Copy
Topvoetbalmanager Carlo Ancelotti treedt op als ambassadeur voor
Nexon Europe’s gloednieuwe voetbalmanagementgame

Real Madrid-coach Carlo Ancelotti 
nieuw gezicht van United Eleven


Topvoetbalmanager Carlo Ancelotti treedt op als ambassadeur voor
Nexon Europe’s gloednieuwe voetbalmanagementgame

 
Luxemburg, 6 mei 2014: Nexon Europe heeft vandaag het genoegen om de samenwerking aan te kondigen met meervoudig titelwinnaar en voetbaltitaan Carlo Ancelotti, de manager van Real Madrid met United Eleven, de lang verwachte voetbalmanagement simulatiegame.
 
Carlo Ancelotti heeft zijn managementbekwaamheden keer op keer bewezen, met het behalen van success door het spelen van dynamisch voetbal met onverbrekelijke teams. Het samenspel en het karakter van zijn teams, gecombineerd met zijn tactische kennis, zijn de beslissende factoren geweest van Ancelotti’s prestaties binnen top clubs. In haar kern volgt United Eleven deze karakteristieken, met een focus op het bouwen van een verenigd team en de strijd tegen de capaciteit van andere voetbalmanagers in spannende matches.
 
Een persconferentie over de betrokkenheid van Ancelotti bij United Eleven wordt gehouden op donderdag 8 mei om 16:00 uur, in het Intercontinental Hotel in Madrid centrum, waar hij de pers te woord zal staan over de aard van de samenwerking.
 
“We zijn vereerd om het eerste hoofdstuk van United Eleven samen met Carlo Ancelotti te beginnen,” zegt Kenny Chang, CEO van Nexon Europe. “Met de opmerkelijke en onderscheidende strategieën en tactieken die Carlo Ancelotti heeft gedemonstreerd in de echte voetbalwereld, is hij het perfecte rolmodel die de hoofdkenmerken van United Eleven belichaamd. Ik geloof erin dat iedereen die de wens heeft om de beste voetbalmanager te worden in United Eleven zal worden geïnspireerd door Ancelotti’s ervaring en prestaties. We zijn enorm enthousiast dat hij aan boord is.”
 
United Eleven is in ontwikkeling bij NGN BlackPick Corporation, en combineert de echte namen en gezichten van spelers geaffilieerd met FIFPro en een licentie van Bundesligaclubs met de meest geavanceerde matchengine aller tijden – allemaal vanuit je browser en compatibel met mobiel. Het omvat de volledige voetbalmanagementervaring, inclusief het selecteren, trainen en inruilen van spelers. Van teamselectie tot tactieken en de chemie van je team; je zult aan alles moeten denken voor het behalen van de overwinning.
 
Het voorseizoen, waarin de bètatests van United Eleven zullen plaatsvinden, begint op 15 mei. De game wordt uitgegeven in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Oceanië, en het noorden van Afrika in 8 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools, Spaans, Portugees, en Turks.
 
Voor meer informatie, bezoek http://www.united11.com en blijf op de hoogte van al het United Eleven nieuws op de officiële Facebookpagina: http://www.facebook.com/united11.nexoneu.

# # #
Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de inhouse franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De meest recente toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn Navy Field 2 alsmede de legendarische FPS game Counter-Strike Online in Turkije. In 2014 worden de eerste grootschalige browser MMORPG Arcane Chronicles van het bedrijf alsmede de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Hiernaast wenst Nexon Europe spelers over de gehele wereld te bereiken met United Eleven, een browser-based, cross-platformvoetbalmanagementgame. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Over NHN BlackPick Corporation
NHN BlackPick is een Koreaanse mobiele online game-ontwikkelaar en uitgever die afgesplitst is van NHN Entertainment, een van de succesvolle mobiele/PC game bedrijven in Korea. NHN BlackPick breidt voortdurend haar portefeuille uit met welbekende PC online MMORPG games en sportsimulatie games, zoals 'EOS', 'United Eleven' en 'Baseball 9ners'. Bovendien hebben ze een succesvolle ervaring met het spel "The Brain", een mobiel casual spel met als doelgroep 50+ senioren. NHN BlackPick richt zich op het uitbreiden van zakelijke mogelijkheden met zijn nieuwe mobiele racegames. Om haar concurrentiepositie te versterken, wilt NHN BlackPick haar spelaanbod uitbreiden met de lancering van 'United Eleven'. 

Pers Contact 
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 6 24 98 0908

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp