Copy
Nieuwsbrief Handelsonderneming Klep

GOTeeltUpdate Glastuinbouw #16

Dit is de digitale uitgave van de nieuwsbrief ‘GO TeeltUpDate Glastuinbouw’, die we samen met onze GO-partner: Vos Capelle zo'n 3x per jaar uitbrengen. 

De voordelen van gechelateerde sporenelementen

Voor een goede opname van ijzer en sporenelementen is de pH essentieel. Komt deze boven de 6,2 (neutraal) dan oxideert o.a. mangaan.

Uit analyses blijkt dat de mangaan- en ijzercijfers dan dalen tot onder de streefwaarden. Om dit te voorkomen adviseren we de GO-sporenelementen chelaten en FerroGo+.

Lees verder…

Hydrocare (met zilver zonder chloor) voor schone druppelaars

Om uw leidingen en watergeefsysteem vrij te houden van verslijming en vervuiling adviseren we Hydrocare. Hydrocare is een reinigings- en desinfectiemiddel op basis van 50% waterstofperoxide en gechelateerd zilver.

Zilver heeft een bacteriedodende werking en stabiliseert de waterstofperoxide. Verder is Hydrocare zachter voor uw leidingen en bevat het geen chloor, waardoor er geen kans is op perchloraat in uw gewas.

Lees meer over Hydrocare.
Ja ik bestel direct Hydrocare

Weerbaar telen met ‘groene’ middelen en biologie

Met de steeds strenger wordende regelgeving voor gewasbescherming moeten we anders gaan denken. Niet meer bestrijden maar voorkomen van ziekten en plagen, door de planten weerbaarder te telen.

De plant zo voeden dat deze sterker is van binnenuit. In combinatie met een geïntegreerd plan van aanpak en een goede biologie populatie zien wij kansen. Lees meer

Scherm licht of warmte met Mardenkro ReduSystems

Of u nu het licht beter wil sturen of juist warmte of licht wil weren uit de kas om het kasklimaat te optimaliseren, voor elk doel hebben we een verwijderbare coating in het assortiment uit de ReduSystems groep van Mardenkro: ReduSol, ReduHeat of ReduFuse.
Deze coatings zijn gedurende een heel seizoen bestand tegen weersinvloeden. En als het schermen niet meer nodig is, verwijdert u deze coatings op ieder gewenst moment met ReduClean.
>>   Lees meer over de eigenschappen per product  <<

Hommels met visie

De NATUPOL hommelkasten zijn vernieuwd en verbeterd. Nieuw en uniek is dat alle NATUPOL EXCEL kasten voorzien van elementen die alleen zichtbaar zijn voor hommels, ter verbetering van de oriëntatie en bestuiving.  Hommels zien namelijk anders dan wij. Lees meer...

Etiketten lezen!

Lees altijd het etiket voor uw gbm toepast! Let op dosering en aantal toegestane toepassingen! Om middelen te kunnen blijven gebruiken is dit essentieel.

Neem contact met ons op voor meer info over de juiste toepassingen in uw teelt.

GBM monitor

Vergeet uw teeltevaluatie niet! Dit moet 2 maanden na de teelt klaar zijn. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact op met onze teeltspecialisten.

Lees hier meer over de GBM monitor.

Meer weten? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op met:


Wim Voogt: +31 6 53 89 34 02
Jan Koevoets: +31 6 51 31 78 60
Hans Timmermans: +31 6 13 86 01 95
Facebook
Twitter
Website
Email
Copyright © 2017 Handelsonderneming Klep bv, All rights reserved.


uitschrijven uit deze lijst    update voorkeuren

Email Marketing Powered by Mailchimp