Copy

In deze nieuwsbrief:


 
View this email in your browser

Bijeenkomst ‘Onze visie op de toekomst’ 

Onlangs heeft uw organisatie een uitnodiging ontvangen voor het bijwonen van één van onze bijeenkomsten over ‘Onze visie op de toekomst’.

Heeft uw organisatie geen uitnodiging ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.

Maandelijkse gegevensuitwisseling Belastingdienst 

Jaarlijks vraagt de belastingdienst bij kinderopvangorganisaties alle gegevens van alle kinderen over het gehele jaar op. Indien u een convenant 'Partnerschapsovereenkomst 1 bankrekeningnummer (POBR1)' heeft afgesloten met de Belastingdienst/Toeslagen, dient u maandelijks gegevens aan te leveren bij de Belastingdienst. Vanaf versie 4.2.15 is het mogelijk maandelijks gegevens uit The Nanny Kindplanning aan te leveren aan de Belastingdienst. Deze versie is beschikbaar op onze update pagina. Klikt u hier voor een handleiding voor het (maandelijks) verzamelen van gegevens.
 

Prijsaanpassingen voor 2015 

Binnenkort krijgt u er waarschijnlijk weer mee te maken, het voorbereiden van de jaarlijkse prijsaanpassingen.
 

Prijsaanpassingen kunnen we voor u verzorgen

Jaarlijks verzorgen onze consultants de prijsaanpassingen voor diverse organisaties. Overweegt u om deze klus ook liever uit handen te geven? Neemt u dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en/of het maken van een afspraak voor de inzet van een consultant. Gezien de traditiegetrouwe drukke periode in het laatste kwartaal van het jaar, raden wij u aan tijdig een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.


Training prijsaankondigingen voor 2015

Uiteraard kunt u ook zelf de prijsaanpassingen verzorgen. In dat geval raden wij u de training ‘Prijsaankondiging voor 2015’ aan. In deze eendaagse training leert u hoe The Nanny tot berekeningen komt, zodat u aan de hand van deze kennis werkbare prijzen voor het nieuwe jaar kunt bepalen. Afrondingsverschillen behoren daarmee tot de verleden tijd. Daarnaast wordt u aan de hand van praktische oefeningen geleerd hoe u in The Nanny Kindplanning zelf nieuwe 'groepen', 'soorten plaats', 'producten' en 'diensten' aan kunt maken. Bovendien wordt besproken hoe u de prijsaankondiging efficiënt kunt corresponderen naar de ouders met behulp van sjablonen in The Nanny. Tot slot komt het maken van jaaropgaven aan bod. 

De eerst volgende training 'Prijsaankondigingen voor 2015' wordt gegeven op 18 september 2014. Klikt u hier voor meer informatie of neemt u voor het reserveren contact met ons op via: 0416 - 538 444 of verkoop@tecsoft.nl
 

Tip van onze klantondersteuning: periode afsluiting uitvoeren

Wilt u uw administratie van The Nanny opschonen? Dit kan door gegevens met behulp van een periode afsluiting naar een archief te verplaatsen. Denkt u bijvoorbeeld aan verouderde gegevens van gezinnen, waarvan de kinderen niet meer geplaatst zijn en groepen en/of locaties die niet (meer) in gebruik zijn. Bij een periode afsluiting worden gegevens uit de door u gekozen periode verwijderd uit de huidige administratie, zodat deze weer up-to-date is. Het archief wat aangemaakt wordt tijdens de periode afsluiting is altijd te benaderen, mocht u deze gegevens nog in willen zien. Wijzigen in een archief is niet mogelijk. Meer informatie en een stappenplan voor het uitvoeren van de periode afsluiting is te lezen in deze handleiding. Uiteraard is het ook mogelijk een periode afsluiting uit te laten voeren door een van onze consultants. Neemt u hiervoor contact met ons op via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.

Trainingen 

Wij bieden diverse trainingen aan, voor het werken met The Nanny Kindplanning en The Nanny Personeel. Dat kan in de vorm van een basistraining, een training op specifieke onderdelen of een training geheel op maat passend bij uw wensen. Op de pagina trainingen vindt u meer informatie. 

De eerst volgende basistraining The Nanny Kindplanning staat gepland op maandag 3 en dinsdag 4 november. Via: 0416 - 538 444 of verkoop@tecsoft.nl kunt u reserveren voor deze training. 
Copyright © 2014 Publicatiedatum: 9-9-2014