Copy
2 december 2016

Doe mee en win: wij zoeken jullie leukste kerstt(r)ips!

Welke kerstmarkt bezoek je graag? Waar kun je de lekkerste glühwein drinken? Welk kerstconcert is absoluut een bezoek waard? En waar valt ook voor kinderen genoeg te beleven?

Doe mee en laat je tegelijkertijd inspireren door anderen. Deel jouw tip – het liefst met foto – en vertel waarom iedereen hier in de periode voor kerst absoluut heen moet. Post je bijdrage op Facebook of Instagram met de hashtag #kersttrips of stuur een e-mail naar info@geheimoverdegrens.nl

En dat is nog niet alles: de inzender met de beste kerstt(r)ip, wint twee overnachtingen voor 2 personen in Posthotel Riehemann in Steinfurt.

Als tegenprestatie krijg je van de buren van Geheim over de grens kerstachtige tips uit de Duitse grensregio. Een bezoekje aan Facebook en Instagram is dus meteen dubbel zo leuk …

Lees meer »


Kerstmarkten over de grens

Voor idyllische, hartverwarmende kerstsfeer ga je naar Duitsland. Ontdek de leukste en meest bijzondere kerstmarkten over de grens en sfeervolle arrangementen die de kersttijd compleet maken. Getrouw onze missie, échte geheimtips voor de kersttijd in Duitsland dus.
 

 Lees meer »