Copy
De eerste 4 weken.

Wat hebben we al veel leuke mensen in de winkel gehad! Nieuwsgierig naar ons, het verhaal achter Van Druiven, de sfeer en natuurlijk naar het assortiment. Alleen voor een praatje met een bakkie koffie, om wijn te proeven, voor een (wijnspijs-)advies en gelukkig ook om een of meerdere wijnen te kopen. En allemaal gingen ze naar huis met ons introductiecadeautje: de Van Druiven-dropstop. 

We zijn blij met de eerste weken van ons wijnwinkeliersbestaan. De vele positieve reacties, op de winkel, op de wijnen en op onze aanpak, helpen daar enorm bij. Ben jij al in de winkel geweest? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen. En eventuele verbetersuggesties. Een reply op deze mail stellen we op prijs. Nog beter: kom het ons vertellen in de winkel.

FB, Instagram, Google en binnenkort LinkedIn

Misschien is het je al opgevallen: we zijn actief bezig met campagne voeren. Offline middelen als huis-aan-huisbladen, flyers en borden langs de weg zijn ingezet. De social media schuwen we uiteraard ook niet. Alles om de naamsbekendheid van Van Druiven te vergroten en onze klanten op de hoogte te brengen en houden van onze activiteiten en wetenswaardigheden.

Ben jij al FB-vriend (https://www.facebook.com/wijnhuisvandruiven/)van VanDruiven? Volger via Instagram?(https://www.instagram.com/van_druiven/) Of heb je zelfs al een Google-recensie geschreven?Je doet ons er een groot plezier mee. 

Binnenkort: ook op LinkedIn.

De Van Druiven-wijnen.

Veel gasten zijn enthousiast over ons assortiment: 
‘breed’, ‘bijzonder’, ‘divers’ en ‘onbekend in de regio Amersfoort’  zijn dingen die we teruggekoppeld krijgen. We krijgen ook steeds duidelijker welke wijnen gewaardeerd worden en welke (vooralsnog) minder. En hoe we ons assortiment nog beter kunnen maken. Daarbij roepen we ook de hulp in van onze proefpanels. De (vele) mensen die zich hiervoor hebben aangemeld krijgen nog deze maand nader bericht. 

Coming soon: de wijnen van het Duitse Weingut Schlör. Heb je ooit wijnen van de Schwarzriesling geproefd? Dat kan binnenkort bij Van Druiven.

Proeftafel.
Iedere vrijdag en zaterdag hebben we een mooie selectie wijnen open staan. De komende herfstweken staan in het teken van de warmbloedige Rioja’s. Wil je wat proeven van onze prachtige wijnhuizen Bohedal en Nivarius? Vraag er gerust naar.
Winkelproeverijen.

Uitnodiging: op zaterdag 2 november komt Erik van onze importeur ‘De Wijntherapeut’ in de winkel vertellen over onze mooiste Spätburgunders/Pinot Noirs. En op verzoek laat hij ze natuurlijk ook proeven.

Ook iets voor in je agenda: op zaterdag 23 november komt de wijnmaker van onze Rieger-wijnen (Baden) in de winkel. Hij zal trots vertellen over zijn Weingut en hoe hij zijn mooie wijnen maakt. Uiteraard kun je die dag ook kennismaken met zijn wijnen. Vraag gerust of je wat mag proeven. Hij zegt vast geen nee.

Wijn op temperatuur?
Nog even snel een flesje halen voor het eten?  Onze wijnklimaatkast ligt vol met wijnen die de juiste temperatuur hebben. Best handig toch?
Ruime openingstijden.
Na je werk nog even een wijn in huis halen? Bij ons kan dat van maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur. Op zaterdag tot 18.00 uur.
Bezorging.

Even geen tijd of zin naar de winkel te komen? Een belletje met Niels (0639026530) of een mailtje naar info@wijnhuisvandruiven.nl en we komen dezelfde dag nog met de Van Druiven bestelbolide bij je langs (regio Amersfoort).

Proeverijen op locatie.
Feestje? Teambuilding? Of gewoon omdat het leuk is? Wij van Van Druiven komen graag met onze wijnen naar iedere gewenste locatie. Meer weten over de vele mogelijkheden? Stuur een mailtje naar info@wijnhuisvandruiven.nl en wij nemen snel contact met je op.
Relatiegeschenken.

Diverse bedrijven hebben zich al bij ons gemeld met het verzoek hun relaties te verrassen met een mooi wijncadeau. Op korte termijn en zeker ook voor de feestdagen. Onze mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Benieuwd? Mail even naar info@wijnhuisvandruiven.nl en we nemen per omgaande contact met je op.

LET OP! Grote champagnes van kleine huizen. Daarvan hebben we er 20 verschillende in onze winkel. Overweeg je met Van Druiven in zee te gaan voor de relatiegeschenken(ook als je niet voor mousserend kiest)? Dan nodigen we je van harte uit om op zondagmiddag 17 november met ons mee te gaan naar Amsterdam om ze allemaal te proeven bij onze importeur Clara van Cotidie. Een mail naar info@wijnhuisvandruiven.nl volstaat.

Niels van der Schans, Jan van der Schans & Eline Groenendijk
Facebook
Website


Copyright © 2019 Wijnhuis Van Druiven, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp