Copy
In deze nieuwsbrief:
  • Extra / aangepaste openingstijden
  • Hij komt er weer aan ...
  • Kerstsfeer en modeltreinen in de Orchideeën Hoeve
  • Kerstboom met verlichting
  • Kerstgroet
View this email in your browser

 

Extra / aangepaste openingstijden


Rond de feestdagen is Big Train World een aantal extra dagen geopend. Tevens gelden voor deze periode afwijkende openingstijden. Op 1e & 2e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten!
 
23 dec. 12:00 - 17:00 uur
24 dec. 10:00 - 16:00 uur
25 & 26 dec. Gesloten
27 & 28 dec. 10:00 - 17:00 uur
29 & 30 dec. 12:00 - 17:00 uur
31 dec. 10:00 - 14:30 uur
2 t/m 4 jan. 10:00 - 17:00 uur
5 jan. - 12:00 - 17:00 uur

LET OP: 25 & 26 december en 1 januari zijn wij gesloten!

Hij komt er weer aan ...

Haal nu uw extra voordeel in de winkel. Marco heeft meer ruimte nodig, dus ruimt Jacob een groot deel van de oude voorraad op.
 
 

 


Haal uw extra voordeel middels het stickervel dat u deze week per post zult ontvangen.
 
Sinds oktober hebben wij een uitbreiding van circa 100M2 met uitsluitend opruiming / actie artikelen.
Hierop kunt u geen extra stickers plakken.

 
 

Nog geen klant??

Meld u aan en wij sturen u het stickervel, of laat u tijdens uw bezoek inschrijven en u ontvangt er een.


 

Kerst sfeer en grootspoor treinen in de Orchideeën Hoeve


Bij de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest (Flevoland) rijden onze treinen ook tijdens de kerst periode. Een bezoek aan dit paradijs is zeker de moeite waard.Ooit wel eens een wereldreis gemaakt?
Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en reis van werelddeel naar werelddeel in de Orchideeën Hoeve. Ontdek een wereld vol natuurlijke kleuren en geuren uit Midden-Amerika, Australië en Azië. Geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk.

De wondere wereld van vlinders, Lori’s en orchideeën
Duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers zijn op natuurlijke wijze samengebracht in de Maleisische, Orchideeën- en Lorituin. In de Vlinder Vallei, Europa’s grootste vlindertuin, vliegen meer dan tweeduizend vlinders.


Voor alle leeftijden
De Orchideeën Hoeve is een cocktail van genieten, tropische natuur en cultuur, flowershoppen en lekker eten en drinken in het serre-restaurant. Kinderen kunnen meedoen aan een spannende speurtocht en lekker ravotten in het Mangrovebos Speelparadijs; een waterrijke binnenspeelplaats met hagedissen en schildpadden.

 

Miniatuurtreintjes in de Orchideeën Hoeve!

Afgelopen dagen zijn wij druk bezig geweest om een prachtig landschap met grootspoor treinen op te bouwen in de Orchideeën Hoeve.
De treintjes tuffen inmiddels vrolijk rond en zijn gratis te bekijken. Tot het einde van de kerstvakantie (zo. 5 januari 2014) kunt u bij de Orchideeën Hoeve de treinen in de hal en in een gedeelte van de winkel bewonderen.

 


Orchideeën Hoeve in kerstsfeer

Nederlands Winterse gezelligheid in tropische oorden; tijdens het kerstevenement van 7 t/m 26 december vindt u bij ons alles wat een kersthart maar wensen kan. Van de gezellige kerstmarkt met live muziek tot heerlijke gerechten en lekkere glühwein. En dat allemaal in een sfeervol Tiroler decor!

                  

Het decemberprogramma is gevuld met allerlei leuke kerstactiviteiten. Zo is van 7 t/m 22 december de expositieruimte ingericht als sfeervolle Hollandse kerstmarkt en worden de tuinen tijdens de traditionele Kaarsjesavonden (do 12, vr 13, za 14, vr 20 en za 21 december) prachtig verlicht door duizenden kaarsen en lantaarns. Nieuw dit jaar is de speciaal aangelegde route langs miljoenen jaren oude bergkristallen, mineralen, versteend hout en fossielen. Het is bijzonder om te zien hoe de natuur en de tijd van ieder object een uniek natuurverschijnsel heeft gemaakt!

Maar er is natuurlijk nog veel meer!

Kerstboom met verlichting


Sneeuwspar met 9 kaars lampen.

Ongeveer 195 mm hoog. Klaar voor aansluiting op 14-16 V transformator, DC of AC-spanning.

Ook geschikt voor kerststallen of tussen de "Dickens Village" huisjes
.

 

Advies prijs: € 29,99

 

Bij ons slecht € 28,50

 

Klik hier om te bestellen


 
Copyright © 2013 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|*

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich bij ons als klant heeft laten registreren. Volgens de Telecomwet en de Code E-mail mogen wij u, omdat u klant van ons bent, een e-mailnieuwsbrief toesturen. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
unsubscribe from this list

Voor alle aanbiedingen en acties is van toepassing: Zolang de voorraad strekt, niet geldig op reeds bestelde / gereserveerde artikelen en niet geldig op andere acties of afgeprijsde artikelen.