Copy
Verjaardagspatch met een massa nieuwe content
MapleStory viert 7e verjaardag in stijl
met speciale patch en evenementen
 
Luxemburg, 28 mei 2014: Nexon Europe kondigt vandaag met groot genoegen de 7e verjaardag van MapleStory aan, de enorm populaire fantasie MMO die sinds lancering miljoenen spelers wereldwijd heeft vermaakt.
 
De verjaardagspatch voor de game houdt een massa met nieuwe content waarvan Maplers zullen smullen en die hen op een reeks splinternieuwe avonturen zal meenemen door de tijdloze Maple wereld. Oude en nieuwe avonturieren zullen de verkrijgbare cadeaus en karakters geweldig vinden; elk beschikbaar tijdens een bepaalde tijdspan om maximaal van de feestelijkheden te genieten.
 
“Tijd vliegt als je het naar je zin hebt – en dat hebben we zeker,” zegt Anna Kwon, Operation Manager bij Nexon Europe. “Vol enthousiasme belonen we onze liefhebbende community met nieuwe content en zoveel speciale evenementen om deze bijzondere dag te vieren. Op naar de volgende zeven plezierige jaren!”
 
Tot en met 11 juni kunnen spelers Little Richie helpen met het voorbereiden van zijn water park en het verslaan van de kwaadaardige Black Bean. Wanneer je hem verslaat, dropt Black Bean verschillende verassingen waaronder bijzondere voorwerpen zoals Chair of Black Bean, power-up scrolls en 7e verjaardagsmunten.
 
De invasie van Red Monsters is al begonnen en de bewoners van de Maple wereld hebben alle hulp nodig die zij kunnen krijgen om te overwinnen. Cassandra, die aan spelers boven Level 13 hun daily quests overhandigt, zal spelers een verzegelde 7e verjaardagsbox geven die alleen kan worden geopend met behulp van sleutels die men kan vinden na Red Monsters verslagen te hebben. Deze vreemde wezens spawnen elke drie uur in de game wereld, maar zullen unieke beloningen achterlaten in het thema van de 7e verjaardag. Net als door Red Monsters wordt de Maple wereld ook belaagd door een invasie van Cake en Pie Monsters! Deze bazen spawnen in verschillende dorpjes over de wereld.
 
Ook is er een speciaal evenement beschikbaar tot 11 juni voor MapleStory spelers die level 200 hebben bereikt – de allerbeste. Op de Masters Road zullen high-level spelers eigen standbeelden kunnen creëren en het kunnen opnemen tegen moeilijke vijanden om grote beloningen vrij te spelen.
 
In het Vijf Maple Marble (dobbelstenen) Evenement nemen spelers het tegen elkaar op in een episch MapleStory bordspel om speciale 7e verjaardagsmunten te winnen. Deze munten kunnen spelers inruilen bij het NPC Inkwell voor meer 7e verjaardagsvoorwerpen en in-game valuta.
 
Ook is er een nieuwe knop toegevoegd aan de game om het karakter selectie proces te vergemakkelijken. Deze kan worden gevonden in het game menu en laat spelers van karakter wisselen zonder daar eerst voor te moeten uitloggen.
 
Voor meer informatie en om zelf te beginnen met Maplen, bezoek de MapleStory website op http://maplestory.nexoneu.com en de officiële Facebookpagina op https://www.facebook.com/maplestoryeurope.

###
Over MapleStory
MapleStory is een free2play 2D Fantasy MMORPG, voor het eerst gelanceerd in Zuid-Korea in april 2003. Spelers kunnen spannende online avonturen beleven en vechten tegen monsters, puzzels oplossen en samen spelen met andere spelers. Sinds de lancering heeft MapleStory wereldwijd bijna 100 miljoen spelers vermaakt. Nexon’s fantastische reis door de Maple Wereld is een van de meest succesvolle online games ooit. Meer dan 2 miljoen Europese spelers bouwen mee aan deze enorme community sinds mei 2007, met een Europese service in het Engels, Duits en Nederlands.
 
Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de inhouse franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De meest recente toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn Navy Field 2 alsmede de legendarische FPS game Counter-Strike Online in Turkije. In 2014 worden de eerste grootschalige browser MMORPG Arcane Chronicles van het bedrijf alsmede de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Hiernaast wenst Nexon Europe spelers over de gehele wereld te bereiken met United Eleven, een browser-based, cross-platformvoetbalmanagementgame. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.
 
Perscontact
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 6 24 98 09 08
 

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp