Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
[NL] Popster PSY Draait het Volume Vol Open in Top Online Video Games

MapleStory en Combat Arms krijgen de Gentleman behandeling!

 
Luxemburg– 28 Augustus 2013 –NEXON Europe kondigt vandaag met trots aan dat wereldwijde popsensatie, media persoonlijkheid en all-round Gentleman PSY naar de internationaal succesvolle online free-to-play games MapleStory en Combat Arms komt.

PSY bestormde de wereld met zijn hit single Gangnam Style, waarmee hij iedereen, van nieuwslezers tot desecretaris-generaal van de VN, in zijn unieke vorm van k-pophumor meekreeg. Maar zelfs meer dan een miljard YouTube views en een nummer-1 hit op de wereldwijde hitlijsten zijn niet genoeg voor het dansfenomeen; na het uitbrengen van de nieuwe megahit, Gentleman, zal PSY vanaf deze maand zijn flamboyante persoonlijkheid naar NEXON Europe’s meest populaire games brengen.

Zo zullen MapleStory spelers de mogelijkheid hebben om diverse speciale missies te ondernemen om PSY te helpen tijdens zijn verblijf in de Maple Wereld. PSY zal onder andere gered moeten worden van buitenaardse ontvoeringen en geholpen bij het voorbereiden van zijn concerten. Tijdens deze evenementen kunnen spelers speciale voorwerpenverdienen, zoals huisdieren, kapsels, t-shirts, meubels, en de speciale PSY ring.

Ook Combat Arms spelers zullen de mogelijkheid hebben tot het winnen van verschillende speciale beloningen. Zo krijgt iedere speler de kans om PSY voorwerpen te bemachtigen tijdens in-game evenementenwanneer er genoeg “Likes” zijn verzameld voor PSY’s Facebook posts, en krijgen spelers tijdens de eerste week van het evenement iedere dag dat zij inloggen de ‘Gentleman’ case.

 
“We zijn verheugd PSY te verwelkomen in MapleStory en Combat Arms,“ aldus Paul Lee, Associate Manager van deafdeling Game Operation bij NEXON Europe. “Met zijn bijzondere, kleurrijke stijl twijfelen wij er niet over dat zijn aanwezigheid iedereen meer dan vermaken zal tijdens de aankomende maanden. Met zoveel mogelijkheden tot het winnen van PSY prijzen, en ook nog eens game voorwerpen, heeft hij zich een ware Gentleman getoond.“

Het PSY evenement is op 21 Augustus van start gegaan in MapleStory en zal vanaf 28 Augustus beschikbaar zijn in Combat Arms. Beide zullen circa vier maanden duren.

Voor meer informatie over Combat Arms bezoek je http://en.combatarms.nexoneu.com/Intro.aspx; of volg Combat Arms op Facebook https://www.facebook.com/combatarmseurope

Voor meer informatie over MapleStory bezoek je http://en.maplestory.nexoneu.com/Landing.aspx; of volg MapleStory op Facebook https://www.facebook.com/maplestoryeurope
Gerelateerde links

Over Combat Arms
Combat Arms is een snelle, actievolle multiplayer shooter gemaakt voor non-stop actie op diverse slagvelden, waarin spelers hun tegenstanders bestrijden in verschillende game modes. Naast het integreren van traditionele eigenschappen van het FPS genre, gaat Combat Arms een stapje verder met een reeks opvallende features, waaronder het personaliseren van karakters en ook de modificatie van wapens, welke het mogelijk maakt voor spelers om hun wapens te verbeteren met onder andere scopes, geluidsdempers, en verlengde wapenmagazijnen. Een andere speciale feature is het unieke backpack systeem, waarmee spelers meerdere wapens uit het uitgebreide arsenaal kunnen combineren voor een nog geavanceerdere strijd op het slagveld. Bovendien ondersteunen de vele community features in de game het clansysteem actief zodat spelers eenvoudig kunnen recruteren, managen, en communiceren met de andere clanleden.

Over MapleStory
MapleStory is een free2play 2D Fantasy MMORPG, voor het eerstgelanceerd in Zuid-Korea in april 2003. Spelers kunnen spannende online avonturen beleven en vechten tegen monsters, puzzels oplossen en samen spelen met andere spelers. Sinds de lancering heeft Maple Story wereldwijd bijna 100 miljoen spelers vermaakt. NEXON’s fantastische reis door de Maple Wereld is een van de meest succesvolle online games ooit. Meer dan 2 miljoen Europese spelers bouwen mee aan deze enorme community sinds mei 2007, met een Europese service in het Engels, Duits en Nederlands.

Over NEXON Europe
NEXON Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG Maple Story in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictusin 2011 heeft NEXON Europe haar positie verstevigdalsveelbelovendeuitgever in Europa. Naast de inhouse franchises heeft NEXON Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De nieuwste toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn NavyField 2, tezamen met de lang verwachte Shadow Company in 2013. Daarnaast wordt de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar Turkije met de lancering van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in 2013. Voor meer informatie over NEXON Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp