Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
Atlantica laat haar magie los op Europa
 
Fantasie MMORPG binnenkort beschikbaar voor heel Europa 
met Engelstalige lancering 

Luxemburg – 2 April 2014: Nexon Europe kondigt vandaag aan dat de fantastische online turn-based wereld van Atlantica binnenkort volledig in het Engels beschikbaar zal zijn. Tot dusver is de game enkel voor Duits- en Franstalige spelers beschikbaar geweest, maar met de lancering van de Engelstalige cliënt zullen spelers over heel Europa binnenkort van de epische avonturen in de wereld van Atlantica kunnen gaan genieten.

Naast de introductie van de nieuwe Engelstalige server, zal Atlantica van een grote nieuwe contentupdate worden voorzien waarmee nieuwe karakters, omgevingen en dungeons worden toegevoegd.
 
Belissa, de Tribal Huntress, is het nieuwe hoofdpersonage dat beschikbaar zal zijn voor alle spelers. Met hoge ATT en Accuracy levels bij het gebruik van haar vertrouwde boog, alsmede haar vermogen om drie vijanden met één aanval te raken, zal Belissa vanaf level 30 speelbaar zijn en de Atlantica beleving verrijken voor zowel nieuwe spelers, als oude bekenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Bekijk hier de nieuwe Atlantica trailer: http://youtu.be/jvMjb3WyYYY.
Er zal ook een volledig nieuw continent beschikbaar zijn om te ontdekken: Zuid-Amerika. Het samenspel van de Maya, Inca en Amazone beschavingen zal de gevechten in Zuid-Amerika van een wonderbaarlijk decor voorzien, compleet met nieuwe dungeons voor spelers van level 30 tot 60, waaronder de Chicen Itza, Machu Picchu, en El Dorado.
 
Behalve deze nieuwe content, zal de update ook de allereerste Rank 5 Mercenary “Quilla” bevatten, die samen met een nieuwe Raid Dungeon “Golden Empire Defence” beschikbaar zal zijn voor spelers van hogere levels.
 
“De Duitstalige en Franstalige servers zijn enorm succesvol, en we kijken ernaar uit om dit uit te breiden naar de rest van Europa,” zegt Marc Mehlitz, Product Manager bij Nexon Europe. “Het plezier dat komt van het maken van games zoals Atlantica komt deels van het samenbrengen van zoveel enthousiaste spelers in één fantasiewereld. We zijn verheugd dat we dit met de lancering van de Engelstalige server in heel Europa kunnen gaan doen, terwijl we zowel de huidige spelers als nieuwkomers kunnen verblijden met een gigantische contentupdate.”
 
Voor meer informatie over Atlantica en om je te registreren om te spelen, ga je naar de officiële gamewebsite op http://atlantica.nexoneu.com en de officiële Facebookpagina op http://www.facebook.com/AtlanticaOnline.
Media links:
Over Atlantica
Atlantica is een turn-based MMORPG dat het epische verhaal vertelt van de beschaving van Atlantis en het magische mineraal Oriharukon. Dit kunstmatige lichtmetaal, dat al door Plato werd genoemd in zijn rapport over Atlantis, bedekt de semifictieve wereld van Atlantis en doet duistere mythen, monsters en legenden vanuit het verleden terugkeren. Met dit verhaal als uitgangspunt, geeft Atlantica een ongekende draai aan ware gebeurtenissen en figuren om een exclusieve ervaring te bieden aan haar spelers. Bovendien heeft de game een innovatief turn-based vechtsysteem dat strategische planning op een unieke manier met spannende actie combineert.
 
Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de inhouse franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De nieuwste toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn NavyField 2, tezamen met de langverwachte Shadow Company in 2013. Daarnaast wordt de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar Turkije met de lancering van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in 2013. In 2014 worden de eerste grootschalige browser MMORPG Arcane Chronicles van het bedrijf alsmede de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Pers contact
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 10 84 22 689

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp