Copy

In deze nieuwsbrief:


 
Open deze e-mail in uw browser

Digitaal ondertekenen in The Nanny

Met digitaal ondertekenen kunt u vanuit The Nanny Kindplanning eenvoudig uw documenten per e-mail versturen om deze online te laten ondertekenen. Het ondertekenen kan gemakkelijk met de muis, of bij een touchscreen met een stylo of de vinger. Na ondertekening ontvangen u én de ouder per e-mail het getekende document. Bovendien zijn al uw e-mails voorzien van uw logo en uw huisstijlkleur.
 

Bekijk in deze video hoe digitaal ondertekenen werkt

Bekijkt u zelf in deze korte video hoe gemakkelijk u het uzelf én uw ouders kunt maken! 

Liever een persoonlijke demonstratie?

Voor een persoonlijke demonstratie plannen we een telefonische afspraak met u, uiteraard geheel vrijblijvend. Tijdens deze afspraak kunt u meekijken op onze computer en zal onze accountmanager Paul van Gils u meenemen door het proces van digitaal ondertekenen vanuit The Nanny.
 

Vragen of direct aan de slag? 

Heeft u specifieke vragen of wilt u direct aan de slag met digitaal ondertekenen? Neemt u dan contact met ons op via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl

Trainingen dit najaar gepland, verdiep uw The Nanny kennis!

Verdiep uw kennis van The Nanny met onderstaande trainingen welke in dit najaar gegeven worden!
 

Efficiënt corresponderen met The Nanny -  donderdag 22 september

Tijdens de eendaagse training 'Efficiënt corresponderen met The Nanny' wordt u geleerd hoe u sjablonen en filters in The Nanny Kindplanning kunt maken, bouwen en onderhouden. Zo kunt u op efficiënte wijze gepersonaliseerde correspondentie voeren met een door u uit The Nanny geselecteerde groep. Uiteraard komt het digitaal ondertekenen in The Nanny ook aan bod. Deze training wordt gegeven op donderdag 22 september. Lees meer over deze training.
 

Prijsaankondigingen voor 2017 -  donderdag 29 september en dinsdag 11 oktober

Tijdens de training ‘Prijsaankondigingen voor 2017’ komen de diverse aspecten rondom het bepalen en communiceren van de prijzen voor 2017 aan bod. Zo leert u hoe The Nanny tot berekeningen komt, zodat u eenvoudig werkbare prijzen voor het nieuwe jaar kunt bepalen. Wordt in praktische oefeningen geleerd hoe u in The Nanny Kindplanning zelf nieuwe 'groepen', 'soorten plaats', 'producten' en 'diensten' aan kunt maken. Hoe u de prijsaankondiging efficiënt kunt corresponderen naar de ouders met behulp van sjablonen in The Nanny en wordt aandacht besteed aan het maken van jaaropgaven. Deze training wordt gegeven op donderdag 29 september en dinsdag 11 oktober. Lees meer over deze training.


Financiële processen in en met The Nanny  -  dinsdag 8 november

In de training ‘Financiele processen in en met The Nanny’ wordt u binnen één dag wegwijs gemaakt in de mogelijkheden voor het voeren van uw financiële administratie met The Nanny Kindplanning en hoe The Nanny u hierin optimaal kan ondersteunen. Na deze training kunt u binnen uw eigen organisatie aan de slag om uw financiële processen tegen het licht te houden met de mogelijkheden die The Nanny u in dit kader biedt. Deze training wordt gegeven op dinsdag 8 november. Lees meer over deze training.
 

Direct inschrijven?

Wilt u zich inschrijven voor een training en/of heeft u vragen over de trainingen? Neemt u dan contact met ons op via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.

Eenvoudig uw klanttevredenheid structureel meten?

Kinderopvangorganisaties ontdekken steeds meer de kracht van transparant kort cyclisch onderzoek. Via de onderzoeken van kinderopvang.tevreden.nl wordt iedere ouder vlak na een relevant contactmoment gevraagd ervaringen, tevredenheid en intentie tot aanbevelen te delen. Het aantal vragen is beperkt en heeft direct betrekking op de ervaringen met het specifieke contactmoment. Zo weet u wat u kunt doen om de kwaliteit van uw dienstverlening verder te verbeteren. Verkrijg deze inzichten door professioneel en structureel klanttevredenheidsonderzoek. Leest u meer over wat de tevredenheidsonderzoeken van kinderopvang.tevreden.nl voor u kunnen betekenen. 
 

Koppeling tussen The Nanny en kinderopvang.tevreden.nl

U maakt het u zelf gemakkelijk wanneer u gebruik maakt van de koppeling tussen kinderopvang.tevreden.nl en The Nanny. In The Nanny stelt u de onderzoeksmomenten in en vanuit kinderopvang.tevreden.nl wordt automatisch op die momenten, het juiste onderzoek aan de juiste ouder verstuurd. Mocht u meer informatie over deze koppeling willen ontvangen, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.

Tips van onze klantondersteuning

 

Ingangsdatum machtiging wijzigen

Een machtiging in The Nanny gaat altijd in op de 1e dag van de maand. De datum ondertekening van de machtiging kan wel op elke dag van de maand vallen.  Wanneer u deze maand een nieuw gezin invoert, zal The Nanny 1 september voorstellen als ingangsdatum van de machtiging. Dit kunt u aanpassen door de volgende stappen te volgen:
 1. Klik op het wijzigingssymbool (zwarte driehoekje) om de machtiging te wijzigen.
 2. Haal de ‘Datum ondertekening machtiging’ weg met de knop Backspace of Delete.
 3. Sla de wijziging op met het groene vinkje (het veld is nu niet gevuld).
 4. Klik daarna weer op het wijzigingssymbool om ‘Begindatum incasso’ aan te passen. U kunt nu ook meteen de ‘Datum ondertekening machtiging’ weer invullen.
 5. Sla de wijziging op met het groene vinkje. De ingangsdatum van de machtiging is nu aangepast.
Wij raden aan om de ingangsdatum van de machtiging altijd te zetten op de 1e dag van de maand waarop het kind gaat starten met de opvang, omdat de factuur van die maand daardoor met de automatische incasso van de desbetreffende maand mee gaat. Een voorbeeld: een kind start op 25 augustus, dan vult u als ingangsdatum van de machtiging 1 augustus in. De factuur van augustus brengt de opvang vanaf 25 augustus in rekening, maar kan door de 'begindatum incasso' van 1 augustus al met de incasso van augustus mee.  


Afgekeurd PAIN bestand

Vaak blijkt dat wanneer een PAIN bestand afgekeurd wordt door een bank, een foutief opgenomen IBAN of BIC in het bestand de oorzaak is. Over het algemeen verwijst de bank in de toelichting bij de afkeuring enkel naar een regelnummer in het bestand, waar de fout zit. Door het volgen van onderstaande stappen kunt u de inhoud van deze regel eenvoudig controleren en indien nodig aanpassen:
 1. Open het PAIN bestand met het programma ‘Kladblok’.
 2. Klik op Bewerken.
 3. Klik op Ga naar. Vul het regelnummer aangegeven door de bank in.
 4. Er wordt ingezoomd op de regel waarin volgens de bank een fout zit.
 5. Controleer deze regel en pas deze indien nodig aan.
 6. Sla het bestand op. 
 7. U kunt het PAIN bestand opnieuw inlezen bij de bank.
Vergeet u tot slot niet de wijziging ook aan te passen in The Nanny.  
 
Copyright © 2016 Publicatiedatum: 25-08-2016