Copy
21 december 2016
Geheim over de grens op de Vakantiebeurs 2017!
 
Ontmoet Geheim over de grens op de Vakantiebeurs! U bent van harte welkom op onze stand A059 in hal 11!

Winactie: Wij verloten 2 x 2 gratis entreebewijzen t.w.v. € 15,50. Wilt u er bij zijn? Laat het ons dan weten! Stuur ons t/m 1 januari een mail aan toerisme@euregio.nl o.v.v. "Winactie Vakantiebeurs" en uw naam en adres. Veel succes!
 

Even weg in de kerstvakantie? Waarom Duitsland hoog op je lijstje kan

Voor de ideale kerstvakantie vallen veel bestemmingen snel af. Net iets te ver weg, of juist weer té vertrouwd. Wat je zoekt: genoeg leuke dingen om te doen, een plek waar je mag rekenen op warmte en gezelligheid, met wat buitenlandgevoel. Van een rondleiding met de nachtwachter, een bezoek aan een verkwikkende zoutgrot tot pirouettes draaien op het ijs. Een paar tips, allemaal net over de grens.

 


Betaal wat je wil voor Allwetterzoo Münster

Het kan nog tot 8 januari, ook op alle feestdagen. Of u nu met het gezin naar de Allwetterzoo Münster komt of met uw hele familie, u bepaalt gewoon zelf de entreeprijs. Echt waar! Je ziet dan één van de meest bijzondere dierentuinen van Europa.
 

Lees meer »

 
Feestelijke videopro-jecties in Osnabrück

LICHTE MOMENTE heet het jaarlijkse festijn. Betoverende beelden op gevels en muren, in het hippe Heger-Tor-Viertel, bij museum Felix Nussbaum-Haus en op onverwachte plekken in de toch al zo mooie binnenstad. Nog te bewonderen tot 8 januari, iedere avond van 17 tot 22 uur.
 
 

Lees meer »

 
Dagje scheepswerf Meyer Werft
 
In de week van 27 t/m 29 december tijdens de “Tage der Region” gaan de entreeprijzen omlaag en zijn er speciale rondleidingen. Omwonenden én toeristen zijn meer dan welkom! Je slaat stijl achterover van de gigantische cruiseschepen die hier gebouwd worden. Een dagje uit om niet snel te vergeten.
 
Lees meer »
 
 
Avondwandeling door donker Bad Bentheim

Tikkeltje spannend, vooral geestig. De 'Nachtwacht' laat je de smalste steegjes van het stadje-met-reuzenkasteel ontdekken, plekken waar je in je eentje zou verdwalen. Eigenlijk een acteur, met hier en daar een grap of een lied om het verhaal te vertellen. Aanmelden hoeft niet, gewoon langskomen!
 

 Lees meer »

 
Foto: Marc Hoffmann
Schaatsen op het plein

Kan op heel wat plekken, en reken maar dat ze er in geslaagd zijn om niet alleen ijs, maar ook een aanstekelijke, romantische kerstsfeer te verzorgen. Een greepje uit de agenda:
  • Ibbenbüren on Ice (t/m 8 januari): Eén van de allerbekendste en veel meer dan alleen ijspret. Sportief, culinair en sfeervol!
     
  • Ahauser Winterzauber (t/m 8 januari): Ietsje meer culinair en wat minder wintersport: de gratis ijsbaan in het pittoreske stadje Ahaus.
     
  • Op het marktplein van Lingen vindt u de grootste ijsbaan van het Emsland! T/m 31 december dé plek om kerstsfeer te proeven.
     
  • Eiszauber am Ledenhof in Osnabrück (t/m 30 december): Wat een decor! Schaatsen voor de middeleeuwse Ledenhof, ook wel ‘Oude Munt’ genoemd.

Lees meer »

 
 
Het team van Geheim over de grens wenst u prettige kerstdagen und einen Guten Rutsch ins neue Jahr!

Ook in 2017 vindt u de mooiste tips en de beste aanbiedingen voor uw (actieve) vakantie in het Duitse grensgebied natuurlijk weer op
 
www.geheimoverdegrens.nl!

(Pssst! Voor alle kampeerliefhebbers: wij hebben een grote verrassing volgend jaar! Wordt vervolgd…)