Copy
In deze nieuwsbrief informeren wij u over het laatste nieuws rondom Stichting Raise en de actuele ontwikkelingen op Grace Farm
Bekijke deze email in uw browser

Even bijpraten...

Wat vliegt de tijd! Er is weer een hoop gebeurd op het project. Er zijn inmiddels drie nieuwe weeshuizen gebouwd die de oude gaan vervangen. Deze weeshuizen zijn niet alleen van veel betere kwaliteit, we kunnen hier ook veel meer kinderen hulp bieden! Verder wordt er nu nog hard gebouwd aan twee huizen voor manager Lyson en zijn gezin en nieuwe kantoorruimtes. Daarna zal worden gestart met de bouw van een school, waar we op wonderbaarlijke manier nu voldoende geld voor hebben. Veel om dankbaar voor te zijn! 
F E E S T :  D E  C O  N T A I N E R !
Er is weer een container vol met spullen uit Nederland aangekomen op het project. In de container zaten onder andere een aggregaat en een giertank. De giertank kan het land weer bemesten, en de aggregaat kan het project voorzien van stroom tijdens de vele stroomstoringen. Belangrijk dus om het project draaiend te houden en te blijven ontwikkelen!
S P O N S O R E N   G E Z O C H T !
Jaussa is een rustig meisje van 11 jaar. Haar moeder is overleden, informatie over haar vader ontbreekt. Jaussa is jaren niet naar school geweest maar zit sindskort in groep 2. Op de foto hiernaast staat Sakina van 6. Haar oom en tante konden het niet meer opbrengen om voor haar te zorgen, haar moeder is overleden.
>> lees hiernaast verder >>
B O O M A D O P T I E P L A N
Vorige maand is er weer een hele leuke manier bij gekomen om het project van Stichting Raise te ondersteunen: door het adopteren van een Macadamiaboom! Deze bomen zijn erg bijzonder omdat ze na enkele jaren zoveel macadamianoten produceren dat de verkoop ervan veel geld oplevert. Geld dat we weer kunnen gebruiken voor het project! En zeg nou eerlijk, een boom adopteren in Malawi, wie wil dat nou niet? Hoe dat werkt lees je nu nog op www.adoptieboom.nl, maar we hopen je ook zo snel mogelijk meer te vertellen op onze eigen site www.stichtingraise.nl
R E I S V E R S L A G
Enkele weken geleden is er een groep van 7 mannen naar Malawi geweest. De belangrijkste doelen van de reis: het legen van de zeecontainer uit Nederland, opknappen van het huisje voor de aggregaat en het installeren van de maïsmolen en de aggregaat. Missie volbracht en iedereen weer veilig thuis na een indrukwekkende week! 
 
S P O N S O R E N  G E Z O C H T!
Sakina ging niet naar school en was onverzorgd toen we haar bezochten.Beide meisjes mogen nu in het Grace Children’s Home wonen, gaan naar school en hebben nu wat vriendinnetjes. Daar is zijn ze blij mee!  Voor Jaussa en Sakina zijn we op zoek naar sponsoren! Klik hier voor meer informatie over het sponsoren van een kindje.
N I E U W B O U W   I N   M A L A W I
In Malawi wordt hard gewerkt aan drie nieuwe weeshuizen en een huis voor Lyson, de manager van de Farm! Wim de Kwant over de bouwontwikkelingen: ‘Door een gebrek aan stroom is het project wat vertraagd en door onopgeleide bouwvakkers duurde het ook wat langer. Tegelijkertijd is het mooi dat ook zij een kans krijgen om te leren en geld te verdienen. Doordat we straks drie huizen hebben worden de groepen wat kleiner en krijgt elk kind meer aandacht van de moeders. De moeders en de kinderen kijken erg uit naar de oplevering!’
 
Door de snelle ontwikkelingen hebben wij in de communicatie misschien wel wat steekjes laten vallen. Door een nieuwe groep enthousiaste mensen hopen wij daar snel verandering in te brengen!

Met vriendelijke groet,

Stichting Raise
Copyright © 2016 Stichting Raise, All rights reserved.
U ontvangt deze email omdat u heeft aangegeven graag op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen bij Stichting Raise en Grace Farm & Children's Home.

unsubscribe from this list   
update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn