Copy

In deze nieuwsbrief:


 
Open deze e-mail in uw browser

We kijken uit naar de bijeenkomst 'Van inspiratie... naar innovatie'

‘De ontwikkelingen in de kinderopvangbranche vragen om innovatief ondernemerschap. Producten, diensten en bedrijfsprocessen zijn veranderd.’
 
Wat betekent dit voor The Nanny?
Wij hebben ervoor gekozen om een nieuwe generatie software voor u te ontwikkelen.’

Waar staan we nu?
 
Al onze klanten zijn persoonlijk uitgenodigd voor de bijeenkomst ‘Van inspiratie naar innovatie’. Op donderdag 3 september ontvangen wij iedereen die zich ingeschreven heeft op de bijzondere locatie, CineMec in Ede.

Wij kijken er naar uit veel van onze klanten op deze dag te mogen ontvangen!

Koppeling tussen Konnect en The Nanny uitgebreid

Wist u dat wij sinds de nieuwste versie van The Nanny onze koppeling met Konnect uitgebreid hebben? Het is nu ook mogelijk gebruik te maken van 'aanvraagfuncties' in Konnect. Bij deze aanvraagfuncties worden gegevens uitgewisseld tussen Konnect en The Nanny. Denk daarbij aan:
  • Extra dagdelen: registreren vanaf de groep en aanvragen door ouders.
  • Ruildagen: registreren vanaf de groep en aanvragen door ouders.
  • Afwezigheid (ziekte/vakantie/overig): registreren vanaf de groep en vastleggen door ouder.
Bent u nieuwsgierig geworden naar de koppeling en/ of deze extra mogelijkheden? Neemt u voor meer informatie contact met ons op via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl

Meike van Kessel maakt een nieuwe start met 'ASK Her'

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij iemand kennen met kennis van The Nanny die (tijdelijk) administratieve ondersteuning kan bieden. Vandaar dat wij u graag willen attenderen op de mogelijkheden die Meike van Kessel u kan bieden. Overigens is de kans dat u Meike van Kessel kent groot. De afgelopen jaren kon zij u, als onze consultant, alle antwoorden geven op het gebied van onze The Nanny software. Niet gek dat ze haar eigen bedrijf ‘ASK her’ heeft genoemd.
 
Meike heeft zich met ‘ASK Her’ ten doel gesteld kinderopvangondernemers te ondersteunen bij hun administratieve processen. Als specialist op het gebied van The Nanny kan zij uw administratie (gedeeltelijk) voor u voeren of u tijdelijk ondersteunen bij drukte, ziekte of ter vervanging bij zwangerschapsverlof. 
 

Wat kan Meike voor u doen?

  • Kindplanning: wachtlijstbeheer, effectieve planning, professionele correspondentie met klanten, genereren van heldere overzichten.
  • Contracten en facturatie: contractbeheer, het verzorgen van uw facturatie  en het doorvoeren van mutaties.
  • Klantenservice: het afhandelen van inhoudelijke vragen van ouders.  
Meike kan u ondersteunen bij u op locatie of op afstand door met een beveiligde verbinding in te loggen op uw The Nanny. 
 

Nieuwsgierig geworden naar wat ‘ASK Her’ voor u kan betekenen? 

Neemt u contact met ons op via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.

Extra training 'Efficiënt corresponderen': dinsdag 29 september!

Wij hebben veel enthousiaste reacties ontvangen op de aankondiging van de training 'Efficiënt corresponderen met The Nanny'. Vandaar dat wij een extra training gepland hebben op dinsdag 29 september. 

In deze eendaagse training wordt u wegwijs gemaakt in het maken en onderhouden van sjablonen en filters in The Nanny Kindplanning. Zo kunt u op efficiënte wijze gepersonaliseerde correspondentie voeren met een door u uit The Nanny geselecteerde groep.
 

Meer informatie

Lees meer over de training 'Efficiënt corresponderen met The Nanny'. Om direct in te schrijven kunt u contact met ons opnemen via: 0416 - 538 444 of verkoop@tecsoft.nl 

Schrijf u in: Training 'Financiële processen in en met The Nanny'

In de eendaagse training 'Financiële processen in en met The Nanny' wordt u wegwijs gemaakt in de mogelijkheden voor het voeren van uw financiële administratie met The Nanny en hoe The Nanny u hierin optimaal kan ondersteunen. Krijg inzicht en grip op uw financiële processen! 
 

Waar en wanneer?

Deze eendaagse training wordt gegeven in onze speciaal ingerichte trainingsruimte op ons kantoor in Kaatsheuvel op de volgende data:
  • donderdag 10 september
  • donderdag 24 september  

Meer informatie en inschrijven

Lees meer over de training 'Financiële processen in en met The Nanny'. Om direct in te schrijven kunt u contact met ons opnemen via: 0416 - 538 444 of verkoop@tecsoft.nl 

Tip van onze klantondersteuning: periode afsluiting uitvoeren

Wilt u uw administratie van The Nanny opschonen? Dit kan door gegevens met behulp van een periode afsluiting naar een archief te verplaatsen.

Denkt u bijvoorbeeld aan verouderde gegevens van gezinnen, waarvan de kinderen niet meer geplaatst zijn en groepen en/of locaties die niet (meer) in gebruik zijn. Bij een periode afsluiting worden gegevens van voor de door u gekozen maand verwijderd uit uw huidige administratie, zodat deze weer up-to-date is. Het archief wat aangemaakt wordt tijdens de periode afsluiting is altijd te benaderen, mocht u deze gegevens nog in willen zien. Wijzigen in een archief is niet mogelijk.

Meer informatie en een stappenplan voor het uitvoeren van de periode afsluiting is te lezen in deze handreiking. Uiteraard is het ook mogelijk een periode afsluiting uit te laten voeren door een van onze consultants. Neemt u hiervoor contact met ons op via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.

Trainingen

Wij bieden diverse trainingen aan, voor het werken met The Nanny Kindplanning en The Nanny Personeel. Dat kan in de vorm van een basistraining, een training op specifieke onderdelen of een training geheel op maat passend bij uw wensen. Op de pagina trainingen vindt u meer informatie. 
Copyright © 2015 Publicatiedatum: 27-8-2015