Copy
CELEBRATE FOLLOW UP EVENT - 14 EN 15 NOVEMBER 2015
Google Map - Sliedrechtstraat 55 Rotterdam

LET'S FOLLOW UP

Hallo allemaal!

het geweldige Celebrate festival gevoel willen wij weer even heerlijk oprakelen. Daarvoor hebben wij vorig jaar als ook dit jaar een 'Celebrate Follow Up' in het leven geroepen. Even heerlijk socialen face tot face i.p.v. via facebook of what's app. Jullie proeven het al deze follow up is niet alleen voor een select clubje Celebrate jongeren...

Wij weten van Harte alle jongeren (16-30 j.) uit die bij de KCV betrokken zijn. Powertrackers, 4U! medewerkers, kinderwerkers, bandleden, Celebrate jongeren iedereen is welkom. Nieuwe jongeren zijn ook van harte welkom, jongeren uit andere bewegingen, allemaal prima. Casual is het kernwoord.

De Follow Up is dan ook geen 'nieuwe activiteit' georganiseerd door het jongerenteam cq. de KCV. Het is gewoon een eenvoudige maar heerlijke samenkomst van mensen. In de basis hebben wij natuurlijk wel iets bedacht, maar los van deze mailing, het regelen van die basis zullen wij ook gewoon relaxt deel zijn van het geheel. Het weekend moet dus vooral chill zijn. 

Toch hebben we een basis programma bedacht, zie verder op. En het lijkt ons heel leuk om een gezamenlijke diner te faciliteren waarbij iedereen wat meeneemt voor 4-personen. De 'Pot Luck' Diner party. Voor de maaltijden willen we wel weten wie er allemaal komt. Check de Basis Info hiernaast. 

Alright! Wij kijken erg uit naar dit weekend! Hopelijk tot dan! Groetjes en Gods zegen,

Annelies, Jason, Jimena, Renée en Frank

BASIS INFO

Het flexibele karakter van deze Follow Up is o.a. tastbaar in het feit dat je mag komen en gaan tijdens dit weekend. Kun je alleen op zaterdag-avond, prima. Kun je alleen 's middags een keer, sure dan zien we je dan! Wil je crashen op je matje, zorg dan dat je die spullen bij hebt. Kun je alleen slapen met het filmpje Elmo, dat moet te regelen zijn, maar dan lijkt het ons leuker om Thomas weer in zijn Elmo pak te hijsen. Dan komt hij jullie vast persoonlijk instoppen.

Een paar punten willen we wel vooraf helder hebben.
1. Wil je deelnemen aan maaltijden, meldt dat voor woensdag 11 november via: jongeren@kcv-net.nl  (je krijgt een opzet als reactie als je deze link gebruikt, van belang dat je aangeeft welke maaltijden je precies mee-eet). T.a.v. het Pot Luck-diner zie verder in deze brief!

2. Blijf je overnachten, geef dat svp ook van te voren wel even aan, dan kunnen we rekening houden met een soort van indeling van de ruimtes. 

3. De kosten voor deze Follow Up willen we bijeen krijgen door giften. Vorig jaar hadden we gemiddeld € 10,- p.p. ingelegd en daar kwamen we heel ver mee.

4. Het gebruik van de locatie van stichting 'Sonshine' is kosteloos aangeboden door Paul en Patricia Kamp, daar mogen we heel dankbaar voor zijn. Daarom zullen we ook een gift als bedankje voor hen vragen / regelen.

5. t.b.v. snacks en drankjes vragen we iedereen wat mee te nemen om te delen / zelfvoorzienend te zijn. Als team regelen wij dus vooral de maaltijden van ontbijt en beide lunches (za / zo).

6. Neem wat leuks mee, spellen of evt. muziek-instrument. Dat maakt het nog gezelliger.

ZATERDAG 14 NOVEMBER 2015
12.00u Welkom & Lunch
13.00u Lofprijzing
13.30u Teaching & Follow Up Talk(jes)
16.00u Prayertime (voor elkaar)
18.00u 'Pot Luck' Diner
(neem zelf wat mee / kook iets voor 4 personen)

19.30u Chill time

Het programma is niet gefixeerd. It's just a basis. 
ZONDAG 15 NOVEMBER 2015
08.30u Ontbijt (vrije inloop)
..........u Chill time
12.00u Lunch
13.00u Opruimen locatie
14.00u Eucharistieviering op locatie
(nog onder voorbehoud)

15.30u Afscheid

POT LUCK DINER

Even kort en simpel... er gaat weinig boven een gezellige gemeenschappelijke maaltijd. Dat leek ons leuk om te doen volgens  bekende 'Celebrate tonight' traditie. Maar op een of andere manier weten wij daar toch telkens ook een ander naam aan te geven. Bijvoorbeeld American Lunch Party, maar nu heet het dus Pot Luck. Een begrip die een Amerikaan als Jason wel bekend is, maar wellicht voor jullie nieuw. 

Waar komt het op neer. Iedereen neemt iets mee voor het diner en houdt daar rekening mee met een tapas gerecht / hoeveelheid voor 4 personen. Natuurlijk is het ook toegestaan om samen te werken met anderen aan een iets grotere hoeveelheid. Iets lekkers om elkaar te verrassen en genoeg om ieders maag te vullen. Just like that!

CONTACT INFO

Om t.z.t. ter plekke ons makkelijk te kunnen bereiken kun je een paar teamleden van ons bellen. Krijg je ons niet direct te pakken, bel ons dan nog 'n keer of bel 'n ander! Het zou zomaar kunnen zijn dat wij ook helemaal opgaan in de lofprijzing of spellen :).
 
Frank - 06 3977 1456
Jimena - 06 2080 7795
Annelies - 06 3131 7710

Voor het aanmelden van het eten, graag via jongeren@kcv-net.nl opgeven. Het eventuele reizen met elkaar e.d. benut de facebook event

KCV Jongeren
KCV Facebook
KCV website
Copyright © 2015 Stichting Katholieke Charismatische Vernieuwing, All rights reserved.
mail us: jongeren@kcv-net.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list