle essentiële kind-, ouder- en opvanggegevens naar Konnect. 
 
Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Konnect?
Laat uw gegevens achter op het contactformulier, Konnect zal dan contact met u opnemen voor een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie. 
 
Samen versterken wij uw oudercommunicatie!

SEPA 1 augustus 2014  definitief 

Ingaande 1 augustus 2014 is de invoering van SEPA definitief. Deze invoering van SEPA brengt een aantal wijzigingen met zich mee. Op onze SEPA pagina hebben wij voor u informatie verzameld, welke voor u van belang is voordat u besluit over te gaan naar SEPA. 

Mocht u nog niet overgegaan zijn naar SEPA, en is dit voor u wel van belang, dan adviseren wij u om dit nog vóór de zomer te doen. De benodigde informatie voor het updaten vindt u op de update pagina.

Ervaring uit de praktijk... 
 

'Gelukkig hoeven we bij BSO Oog in Al niet te werken met contant geld of papieren strippenkaarten'

BSO Oog in Al verzorgt sinds 6 jaar de TSO op de 2e Marnixschool in Utrecht. Op deze school wordt de tussenschoolse opvang altijd druk bezocht, het merendeel van de kinderen blijft over. Een klus waarvoor 10 vaste pedagogisch medewerkers van de BSO’s zich op maandag, dinsdag en donderdag met hart en ziel inzetten om de kinderen een leuke én verantwoorde pauze te bezorgen.
 
Vanzelfsprekend brengt dit de nodige administratie met zich mee. Een taak die Loes Janssens als locatiehoofd/planner en Astrid Jenner, in de rol van tussenschoolse opvang coördinator, gezamenlijk eenvoudig klaren in The Nanny TSO. Leest u verder over hun ervaringen...

Meer informatie over The Nanny TSO, of direct een demo aanvragen.

Tips van onze klantondersteuning

 

Updaten

Op onze website vindt u uitgebreide informatie met stappenplannen voor het uitvoeren van de update van The Nanny producten. Wij adviseren u voorafgaand aan de update deze informatie door te nemen en te bekijken welke producten van The Nanny u afneemt en welke u eveneens moet updaten. Afhankelijk van uw huidige versie en de nieuwste versie dienen bijvoorbeeld de Logins of The Nanny Personeel ook geüpdatet te worden, dit kan dus verschillen per update.
 
Update u The Nanny Logins? Opent u na het updaten dan ook zelf nog even de Logins om te controleren of de update geslaagd is. Wordt bij de Ouder Login bijvoorbeeld uw huisstijl ook goed weergegeven?  
 
Tot slot zien we in de praktijk vaak dat de archiefadministraties na een update niet zijn bijgewerkt en daardoor niet te openen zijn. Indien u inlogt onder gebruiker ‘Systeembeheer’ ziet u altijd alle aanwezige administraties in The Nanny. Deze dienen allen te worden geopend voordat u een volgende keer update.
 

Peuterspeelzaal: 1 maand niet factureren

Als peuterspeelzaal wilt u mogelijk 1 maand in de zomervakantie niet factureren. Dit kunt u in The Nanny instellen. Via onderstaand voorbeeld zullen wij u toelichten hoe dit in zijn werk gaat. In dit voorbeeld wordt de maand augustus niet gefactureerd.

U gaat naar Financieel --> Soort Plaats en kiest daar de soort plaats die u voor augustus niet in rekening wilt brengen. Vervolgens gaat u naar Wijzigingen en klikt u op het plus teken (+) om een nieuwe wijziging in te geven. De ingangsdatum van de wijziging wordt de eerste dag die u niet wilt factureren, in dit voorbeeld 1 augustus 2014. Klikt u dan op Geplaatst en zet de vink bij ‘Type dagdeel financieel meetellen’ uit. Doe dit eventueel ook voor Flexibel en Tijdelijk. Sla de wijziging tenslotte op door te klikken op het groene vinkje.

Vergeet niet om hierna nog een wijzigingsregel aan te maken, waarin u het vinkje bij ‘Type dagdeel financieel meetellen’ weer aan zet. De ingangsdatum van de wijziging zet u dan op de datum dat de 'Soort plaats' weer meegenomen moet worden in de facturatie, in dit voorbeeld 1 september 2014. Wanneer u nu augustus gaat factureren zullen de dagdelen, van de kinderen die onder de betreffende soort plaats vallen, niet in rekening gebracht worden. 

TecSoft gesloten op Hemelvaartsdag en vrijdag 30 mei 

In verband met Hemelvaartsdag zijn wij op donderdag 29 mei en vrijdag 30 mei gesloten. 
Wij danken u voor uw begrip en wensen u zonnige dagen toe!

Trainingen 

Wij bieden diverse trainingen aan, voor het werken met The Nanny Kindplanning en The Nanny Personeel. Dat kan in de vorm van een basistraining, een training op specifieke onderdelen of een training geheel op maat passend bij uw wensen. Op de pagina trainingen vindt u meer informatie. 

De eerst volgende basistraining The Nanny Kindplanning staat gepland op maandag 8 en dinsdag 9 september. Via: 0416 - 538 444 of verkoop@tecsoft.nl kunt u reserveren voor deze training. 
Copyright © 2014 Publicatiedatum: 27-5-2014