Copy
View this email in your browser

NYITVA VAGYUNK!

Kedves Vásárlóink!
A Kormány 2020. március 28-tól hatályos Kijárást korlátozó rendelete szerint, annak 4/a és i pontja alapján a kertészetek lakossági és viszonteladói vásárlás céljából továbbra is látogathatók. 

Kertészetünk számára kiemelten fontos, hogy az Önök és munkatársaink egészségét megőrizhessük, ezért a járvánnyal kapcsolatban az alábbi eljárásokat vezetjük be, és kérjük kedves Vásárlóinkat ezek maradéktalan betartására.

NYITVA TARTÁS

Jelent pillanatban a Kormány 2020. március 28-tól hatályos Kijárást korlátozó rendelete szerint, annak 4/a és i pontja alapján a kertészeti árudák lakossági és viszonteladói vásárlás céljából továbbra is látogathatók.

Nyitvatartásunk hétköznap és hétvégén is 8-15h. Hétköznap 15-18h-ig az előre megrendelt áru átvehető, előre egyeztett idősávokban. 

VÁSÁRLÁS MENETE

- az üvegházban egyszerre max. két vásárló tartózkodhat. Kérjük kedves Vásárlóinkat, lehetőleg ne nagyobb létszámmal érkezzenek hozzánk. Nagyon sajnáljuk, hogy idén esetleg nem mindenkivel találkozunk, akikkel évek óta minden tavasszal ismerősként üdvözöljük egymást, de közös érdekünk a járvány terjedésének fékezése

- Kérjük, hogy az üvegházban, vagy a házon kívül tartózkodva tartsunk egymástól 2m távolságot

- A növényeket/cserepeket lehetőleg csak akkor fogják meg ill. válasszák ki, ha azokat meg is vásárolják, egyéb esetben bízzák a kiválasztást munkatársainkra

- Kérjük, kövessék a köhögés, tüsszentés higiéniai protokollját a sajtóban már sokszor elhangzottak szerint (zsebkendő használata, könyökhajlat, stb.)

- ha betegnek érzi magát, kérjük ne induljon el vásárolni, kérje meg közeli hozzátartozóját, ismerősét, hogy segíthessen Önnek.

ELŐRENDELÉS

Azok a kedves Vásárlóink, akiknek határozott elképzelése van a megvásárolni kívánt növényekről, leadhatják rendelésüket a 06 20 9839977 telefonszámon, és a készrecsomagolt árut 24h-n belül átvehetik.

KISZÁLLÍTÁS

Házhozszállítást eddig a legritkább esetben vállaltunk, de a rendkívüli helyzetre való tekintettel figyelnünk kell azokra is, akik nem szívesen hagyják el otthonukat ezekben a napokban. Kezdők vagyunk ebben, ezért türelmüket kérjük, mindent megteszünk a gördülékeny ügyintézésért. 

A kiszállítási igényeket a 06 20 9839977 telefonszámon várjuk. 

BEÜLTETÉS

Beültetési szolgáltatásunk továbbra is él! Amennyiben Önnek nincs helye/ideje/kedve a ládába vagy kaspóba történő ültetésre, mi szívesen elvégezzük ezt Önnek. 
 

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET!

Facebook
Website
Email
Instagram
Copyright © 2020 Balogh Muskátli, All rights reserved.Beállításaidat megváltozathatod vagy leiratkozás.

Email Marketing Powered by Mailchimp