Copy
7 april 2017
Brochure van de maand

Prinsheerlijk overnachten in de Grafschaft Bentheim - Deze kleurrijke bestemming kent een grote variatie aan landschappen: van hoog- en laagveen, moerassen en heide, tot beboste heuvels en het rivierlandschap van de Vecht. Verspreid door het landschap liggen diverse cultuurschatten uit de Bronstijd, kastelen en landhuizen. De bekendste daarvan is de Burcht van Bentheim. Molens en boerderijen verfraaien het landschap en nodigen uit voor een heerlijke fiets-, wandel- of autotocht. Verspreid door de regio, liggen zeven vakantieplaatsen, waar u kunt vertoeven in één van de vele hotels, pensions, B&B´s, bungalowparken en campings.
 

Even de grens over voor het vrolijkste paasweekend ooit

Net over de grens in Duitsland betekent ‘vrolijk’ ook: ontspannen, verleidelijk, lente-achtig. De evenementen rond Pasen zijn er nét even verzorgder en origineler; onderweg geniet je van heerlijke dorpjes en ongerepte natuur, op een schaal die in Nederland eigenlijk niet meer bestaat. Wordt het de omgeving van Münster of Bad Bentheim, Osnabrücker Land of Emsland? Eén ding is zeker: zelfs een lang weekend blijkt meestal toch weer een paar dagen te kort.  Hierbij wat hoogtepunten om uit te kiezen!

 


Uniek in heel Europa: wilde paarden!

Van dichtbij te zien: een authentieke kudde van 400 wilde paarden. Ze draven en grazen op een 400 ha groot terrein in de buurt van Dülmen. In het weekend en op feestdagen toegankelijk voor wandelaars van 10-18 uur. Maak er een leuk weekendje op het platteland van bij vakantieboerderij Schnieder!
 

Lees meer »

 
Golfen elitair? Nee hoor, ludiek en avontuurlijk!

Lees meer »

 
Met de kinderen naar Ibbenbüren

Ze zullen je dankbaar zijn want Ibbenbüren is gewoon een ander woord voor vermaak.
  • Sportief bungelen op 14 meter hoogte, maar ook simpele, speelse klimmetjes voor de allerkleinsten bij Kletterwald Ibbenbüren
  • Dichtbij ligt de Sommerrodelbahn: op een houten sleetje de berg afzoeven op een heerlijk plekje in de heuvels van het Teutoburger Wald.
Lees meer »
 
 
Paaseieren zoeken?

Dat kan op vier verschillende plekken:
  • Alfsee Ferien- und Erholungspark. Clown Ati opent het seizoen met een familieshow, met paasvuren in flakkerende vuurtonnen om je heen. En natuurlijk eieren zoeken!
  • Tierpark Nordhorn kiest voor de traditionele aanpak: ontvangst door de Paashaas die de chocolade eieren verstopt heeft, smelten bij het zien van pasgeboren lammetjes, kuikentjes en andere snoezige jonkies.
  • In kuuroord Bad Iburg is het weldadige Kneipp-Erlebnispark met Pasen helemaal omgetoverd in Middeleeuwse sfeer.
  • In de beroemde tuinen van het barokke kasteel Clemenswerth in Sögel maakt een bont programma de Eerste Paasdag tot een echt feest:er is een ballonnenwedstrijd, kinderboerderij, paaseieren zoeken. Nieuw dit jaar: de Spiele-Olympiade!

 Lees meer »

 
Kamperen met Pasen?

Kijk dan snel naar de Paasarrangementen op onze voordelige nieuwe campingwebsite www.duitsland-campings.nl. Hier vind je de mooiste campings over de grens. Ideaal voor zowel families met kinderen als rustzoekers en natuurliefhebbers!

Vrolijk Paasweekend!
 

Nu Boeken »