Copy
Nieuws van Thingsthatmatter.
Bekijk dit bericht in de browser

!Thingsthatmatter

Een nieuw jaar: momenten die ertoe doen

Jesannette en René
Wij starten dit jaar met de eerste nieuwsbrief van Thingsthatmatter: opgericht door Jeannette Kalfsterman en Rene Bosselaar. We wensen je een gezond en inspirerend 2014.

Een jaar met momenten die ertoe doen!

Performance-versnelling

In de huidige markt springt onze dienstverlening op het gebied van performanceversnelling eruit. Samen met onze opdrachtgevers werken wij hard aan duurzame successen: verkoopdoorbraken, hogere teamproduktiviteit en overall betere financiele resultaten. Uit feedback van opdrachtgevers krijgen wij terug dat onze ‘cool head, warm heart’ aanpak erg wordt gewaardeerd. Wil je weten wat deze resultaten zijn? En wat klanten over ons zeggen? Lees dan verder op Thingsthatmatter

Elke dag een stukje beter?

Ons kennismakingsaanbod

Hoewel we al mooie trajecten hebben gedaan, vinden we het belangrijk om meer bedrijven met ons kennis te laten maken. Om de drempel te verlagen hebben we een ‘kennismakingsaanbod that matters’. Voor onderstaande diensten betaal je 50% vooraf en na afloop bepaal jij of je de andere 50% ook betaalt. Met andere woorden: jij bepaalt de waarde. Dit aanbod is geldig tot en met 31 maart 2014. Alle prijzen zijn ex BTW, ex locatie/catering. 

BETEKENISVOLLE  KPI’s

Elk jaar wordt er veel tijd besteed aan het vaststellen van doelen en performance-indicatoren. Vaak een diepe zucht als het klaar is en dan…..op naar de orde van de dag. Zijn deze KPI’s wel echt de graadmeter van het organisatie (of team) succes? En zijn de resultaten gekoppeld aan het behalen van de doelen? Herkenbaar? Ben jij directeur, teammanager, HR of Finance en wil je elke dag een beetje beter worden? Boek dan samen met collega’s/team deze 1 daagse interactieve workshop. Wij laten je graag ervaren waarom betekenisvolle KPI’s daadwerkelijk het verschil maken.

In company tarief: 1.950 euro, max 6 personen

DE PERFORMANCE VERSNELLER

Energie creëren en deze richten op het boeken van resultaten die maximaal bijdragen aan de organisatie-doelstellingen. Ben je directeur, manager of business consultant en wil je ook betere resultaten, inspirerende resultaten? Boek dan samen met jouw team of peers deze 3 daagse bootcamp. Onder uitdagende omstandigheden maak jij je een werkwijze eigen die focus creëert en het behalen van de gewenste resultaten gegarandeerd en substantieel versnelt. De bootcamp is gebaseerd op de ‘Lean management’ methodiek.

In company tarief:  4.250 euro, max 10 deelnemers

MAKING COMPETITON IRRELEVANT

Is het jouw opdracht om meer waarde uit bestaande klanten te halen, nieuwe opdrachten te genereren? Dan is deze 2 daagse leergang iets voor jou. Wij leren je volstrekt anders naar klanten/prospects te kijken en op basis daarvan unieke ‘blue ocean strategieën te ontwikkelen die telkens weer positief zullen verrassen. Je klant zal uitermate tevreden zijn en de concurrentie wanhopig.

In company tarief: 2.800 euro, max 15 deelnemers

THINGSTHATMATTER SCAN

Duurzaam onweerstaanbare organisaties weten zich keer op keer te bewijzen en boeken betere resultaten. Deze organisaties zijn koplopers met een onweerstaanbare aantrekkingskracht op klanten en getalenteerde medewerkers. Hoe? Wij hebben een bewezen analysetool om in korte tijd te kunnen doorgronden waar je duurzame successen kan boeken. Het resultaat een bondig en pragmatisch rapport met de sterke- en ontwikkelpunten en oplossingsrichtingen.

Het tarief voor deze scan bedraagt 2500 euro

 
Bezoek onze website voor meer informatie

Laat je ook positief verrassen en boek nu een of meer programma’s en profiteer van ons kennismakingsaanbod. Ons totale aanbod vind je op www.thingsthatmatter.nl  

Voor een vrijblijvend gesprek: bel 06 - 4355 9648 of stuur ons een mail via info@thingsthatmatter.nl.

Wij komen graag in contact.

Vriendelijke groet,
 
Jeannette Kalfsterman
René Bosselaar

 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Copyright © 2014 Thingsthatmatter, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp