Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
Officiële Lost Saga website nu geopend
 
Nexon Europe gaat met spelers het gesprek aan.
Ben je klaar om te vechten?

Luxemburg, 30 januari 2014: Nexon Europe kondigt vandaag de opening van de officiële Lost Saga website aan (http://lostsaga.nexoneu.com/) in de aanloop naar de gesloten bètatest die in februari zal plaatsvinden. Naast een scala aan informatie over het nieuwe online vechtspel, krijgen gebruikers de mogelijkheid tijdens hun bezoek aan te geven wat voor game zij graag zouden willen zien.

Met community gedreven gaming als haar voornaamste kernwaarde, nodigt Nexon Europe spelers uit om deel te nemen aan discussies over de ontwikkeling van de game, en vragen zij hen om meningen en verwachtingen over de game vanaf dag één te delen.
Lost Saga is een multiplayer online vechtspel ontwikkeld door I.O. Entertainment en in licentie bij WeMade Entertainment. Met meer dan 100 geliefde karakters van uiteenlopende oorsprong, 2D omgevingen, en tal van diverse game modi, is Lost Saga een vechtspel als geen ander. Met flink wat succes achter de boeg telt de community ondertussen al meer dan 2000 spelers, in afwachting van nieuwe spelers die haar komen versterken en de toekomst van de game komen vormen.

“De feedback die wij van onze community krijgen is erg belangrijk voor ons. Het is wat onze games vormt,” zegt Kenny Chang, bedrijfsdirecteur bij Nexon Europe. “Gelukkig hebben wij binnen onze titels een aanzienlijke groep uitgesproken spelers, die wij graag uitnodigen om mee te praten over Lost Saga, onze nieuwste en meest spraakmakende titel. We kijken er naar uit om van hen te horen wat zij graag in het spel willen zien.”

De officiële Lost Saga website (http://lostsaga.nexoneu.com/) is vanaf vandaag geopend, en gebruikers kunnen zowel daar als op de Lost Saga Facebook pagina (https://www.facebook.com/LostSagaEurope) deelnemen aan het gesprek.

Om de nieuwste Lost Saga trailer te bekijken, ga naar (http://goo.gl/19qkKL).

Vanaf 6 februari is het mogelijk om je te registreren voor de gesloten bèta test die eind februari zal plaatsvinden. Het aantal bèta-sleutels dat zal worden uitgedeeld is beperkt, dus wees er snel bij!
Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de in-house franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De nieuwste toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn NavyField 2, tezamen met de langverwachte Shadow Company in 2013. Daarnaast wordt de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar Turkije met de lancering van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in 2013. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Over WeMade Entertainment Co., Ltd.
WeMade Entertainment Co., Ltd. (KOSDAQ: 112040), opgericht in 2000, is een internationale game developer en uitgever met een aantal van de meest populaire mobiele spellen in Azie in de portfolio. WeMade is uitgegroeid van een handvol gedreven spelpioneers tot meer dan 1000 spelliefhebbers, met een van de meest robuuste mobiele spelontwikkelteams in de wereld. Wemade's eerste hit, met de titel "Legend of Mir 2" heeft meer dan 200 miljoen online gamers aangetrokken. Sinds het debuut in de mobiele spellen in april 2012, heeft WeMade 27 mobiele spellen van hoge kwaliteit uitgegeven, inclusief "WIND RUNNER", dat al snel het meest populaire mobiele spel werd in Korea en Japan, met samen meer dan 30 miljoen downloads.

Pers Contact 
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 10 84 22 689
 

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp