Copy
In deze nieuwsbrief informeren wij u over het laatste nieuws rondom Stichting Raise en de actuele ontwikkelingen op Grace Farm
Bekijke deze email in uw browser

Film!

Maak kennis met Grace Farm & Children's Home

Eerder dit jaar is Willem van Gent (penningmeester van Stichting Raise) samen met Martijn Doornenbal (En Film) op bezoek geweest in Malawi. Zij hebben daar een mooie film gemaakt over Grace Farm & Children's Home en de kinderen die daar wonen. Het is een hele mooie en indrukwekkende film geworden. Deze film is te zien op de website van Stichting Raise! Bekijk hem hier.

Wij wensen u fijne feestdagen
 

Als bestuur van Stichting Raise kijken we erg dankbaar terug op het jaar 2014. We zijn door veel mensen, organisaties en bedrijven geholpen bij het ondersteunen en ontwikkelen van Grace Farm & Children's Home. We zien dat het goed gaat met de kinderen en dat we gezegend zijn met goede oogsten. Zorgen en tegenslagen zijn er ook geweest, maar we mogen iedere keer weer ervaren dat daar de juiste oplossingen voor komen. Dank voor uw betrokkenheid bij het werk van Stichting Raise. We wensen u fijne feestdagen toe en een voorspoedig 2015!

Vakantietijd

De kinderen van Grace Farm zijn, net als de kinderen hier in Nederland, toe aan vakantie rond de feestdagen. De kinderen hebben half december drie weken vakantie gekregen.

De kinderen hebben half december drie weken vakantie gekregen en zijn toen voor bijna twee weken naar hun families toe gegaan. Daar zien ze altijd erg naar uit. Ze worden door de staf van Grace Farm weggebracht en ook weer opgehaald. In de vakantietijd helpen de kinderen hun families veelal op het land. De regentijd komt eraan wat betekent dat de mais gezaaid moet worden. De gezinnen waar de kinderen verblijven hebben het vaak niet breed. Daarom krijgen de kinderen ook wat levensmiddelen en zeep mee, gedurende twee is er toch een extra mond te voeden. Het is altijd weer een logistieke uitdaging die de nodige tijd vraagt, maar wanneer je de kinderen met blijde gezichten en hun spullen ziet vertrekken dan is al dat werk snel vergeten. Het kerstfeest vieren we graag samen met de kinderen, daarom verwachten we ze deze dagen terug op Grace Farm.

Grace Farm, Raise en Kusamalila

Misschien heeft u de naam Stichting Kusamalila al eens voorbij horen komen als het om het Grace Farm & Children's Home project gaat. Wie doet nu eigenlijk wat? In deze nieuwsbrief vertellen wij u er meer over. 


Stichting Raise is de stichting die zich in Nederland bevindt. Wij zetten ons in voor de weeskinderen op Grace Farm & Children's Home in Malawi. Het project Grace Farm streeft ernaar om weeskinderen in Malawi uitzicht te bieden op een goede toekomst. Bij het project hoort ook een stuk grond. De lokale bevolking en de medewerkers van Grace Farm bewerken dit land om in het levensonderhoud van hun gezinnen te voorzien.
 
Op Grace Farm woont Alide van Maanen. Zij is sinds december 2008 actief op Grace Farm & Children's Home. Zij zet zich in voor de kinderen op Grace Farm. Daarnaast bezoekt zij gezinnen in de omgeving om het welzijn van de kinderen daar te bekijken. De thuisfrontcommissie van Alide heet Kusamalila en zij zetten zich in om Alide te ondersteunen in haar werkzaamheden in Malawi. Dit zowel op materieel als immaterieel gebied.
 
Beide stichtingen streven ernaar om elkaar een aantal keer per jaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Voor meer informatie over Kusamalila verwijzen wij graag naar hun website.
Copyright © 2014 Stichting Raise

unsubscribe from this list   
update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website