Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
NEXON Europe kondigt Lost Saga aan

De ultieme verzameling helden uit mythen, legenden, fantasie en sci-fi komt samen om het uit te vechten in een nieuwe online multiplayer vechtspel!
 
Luxemburg, 16 December 2013: NEXON Europe is verheugd om de komst van Lost Saga aan te kondigen; een snel en vermakelijk vechtspel vol actie en boordevol plezier, die de strijd aan zal gaan met de beste onder de party vechtspelen. Met meer dan 100 vrolijke fantasiekarakters, 20 omgevingen om in te spelen en verschillende afwisselende spelvormen, heeft free-to-play gaming nog nooit zoveel diepgang gekend.

Lost Saga is een multiplayer online vechtspel ontwikkeld door I.O. Entertainment en in licensie bij WeMade Entertainment. De enorme cast behelst de meest populaire figuren voor spelers van alle leeftijden, van Robin Hood tot de hedendaagse ninja krijgers, en brengt daarmee fantasie, sci-fi en popcultuur samen in een fantastische titel waarin tot 16 spelers het tegelijk online kunnen uitvechten.
Elk van de helden in Lost Saga kan worden aangepast, zodat spelers hun speelervaring kunnen personaliseren om steeds weer nieuwe hoogtepunten te beleven tijdens gevechten met vrienden. Dit alles  in een verscheidenheid aan stads-, natuur- en mystieke omgevingen – die allemaal kunnen worden gespeeld zonder dat daar ooit extra aankopen voor gedaan hoeven worden.
 
“We zijn ontzettend verheugd om deze prestigieuze titel van I.O. Entertainment toe te voegen aan ons brede, gevariëerdeassortiment,” vertelt Kenny Chang, bedrijfsdirecteur bij NEXON Europe. “Lost Saga is een typische ‘makkelijk te leren, moeilijk te meester te worden’ spel. Veel actie, snelle en leuke gameplay met 100 verschillende, goed gebalanceerde aanvallende en verdedigende karakters, die iedere speelsessie weer een unieke speelervaring bieden. Ik verwacht dat onze spelers zullen genieten van deze fantastische toevoeging aan de NEXON Europe familie.”
 
De gevechten in Lost Saga zijn er in allerlei soorten en maten. In de Crown Control modus dienen spelers de kroon van hun team te beschermen tegen hun tegenstanders, en in de Prisoner modus kunnen spelers de vijand op het strijdtoneel in gevangenschap nemen. De Power Stone modus daagt spelers uit om hun vaardigheden te beschermen door hun Power Stone te verdedigen, en de Boss Raid modus verheft één speler tot de ultieme eindbaas, die zijn tegenstanders door middel van samenwerking dienen te vernietigen.
 
Uitrustingen en wapens in Lost Saga zijn elk verbonden aan specifieke vaardigheden, en zegevierende spelers kunnen zich de uitrusting en wapens van hun tegenstanders, alsmede de daarbij behorende vaardigheden, toe-eigenen. Een innovatief wisselsysteem laat spelers in de hitte van de strijd karakters uitwisselen met hun volledige arsenaal aan helden, om zo van tactiek te veranderen en enorme combo’s te behalen. Duizenden combinaties en variaties van vaardigheden maken Lost Saga een voortdurend vernieuwende strijd die spelers scherp zal houden, terwijl het spel toegankelijk en leuk blijft door haar meeslepende art en intuïtieve besturing.
 
Lost Saga zal beschikbaar zijn in 6 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools, en Turks. NEXON Europe kijkt uit naar de gesloten bètatest, die plaats zal vinden begin 2014.
 
Voor meer informatie over NEXON Europe en haar games, bezoek je de officiële website op http://nl.nexoneu.com
Over NEXON Europe
NEXON Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft NEXON Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de in-house franchises heeft NEXON Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De nieuwste toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn NavyField 2, tezamen met de langverwachte Shadow Company in 2013. Daarnaast wordt de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar Turkije met de lancering van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in 2013. Voor meer informatie over NEXON Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Over WeMade Entertainment Co., Ltd.
WeMade Entertainment Co., Ltd. (KOSDAQ: 112040), opgericht in 2000, is een internationale game developer en uitgever met een aantal van de meest populaire mobiele spellen in Azie in de portfolio. WeMade is uitgegroeid van een handvol gedreven spelpioneers tot meer dan 1000 spelliefhebbers, met een van de meest robuuste mobiele spelontwikkelteams in de wereld. Wemade's eerste hit, met de titel "Legend of Mir 2" heeft meer dan 200 miljoen online gamers aangetrokken. Sinds het debuut in de mobiele spellen in april 2012, heeft WeMade 27 mobiele spellen van hoge kwaliteit uitgegeven, inclusief "WIND RUNNER", dat al snel het meest populaire mobiele spel werd in Korea en Japan, met samen meer dan 30 miljoen downloads.

Pers Contact 
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 10 84 22 689
 

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp