Copy
Feu clic aquí si no visualitzeu correctament aquest butlletí

NOTA DE PREMSA

Presenten la campanya "Jo faig un 36 per a la Fundació SER.GI" per recaptar fons per a la masoveria urbana

La campanya està impulsada per la Fundació SER.GI i diferents organitzacions professionals que s'hi han adherit

La Fundació SER.GI ha fet la presentació pública de la campanya "Jo faig un 36 per a la Fundació SER.GI", conjuntament amb les organitzacions professionals adherides.

La presentació de la campanya ha anat a càrrec de Bru Pellissa i Jaume Fàbrega, president i vicepresident, respectivament, de la Fundació, acompanyats dels representants del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona, el Gremi d'Instal·ladors de Girona, l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial i l'Associció Gironina d'Empresàries. 

La campanya
L'objectiu d'aquesta campanya és recaptar fons per al projecte de Masoveria Urbana que porta a terme aquesta entitat. Aquesta iniciativa permet l'accés a l'habitatge a un preu més econòmic a canvi de petites reformes de millora per part del llogater.

La campanya la impulsa la Fundació SER.GI amb la col·laboració de diferents organitzacions gironines que es comprometen a fer-ne difusió entre els seus associats. La intenció és que qui vulgui pugui contribuir amb 36€ anuals, tres euros mensuals, per cobrir la gestió de com a mínim 5 habitatges que es destinaran a persones o famílies en risc d'exclusió i que han perdut el seu lloc de treball o que no poden arribar a pagar un lloguer a preus de mercat, però que tenen les habilitats i experiència suficient, ells o persones del seu entorn, per fer les obres de millora.

La campanya està oberta al públic en general, que pot fer les seves aportacions mitjançant un apartat especial que s'ha obert a la web de la Fundació SER.GI (www.fundaciosergi.org/colabora/faigun36/)

Masoveria urbana
En el seu paper de mediadora, la Fundació SER.GI ha aconseguit per part d'alguns propietaris l'abaratiment del cost del lloguer a canvi de millores en l'habitatge. Es tracta que els llogaters, amb la supervisió de la Fundació, s'ocupin de fer uns arranjaments acordats, com la millora del paviment, pintura, instal·lacions elèctriques, tancaments, enrajolats, etc. per poder disposar d'un preu de lloguer més econòmic.

El tipus d'usuaris que l’entitat atén són principalment famílies monoparentals, dones víctimes de violència masclista, pensionistes amb ingressos reduïts, persones en situacions d’atur de llarga durada, persones amb alguna discapacitat, persones amb malalties greus, famílies desnonades, persones immigrades sense permís de residència, “nova pobresa”, és a dir persones i famílies damnificades per la crisi econòmica i que no havien estat mai usuàries de serveis d’atenció primària, etc.
Imatges en alta resolució:
Foto 1
Foto 2
Gabinet de premsa de la Fundació SER.GI
Iglésies Associats (Martí Terés)
Tel. 972 410 462
comunicacio@iglesies.com

-------------------------------------------------------------------------------------------

donar-se de baixa d'aquesta llista

Email Marketing Powered by Mailchimp