Copy
In deze nieuwsbrief
- GaBa Kortingsweekend
- Koopzondag
- LGB Herfst neuheiten
- "Paard en erfgoed"
View this email in your browser

GaBa kortingsweekend:

Tijdens het GaBa treffen in Duitsland hadden wij vele interessante aanbiedingen voor onze ooster buren.
Een deel van deze aanbiedingen hebben wij nu in onze winkel uitgesteld. Enkele voorbeelden:

 

- 50% korting op een selectie wagonbelading en accessoires


- Korting op een selectie USA Train locomotieven en wagons
 

- Een selectie LGB loks met hoge kortingen


- HSB wagons vanaf € 125,-
(normaal € 175,- t/m € 225,-)

 

En nog heel veel meer artikelen tegen zeer  interessante prijzen.Koopzondag:

7 September is het al weer de eerste zondag van de maand. Big Train World is deze dag geopend van 13:00 tot 17:00 uur.
Deze dag kunt u bijvoorbeeld ideaal combineren met een bezoekje aan "Paard en Erfgoed". (Zie verder op in deze nieuwsbrief)

 

LGB Herfst Neuheiten:

LGB heeft zojuist bekend gemaakt dat zij deze herfst met een aantal extra herfst nieuwtjes komen. Deze informatie is nog zo nieuw, dat wij hieronder enkel de omschrijving en een foto van de modellen hebben weergegeven.
Later vandaag zullen wij al deze LGB herfst neuheiten aan de website en webshop toevoegen. U kunt daar dan alle informatie en prijzen terugvinden.

LET OP: Een collega heeft al informatie over twee locomotieven "gelekt". Er zijn echter daarna nog enkele wijzigingen in omschrijvingen en modellen doorgevoerd! De daar vermelde modellen kunnen dus afwijken van het door LGB uit te leveren model(len).
 

LGB 21750

Elektrolok E 10 der Deutschen Bundesbahn (DB) in Epoche III

LGB 42269

2-achsiger, schmalspuriger gedeckter Güterwagen mit der Werbebeschriftung der Brauerei Reisewitz, Dresden.

LGB 28438

Elektrolokomotive Ge 4/4 II Nr. 620 der Rhätischen Bahn, in der Gestaltung der Jubiläumslok zum 100-jährigen Jubiläum Bahnlinie Bever – Scuol. Das Modell wird nur einmalig gefertigt.
Umfangreiche Ausstattung. Viele Sound funktionen

LGB 28439

Elektrolokomotive Ge 4/4 II Nr. 623 der Rhätischen Bahn, in der Gestaltung der Jubiläumslok zum 125-jährigen Jubiläum der RhB. Das Modell wird nur einmalig gefertigt.
Umfang reiche Ausstattung. Viele Soundfunktionen

LGB 41031

Wagenpaar offene Güterwagen Wagenset bestehend aus 2 einzeln verpackten Güterwagen des Typs Ow der Epoche IV der Deutschen Reichsbahn (DR)

LGB 45921

Rungenwagen-Set DB AG mit LKW Holzhängerzug Vierachsiger Rungenwagen der DB AG.
Beschriftung und Farbgebung entspechend der Epoche V.LGB 42261

2-achsiger Güterwagen Typ Gw der Deutschen
Bundesbahn (DB) mit Werbebeschriftung
der Brauerei Weihenstephan.


"Paard en Erfgoed":

Op zondag 7 september wordt er op slechts 3 km van onze winkel de unieke manifestatie genaamd Paard en Erfgoed gehouden.
Wilt u eens wat anders beleven dan een standaard jaarmarkt of een paardenshow bekijken, dan is "Paard en Erfgoed" iets voor u.

"Paard en Erfgoed" is een daverend continu programma met paardenoptredens, een gezellige plattelandsmarkt van 80 kramen, oude ambachten en nog veel meer in het prachtige decor van onze mooie boerderij. Met dit jaar als extra een speciale brocantemarkt met minstens 20 kramen.

Om ook andere mensen kennis te laten maken met de grootspoor modeltrein hobby is Big Train World bij "Paard en Erfgoed" aanwezig met een eenvoudige baan.

Dit jaar is het thema CIRCUS. Niet alleen zijn er echte circusvoorstellingen, maar je krijgt ook de kans om jouw eigen talent op dit gebied te testen. Je kunt kiezen uit uit maar liefst 12 verschillende circuskunsten. Kom kijken. Er zit vast iets voor je bij.

Tussen alle spectaculaire, bijzondere en leerzame optredens door is er tijd voor ontspanning bij de dolkomische WVG Fanfare of door even lekker rond te banjeren met een suikerspin. Er is keus uit 9 soorten! En dit jaar hebben we wel iets héél bijzonders: Mennen met koeien. Dit wil je toch allemaal niet missen!

"Paard en Erfgoed" is een familie evenement, dus voor de kinderen is er altijd voldoende te doen. Dat zal dit jaar niet anders zijn!?

Noteer alvast in uw agenda:

- Flaijelfeest
- "Voor de beurs uit" actie weekend

27 September: Flaijelfeest - Nostalgie op het platteland

Op slechts 9 kilometer afstand van onze winkel beleeft u op het landgoed De Horne  in Nieuwehorne (bij Heerenveen)  een dag uit het verleden, die u niet gauw vergeet.

Het Flaeijelfeest mag, met enige trots, het meest unieke plattelandsevenement van Nederland worden genoemd. Het is zo uniek omdat het aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden bij geen enkel ander soortgelijk evenement wordt geëvenaard.
Combineer een bezoek aan onze winkel met een dagje geschiedenis die u niet zult vergeten.
Klik hier voor meer informatie over het Flaijelfeest.


10 t/m 12 oktober: "Voor de beurs uit" actie weekend

Twee weken voor Eurospoor, in het weekend van 10 t/m 12 oktober, organiseren wij een speciaal "Voor de beurs uit" actie weekend.
Speciale acties, die wij normaal gesproken uitsluitend op Eurospoor aanbieden, kunt u gedurende dit weekend in onze winkel verkrijgen:
Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten om op de hoogte te blijven betreffende dit weekend.
Copyright © 2014 Big Train World, All rights reserved.

Our mailing address is:
Big Train World
Bovenstreek 25
Noordwolde, FR 8391 HN
Netherlands

Add us to your address book


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich bij ons als klant heeft laten registreren. Volgens de Telecomwet en de Code E-mail mogen wij u, omdat u klant van ons bent, een e-mailnieuwsbrief toesturen. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
unsubscribe from this list

Voor alle aanbiedingen en acties is van toepassing: Zolang de voorraad strekt, niet geldig op reeds bestelde / gereserveerde artikelen en niet geldig op andere acties of afgeprijsde artikelen.