Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
Doe mee in de chaos! De vernieuwde Lost Saga site luidt de opkomende open bètatest in
 
Nexon Europe nodigt spelers uit om zich bij de snel groeiende community te voegen

Luxemburg, 28 Maart 2014: Nexon Europe opent vandaag de vernieuwde officiële Lost Saga website (http://lostsaga.nexoneu.com) voorafgaand aan de open bètatest die eind april van start gaat.

Op de officiële Lost Saga website vind je alles wat je nodigt hebt voor de open bètatest, zoals informatie omtrent speelbare karakters, waaronder vaardigheden en specialiteiten, en wekelijkse updates over nieuw toegevoegde content. Wanneer de open bètatest van start gaat, zullen ook spelerrankings en informatie over specifieke guilds op de website verschijnen. Om de afwisselende gameplay van Lost Saga nog leuker te maken, openen gedurende de open bèta verschillende nieuwe omgevingen hun strijdtoneel en worden er om de week nieuwe karakters toegevoegd.
“De gesloten bètatest van Lost Saga was enorm succesvol, en wij zijn overspoeld met vragen van de bestaande community om de open bèta te lanceren,” zei Jay Park, Product Manager bij Nexon Europe. “De vernieuwde site maakt het nog makkelijker voor spelers om in te stappen, en we kijken ernaar uit om nieuwkomers te verwelkomen in onze bruisende community.”

Lost Saga is een multiplayer online vechtspel ontwikkeld door I.O. Entertainment en in licentie bij WeMade Entertainment. Met meer dan 100 geliefde karakters van uiteenlopende oorsprong, 20 omgevingen, en tal van diverse game modi, is Lost Saga een vechtspel als geen ander.

De open bèta vindt plaats vanaf 24 april waarna de officiële lancering snel volgt. Lost Saga zal beschikbaar zijn in 6 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools, en Turks.

De officiële Lost Saga website vind je op https://lostsaga.nexoneu.com. Voor meer Lost Saga nieuws en de laatste video’s bezoek je https://www.facebook.com/LostSagaEurope en http://www.youtube.com/playlist?list=PLB2y0H-x_V2g9t4X6NEkFPjTCRWvFYbmK
De nieuwste Lost Saga karakter art download je hier: http://we.tl/nV9SFVM6wo

Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de in-house franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De nieuwste toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn NavyField 2, tezamen met de langverwachte Shadow Company in 2013. Daarnaast wordt de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar Turkije met de lancering van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in 2013. In 2014 worden de eerste grootschalige browser MMORPG Arcane Chronicles van het bedrijf alsmede de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Over WeMade Entertainment Co., Ltd.
WeMade Entertainment Co., Ltd. (KOSDAQ: 112040), opgericht in 2000, is een internationale game developer en uitgever met een aantal van de meest populaire mobiele spellen in Azie in de portfolio. WeMade is uitgegroeid van een handvol gedreven spelpioneers tot meer dan 1000 spelliefhebbers, met een van de meest robuuste mobiele spelontwikkelteams in de wereld. Wemade's eerste hit, met de titel "Legend of Mir 2" heeft meer dan 200 miljoen online gamers aangetrokken. Sinds het debuut in de mobiele spellen in april 2012, heeft WeMade 27 mobiele spellen van hoge kwaliteit uitgegeven, inclusief "WIND RUNNER", dat al snel het meest populaire mobiele spel werd in Korea en Japan, met samen meer dan 30 miljoen downloads.

Pers Contact 
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 10 84 22 689
 

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp