Copy

In deze nieuwsbrief:


 
Open deze e-mail in uw browser

In nieuwste versie van The Nanny, e-mail versleuteld versturen

Sinds deze week is The Nanny Kindplanning versie 4.3.5 beschikbaar. Eén van de nieuwe functionaliteiten is de mogelijkheid e-mailberichten vanuit The Nanny ook versleuteld te kunnen versturen. Dit betekent dat vanuit The Nanny een bericht gecodeerd als onleesbare tekst verstuurd wordt naar uw e-mailprovider. Mocht het bericht onderweg naar uw e-mailprovider onderschept worden door een derde dan zal deze alleen onleesbare tekst zien.
 
Of u e-mails versleuteld kunt versturen is afhankelijk of uw e-mailprovider deze mogelijkheid biedt. Mogelijk dient u in het scherm ‘SMTP-account’ een andere poort hiervoor in te stellen. De instelling ‘Versleutel e-mail’ kunt u vanaf The Nanny Kindplanning versie 4.3.5 aanvinken via Systeem --> Instellingen --> E-mail --> SMTP-account.
 

The Nanny updaten

Besluit u naar aanleiding van bovenstaande The Nanny Kindplanning te updaten naar versie 4.3.5? Dan kunt u gebruik maken van de bijbehorende update handleidingen beschikbaar op onze update pagina.
 

Prijs postzegel per 1-1-2017 met 5 cent omhoog, start met digitaal ondertekenen!

De prijs van een postzegel gaat volgend jaar met 5 cent omhoog. Een postzegel kost vanaf 1 januari 2017 daarmee 78 cent. Nóg een reden om te starten met digitaal ondertekenen!
 

Bekijk in deze korte video hoe digitaal ondertekenen werkt en/of lees op deze pagina meer 

 

Liever een persoonlijke demonstratie?

Voor een persoonlijke demonstratie plannen we een telefonische afspraak met u, uiteraard geheel vrijblijvend. Tijdens deze afspraak kunt u meekijken op onze computer en zullen wij u meenemen door het proces van digitaal ondertekenen vanuit The Nanny.
 

Vragen of direct aan de slag? 

Heeft u specifieke vragen of wilt u direct aan de slag met digitaal ondertekenen? Neemt u dan contact met ons op via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl

Training Efficïent corresponderen met The Nanny

Tijdens de eendaagse training 'Efficiënt corresponderen met The Nanny' op donderdag 17 november wordt u geleerd hoe u sjablonen en filters in The Nanny Kindplanning kunt maken, bouwen en onderhouden. Zo kunt u op efficiënte wijze gepersonaliseerde correspondentie voeren met een door u uit The Nanny geselecteerde groep. Uiteraard komt het digitaal ondertekenen in The Nanny Kindplanning ook aan bod. 

De kosten voor deze training bedragen €195,- (BTW vrij) per deelnemer.  Voor de lunch wordt gezorgd. Lees hier meer over de training 'Efficiënt corresponderen met The Nanny'. 
 

Direct inschrijven of meer informatie?

Neemt u voor al vragen en/of het direct inschrijven voor deze trainingsdag contact met ons op via:
0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl

Tips van onze klantondersteuning

 

Verhuizing van een groep naar een andere locatie binnen één kalenderjaar

Gaat een van uw opvanggroepen verhuizen naar een andere locatie binnen een kalenderjaar? Voor de Belastingdienst was het tot dit jaar genoeg om de laatste, dus huidige, LRK te tonen op de jaaropgave en in het KOI-bestand. Vanaf dit jaar zijn hier nieuwe, strengere regels voor. De Belastingdienst wil namelijk beide LRK’s terug zien. In The Nanny dient u bij verhuizing dan de volgende stappen te volgen:
 1. Maak via Bestand --> Groepen een nieuwe groep aan en geef daar de nieuwe locatie en eventueel het nieuwe LRK in als dat niet bij de locatie staat.
 2. Maak bij de kinderen een nieuwe trajectregel aan op de nieuwe groep en sluit de trajectregel op de oude groep af.
 3. Stap 2 kan ook collectief via Planning  --> Automatisch doorplannen van kinderen. Het doorplaatsen gaat per locatie, dus bij stap 1 zet u de nieuwe groep tijdelijk op de oude locatie. Na het doorplaatsen past u bij Bestand --> Groepen de locatie aan naar de nieuwe locatie.
Op de jaaropgave en in het KOI-bestand ziet u dan een splitsing in de kosten die gemaakt zijn op de groep op de oude locatie en de kosten die gemaakt zijn op de groep op de nieuwe locatie met daarbij de bijpassende LRK’s.

Twee groepen met dezelfde naam kan verwarrend zijn voor het plannen. U kunt zelf kiezen of u de naam van de oude groep hernoemt, of dat u de nieuwe groep een net iets andere naam geeft.


Vanaf thuis inloggen in The Nanny Personeel

Wanneer uw organisatie gebruik maakt van The Nanny Personeel hebben medewerkers de mogelijkheid om thuis op hun computer in te loggen. Bijvoorbeeld om gewerkte uren te registreren. Dit is mogelijk omdat The Nanny Personeel een webapplicatie is. Echter, in tegenstelling tot de meeste websites, maakt The Nanny Personeel gebruik van software op de eigen thuis computer.
 
Mogelijke oorzaken en oplossingen thuis niet in kunnen loggen
Doordat elke computer anders is ingesteld, kan het voorkomen dat het in eerste instantie niet lukt om op een computer in te loggen, terwijl dit wel lukt op een andere computer. Onderstaand worden de meest voorkomende oorzaken genoemd. Deze zijn vaak eenvoudig zelf op te lossen.
 
 • U gebruikt geen Internet Explorer. De webapplicatie werkt alleen op Internet Explorer, dus niet op bijvoorbeeld Edge, Chrome of Firefox.
 • De webapplicatie is nog niet toegevoegd aan de veilige websites van Internet Explorer. U kunt dit alsnog doen op de volgende manier:
 1. Start Internet Explorer opnieuw op.
 2. Ga rechtsboven naar het radartje.
 3. Kies voor Internetopties.
 4. Open het tabblad Beveiliging en ga naar Vertrouwde websites.
 5. Klik daar op Websites en voeg het adres van de webapplicatie in.
 6. Zet het vinkje Serververificatie (https:) voor alle websites in deze zone vereist’ uit.
 7. Tot slot klikt u op Toevoegen en Sluiten.
 8. U kunt nu de webapplicatie opnieuw opstarten.
 • XAML is uitgeschakeld.Om de webapplicatie te kunnen gebruiken, moet dit ingeschakeld zijn.
 1. Ook dit kunt u, net als bij bovenstaande tip, instellen via de Internetopties.
 2. Ga, net als bij bovenstaande tip, ook hier naar het tabblad Beveiliging, maar klik daarna op de knop Aangepast niveau.
 3. In het scherm dat daarna verschijnt zet u het zwarte bolletje bij ‘Losse XAML’ en ‘XAML-browsertoepassingen’ op ‘inschakelen’.
 4. Daarna klikt u op OK om de schermen te sluiten en kunt u de webapplicatie weer opnieuw starten.
Mocht dit bij u niet helpen, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon, met betrekking tot The Nanny Personeel, binnen uw kinderopvangorganisatie. Zodat andere oorzaken kunnen worden bekeken. Natuurlijk kunnen zij voor hulp of advies contact met ons opnemen. 
Copyright © 2016 Publicatiedatum: 27-10-2016