Copy
View this email in your browser

KidMaker prolećne e-kurseve programiranja i elektronike


Otvoren je upis za KidMaker prolećne e-kurseve programiranja i elektronike.
Prijave su otvorene do 20. aprila na ovom linku https://forms.gle/uNqJx7TTsvyMwz4B6

Prvi čas je besplatan i služi da polaznik-ca sagleda da li mu-joj odgovara način rada i teme kursa koje će biti predstavljene na uvodnom času.

 

 

PIR festival od 1. do 9. aprila


Drugo izdanje Prvog internet festivala za djecu – PIR festivala, biće održano od 1. do 9. aprila. Tokom trajanja festivala, najmlađa publika će imati priliku da, na YouTube kanalu Gradskog pozorišta Podgorica, sa početkom u 18h, pogleda predstave devet regionalnih teatara.
 

 

Besplatne školice sporta


Projekat besplatnih škola sporta je jedan sportski vremeplov koji vraća fudbalu, košarci, odbojci, rukometu prave vrednosti, a prvi udarac sa centra simbolično će 4. aprila biti izveden na terenu FK Mladi Mabat.

Školski klimatski izazov

Otvorene su prijave za besplatno učešće na trećem po redu onlajn takmičenju “Školski klimatski izazov” na temu “Grad i klimatske promene” koje organizuje KidHub iz Beograda u partnerstvu sa WWF Srbija i uz podršku Vlade Švedske.
Poziv je namenjen svim osnovcima uzrasta od 8-14 godina, njihovim učiteljima i predmetnim nastavnicima iz svih osnovnih škola u Srbiji. Prijave su otvorene do 25. aprila.

 

Izložba fotografija „Natura 2000 u kadru“

Na Savskom šetalištu na Kalemegdanskoj tvrđavi otvorena je izložba foto-konkursa “Natura 2000 u kadru”. Posetioci imaju priliku da do kraja aprila pogledaju tri pobedničke i 31 fotografiju polufinalista na kojima su prelepe slike zaštićenih vrsta Srbije.

Digitalni vodič za bezbednost dece na internetu

 

Vodič je namenjen roditeljima/starateljima, vaspitačima i učiteljima dece uzrasta od četiri do osam godina, deci i svima koji učestvuju u njihovom obrazovanju i vaspitanju, sa ciljem informisanja i pružanja podrške deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta da bezbedno i konstruktivno koriste digitalne uređaje i internet.

U okviru projekta je razvijena i serija crtanih filmova namenjena najmlađima.

 

Otvoren konkurs „UHVATI IDEJU“


Takmičenje za najbolji video rad „Uhvati ideju“ – Svim osnovnim školama u Srbiji upućujen je poziv da timovi učenica završnih razreda predstave svoje ideje koristeći savremene načine komunikacije. Prilikom osmišljavanja i prezentovanja svojih ideja, devojčice će koristiti formu video radova. Radovi koji ispune kriterijume biće postavljeni na YouTube kanalu Dan devojčica UPŽ Srbije, a potom će komisija izabrati najbolje. Konkurs će biti otvoren od 18. marta do 12. aprila.


APRILHalo beba aplikacija – vaš saputnik u roditeljstvu

 Akademija 28 -  Repertoar za APRIL 2021.

  Pozorištance Puž -  Repertoar za APRIL 2021.

Pozorište lutaka Pinokio -  Repertoar za APRIL 2021.

Pan Teatar -  Repertoar za APRIL 2021.

Malo pozorište Duško Radović -  Repertoar za  APRIL 2021.

Pozorište Boško Buha -  Repertoar za APRIL 2021.

Ukoliko želite da pratite sve aktuelne događaje, pogledajte naš KALENDAR.

Instagram
Facebook
Website
Copyright © *2020* *Beograd za decu*, All rights reserved.
www.beogradzadecu.com

Our mailing address is:
info@beogradzadecu.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp