Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
MapleStory Anime maakt Europees debuut

Nexon Europe viert veelgeprezen animatie serie met exclusieve in-game evenementen
 
Luxemburg – 5 Maart 2014: Nexon Europe kondigt met trots de komst van MapleStory Anime aan, een fantastisch verhaal van de befaamde Mad House Studio, gebaseerd op de wereld van de populaire MMORPG. 
Verteld over 26 afleveringen volgt MapleStory Anime de avonturen van de geliefde MapleStory personages en de gevaarlijke wereld die ze bewonen tijdens de strijd op Victory Island, waarin zij het opnemen tegen dodelijke Zekta Monsters om de vernietiging van de World Tree te voorkomen.

De hit serie, die oorspronkelijk werd uitgezonden op TXN in Japan en SBS in Korea, zal beschikbaar zijn met Engelse en Nederlandse ondertiteling en kan gratis worden bekeken op http://www.youtube.com/playlist?list=PLB2y0H-x_V2iqlNbLBVrDwMxDrAxA8dkO.

Elke woensdag zullen nieuwe afleveringen worden toegevoegd. 
 “We zijn erg verheugd het MapleStory universum uit te breiden en onze gemeenschap meer van de hoge kwaliteit entertainment te brengen die ze verdienen,” zegt Anna Kwon, Hoofd Product Manager bij Nexon Europe. “De producenten van MapleStory Anime, Mad House Studio, zijn verantwoordelijk voor een aantal van de beste anime ter wereld, wat hen uiterst geschikt maakte voor het ambitieuze project van het creëren van een gloednieuw verhaal met Nexon’s geliefde personages. Tot zover is het een groot succes, en we weten zeker dat Europese spelers het geweldig zullen vinden.”

Om de komst van de serie te vieren heeft Nexon Europe een aantal verschillende in-game MapleStory evenementen voorbereid, waarmee spelers de kans hebben om speciaal ontworpen voorwerpen en personages uit de animatie serie vrij te spelen.

Voor meer informatie en om mee te doen, bezoek je de MapleStory website http://maplestory.nexoneu.com en de officiële Facebook pagina op https://www.facebook.com/maplestoryeurope.

# # #
Over MapleStory
MapleStory is een free2play 2D Fantasy MMORPG, voor het eerst gelanceerd in Zuid-Korea in april 2003. Spelers kunnen spannende online avonturen beleven en vechten tegen monsters, puzzels oplossen en samen spelen met andere spelers. Sinds de lancering heeft MapleStory wereldwijd bijna 100 miljoen spelers vermaakt. Nexon’s fantastische reis door de Maple Wereld is een van de meest succesvolle online games ooit. Meer dan 2 miljoen Europese spelers bouwen mee aan deze enorme community sinds mei 2007, met een Europese service in het Engels, Duits en Nederlands.

Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de in-house franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De nieuwste toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn NavyField 2, tezamen met de langverwachte Shadow Company in 2013. Daarnaast wordt de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar Turkije met de lancering van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in 2013. In 2014 worden de eerste grootschalige browser MMORPG Arcane Chronicles van het bedrijf alsmede de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Pers Contact 
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 10 84 22 689
 

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp