Copy
GEHEIM OVER DE GRENS - NIEUWSBRIEF 9/2017Nieuwsbrief Geheim over de grens - December 2017

Winter over de grens in Telgte
Beste <<Voornaam>>,

Aan het eind van het jaar willen we graag nog even genieten en samen iets moois beleven. Waar kan dat beter dan net over de grens in Duitsland, met een aangenaam vleugje buitenlandgevoel? Omdat het zo beregezellig was op de Duitse kerstmarkten, zindert de kerstsfeer nog even na, ook na kerst. En overal doen ze aan warme winterpret: feeëriek verlichte ijsbanen, sauna en wellness om mee te kuren, knotsgek indoor speelplezier.
 

Tips voor de kerstvakantie »

De poulairste fietsroutes in 2017

 
Prachtig fietsen in het Duitse grensgebied! Welke fietsroutes over de grens zijn in 2017 het populairst geweest? Deze acht routes zijn een "must fiets" in 2018:

1. Dwars door Europa: Europa Radweg R1
2. Van bron tot monding: EmsRadweg
3. Bijzondere landschappen en cultuurhistorische schatten: Grafschafter Fietsentour
4. Tuinen zover het oog reikt: TuinDroom-Tour
5. Landschap uit kinderdromen: Naturpark Hohe Mark Route
6. Een van Duitslands mooiste rivierenroutes: Werse Rad Weg
7. Bron van puur fietsplezier: Vechtdalroute met kunstwegen
8. Prachtig landschap en schitterende vergezichten: Töddenland Radweg


 

Bekijk alle fietsroutes »

Kampeersters en kampeerders opgelet!

 
Duitsland CampingsDe zomer ligt alweer lang achter ons en de winter is helaas pas net begonnen... maar kop op! De lente komt sneller dan u denkt en daarmee begint ook weer het mooiste seizoen: het kampeerseizoen! Uiteraard hebben de Duitsland Campings daarvoor natuurlijk weer leuke en voordelige aanbiedingen in huis!

Voor wie niet meer zo lang kan wachten, hebben we echter ook goed nieuws: de meeste campings zijn gewoon het hele jaar door geopend en hebben leuke aanbiedingen voor een gezellig kampeerpartijtje in de winter!
 

Nu ontdekken »

Noteer alvast in uw agenda: de leukste evenementen in 2018


Ook in 2018 staat de agenda weer bomvol verrassende evenementen. Hierbij alvast een klein voorproefje voor volgend jaar. Deze evenementen mag u zeker niet missen:

"Oster-Leuchten" bij Museum und Park Kalkriese | 1 april 2018
Op Paaszondag is Museum und Park Kalkriese het toneel van een fonkelende vuurwerkshow met lichteffecten. De aanvallen van de Germanen en de strijd van de Romeinen tegen hen zijn bijna voelbaar. Vuurwerk, lichten en adembenemende kleuren worden gecombineerd met geweldige geluidseffecten en de sfeer van deze bijzondere locatie.
Oster Leuchten Museum und Park Kalkriese
Landesgartenschau Bad Iburg 2018 | 18 april t/m 14 oktober 2018
Echte tuinliefhebbers weten het misschien al; van 18 april t/m 14 oktober 2018 wordt de Landesgartenschau – zeg maar het Duitse equivalent van de Floriade – georganiseerd in Bad Iburg, niet ver over de grens. In Nederland mag de magie van dat evenement dan een beetje uitgewerkt zijn, in Duitsland bruist het als nooit tevoren!
Verrassingsweekend | 31 mei t/m 3 juni 2018
Volgend jaar moet u het weekend van 31 mei t/m 3 juni vrijhouden! Wat we van plan zijn is nog een geheim, maar wat we al kunnen verklappen is, dat dit weekend voor jullie als onze buren heel bijzonder gaat worden!
Sacramentsdag verrassingsweekend
"Schlösser- und Burgentag" in het Münsterland | 16 en 17 juni 2018
In het weekend van 16 en 17 juni 2018 openen talrijke kastelen en burchten hun deuren - de klok rond. Gedurende 24 uur vinden er tal van boeiende activiteiten plaats in deze historische bouwwerken en kunt u zich verheugen op een geweldig programma. Veel kastelen zijn alleen in dit weekend voor het publiek geopend en bieden een belevenis die anders niet kan worden ervaren!
Schlösser- und Brugentag 2018: Burg Vischering
Volksbank Münster Marathon | 9 september 2018
Op zondag 9 september 2018 vindt voor de 17e keer de jaarlijkse Volksbank Münster Marathon plaats. Deze ruim 42 kilometer lange marathon wordt sinds 2002 georganiseerd door de Münster Marathon e.V. en is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste marathons van Duitsland. Durft u de uitdaging aan?
Volksbank Münster Marathon 2018 - Gaat u de uitdaging aan?

Bekijk alle evenementen »

Webwinkel: bestellen met korting


Naar de webwinkel van Geheim over de grensOok in 2018 vindt u in onze webwinkel weer een heleboel informatie voor een perfect dagje uit en onvergetelijke vakantiedagen over de grens. Opdat de voorpret op het nieuwe jaar nu alvast kan beginnen, hebben wij alsnog een kerstcadeautje voor u :)

T/m 31 januari 2018 ontvangt u in onze webwinkel maar liefst 50 % korting op uw hele aankoop! Voer in de winkelwagen gewoon de volgende kortingscode in: Vakantie2018
 

Meteen naar de winkel »

Lekker ontspannen en laten verwennen?


De alledaagse sleur vergeten en genieten van massages en een time-out? Waar is het allemaal niet goed voor: hart en bloedvaten, herstel van vermoeide spieren, stofwisseling, immuunsysteem, het verjagen van stress. En waar doet u dat mooier dan in de oude, idyllische kuuroorden van het Geheim over de Grens? Tijd om een paar dagen te zweten en zwemmen... bij de uitvinders van het kuren zelf.
 

Brochure van de maand


Kaartenset HandelswegVan Vredesstad Osnabrück naar Hanzestad Deventer. De 229 km lange Handelsweg volgt de oude wegen die vroeger door de Tödden - kooplieden - werden gebruikt tijdens hun wandeltochten naar Oost-Nederland. De Tödden kozen hun routes zo, dat ze aan de grens geen tol hoefden te betalen. De Handelsweg is opgedeeld in drie trajecten: van Osnabrück naar Rheine, van Rheine naar Oldenzaal en van Oldenzaal naar Deventer. Aan de hand van drie kaarten kunt u de gehele Handelsweg wandelen, maar natuurlijk ook een of enkele delen daarvan. Alle kaarten geven niet alleen het routeverloop weer, maar ook tal van tips voor bezienswaardigheden en overnachtingsadressen.

Vanaf nu en zolang de voorraad strekt zijn deze uitgebreide wandelkaarten helemaal gratis!
 

Bestel nu! »

Social Media highlight

 
We zijn natuurlijk ook actief op het gebied van social media en we verheugen ons steeds over de reacties en bijdragen van onze followers. Via onze nieuwsbrieven willen we de mooiste posts graag met u delen.

Ole Cordsen is tijdens de kerstmarkt in Münster geweest en hij heeft dit adembenemde plaatje geschoten op de Prinzipalmarkt. Prachtig mooi, toch?
Heeft u ook schitterende momenten beleeft in het geheim over de grens? Laat ons dan uw ervaringen weten via onze social media kanalen, like onze pagina's en gebruik onze hashtag #geheimoverdegrens. Wie weet, misschien wordt uw leukste moment in den volgende nieuwsbrief gedeeld!

Gelukkig nieuwjaar

 
Gelukkig nieuwjaar!Wij hopen dat u fijne kerstdagen heeftt gehad en wensen u het allerbeste voor het nieuwe jaar, een prettige jaarwisseling en een fantastisch 2018!

Dank u wel voor het vertrouwen!

 
Website
Website
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Email
Email
 

EUREGIO | Grensoverschrijdend projectbureau voor toerisme
Enscheder Straße 362 | 48599 Gronau | Duitsland
Tel.: +49 (0)2562 - 702 53 | Fax: +49 (0)2562 - 702 59
Directeur-bestuurder: Christoph Almering | Umsatzteueridentnr. gemäß § 27a USTG :
DE 815593444
Internet: www.geheimoverdegrens.nl | E-Mail: toerisme@euregio.nl
 WebwinkelArchief | Gegevens wijzigen | Uitschrijven