Copy
17 november 2016
Kerstvoorpretpakket!
 
Voor iedereen die zo snel mogelijk in kerstsfeer wil komen, hebben we een kerstpakket met alle relevante informatie over de grootse kerstmarkten over de grens samengesteld. Bestel nu gratis! Zolang de voorraad strekt!
 

Het warmste uitje van het jaar: naar een échte Duitse kerstmarkt!

In Nederland zeg je 'de donkere dagen voor Kerstmis'. Een paar kilometer over de grens wordt alles anders. Bereid je voor op een oergezellig feest met lampjes en lekkernijen, idyllisch aangekleed in kerstsfeer. Om een beetje stil van te worden. Je moet het minstens één keer meegemaakt hebben samen, het warme wintersprookje dat Weihnachtsmarkt heet. Smaakvol, vrolijk, traditioneel en dus een tikkeltje nostalgisch, precies zoals ze dat alleen in Duitsland kunnen. Een paar geliefde plaatsen, net over de grens. 

 


5 kerstmarkten in Münster

In feite niet één, maar vijf verschillende markten en marktjes, als een lang lint aan elkaar geregen door de oude binnenstad, op loopafstand. Dat betekent: afgewisseld met schitterende winkeletalages zo'n 300 gezellige kraampjes met typisch Duitse kerstspecialiteiten. Telkens net even anders.
 

Lees meer »

 
Nostalgie in Osnabrück

De kerstmarkt in Osnabrück is in heel Duitsland een begrip, als één van de allermooiste. Alleen al vanwege het decor: het beroemde gotische Rathaus, de Marienkirche, de dom en het plein. En dan zijn er nog de 'alleen-in-Osnabrück' attracties, pure nostalgie om het sprookje compleet te maken
 
 

Lees meer »

 
Kerstsfeer én ijspret in Lingen
 
Kerstvoorpret en wintersport tegelijkertijd: Lingen in het Emsland. Liefdevol versierde kraampjes, de geur van de traditionele gebrande amandelen en warme glühwein. Maar eerst even samen een rondje schaatsen op de grote ijsbaan, natuurlijk helemaal in pittoreske kerstsfeer.
 
Lees meer »
 
 
Kerstmarkt in de Dierentuin Nordhorn

Op het terrein van de dierentuin in Nordhorn, bij de historische Vechtehof, vindt ieder jaar een bijzonder sfeervolle kerstmarkt plaats. De feestelijke verlichting, het mooie aanbod van origineel handwerk, de kraampjes met glühwein, de levende kerststal, en de vele vuurkorven zorgen samen voor een gezellige en warme kerstsfeer.
 

 Lees meer »

 
Foto: Marc Hoffmann
Klein maar erg fijn

Minstens zo leuk zijn de kleinere kerstmarkten over de grens. Vaak op een bijzondere locatie. Ontdek hier de meest sfeervolle:

Lees meer »

 
 
"Es weihnachtet sehr in Osnabrück"

Het ideale arrangement om volop te genieten van de kerstmarkt in Osnabrück. Geweldig om zelf eens mee te maken, die ontwapenende atmosfeer in een prachtig, historisch decor.

Inbegrepen
  • 1 x overnachting incl. ontbijt
  • 1  glas glühwein + speciale kerstmok
  • aankomst in het weekend: stadswandeling met de nachtwachter
  • aankomst op doordeweekse dagen: 1 x “Altstadttaler”, tegoedbon voor talrijke winkels, restuarants, musea, bezienswaardigheden en nog heel veel meer in de oude stad
  • 1 x reismagazine en -informatie
Prijs p.p.
  • € 79