Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
United Eleven maakt zich klaar voor de kick-off met meer dan 50,000 officieel gelicenseerde spelers
 
Nexon Europe kondigt een nieuwe browser-based, mobile compatible voetbal management titel aan met volledige Bundesliga en FIFPro licenties
 

Luxemburg, 8 april 2014: Nexon Europe kondigt vandaag met trots haar nieuwste titel aan: United Eleven, een gloednieuwe browser-based, mobile compatible titel die de echte namen en gezichten van spelers geaffilieerd met FIFPro en een licentie van Bundesliga clubs combineert met de meest geavanceerde match engine aller tijde.

United Eleven is in ontwikkeling bij NHN BlackPick Corporation en laat spelers hun eigen team samenstellen met een keuze uit meer dan 50,000 voetballers, onder officiële licentie bij FIFPro en wereldwijde IP rechten voor de Bundesliga en nog veel meer. Spelers krijgen de complete voetbal management ervaring met de mogelijkheid om hun teams te trainen, nieuwe spelers te selecteren en statistieken te verbeteren en te ontwikkelen, en het coachen tijdens wedstrijden.

Voor de volledige ervaring biedt de game eenvoudige, waarheidsgetrouwe interactie met het voetbal. Dit omvat zowel de volledige controle over tactiek, speler samenstelling en bezetting, alsmede de mogelijkheid om de onderlinge chemie van spelers te beschouwen en hoe deze de algehele prestatie zal beïnvloeden. United Eleven geeft spelers vanaf het begin af aan de absolute controle. Wedstrijden kunnen realtime worden uitgespeeld, waarbij het op elk moment mogelijk is om strategisch in te grijpen doormiddel van de geavanceerde voetbal simulatie engine.

“United Eleven is de perfecte manier om voetbal verlangens buiten het veld te stillen, met een toegankelijk format, support voor mobiele apparaten, en officiële FIFPro en Bundesliga licenties waar spelers gebruik van kunnen maken,” zegt Kenny Chang, CEO bij Nexon Europe. “We zijn verheugd om voetbalfans over het gehele continent te zien genieten van deze intuïtieve, casual voetbal management sim, die professionele strategische gameplay aanbiedt.”

United Eleven is een browser-based, mobile compatible game, die lange installatie tijden overbodig maakt. Spelers kunnen op ieder gewenst moment de volgende samenstelling of tactische veranderingen doorvoeren om de prestaties van je team te verbeteren, op PC, smartphone of tablet.

Nexon Europe verwacht de bèta test in mei, en de game zal beschikbaar zijn in 8 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools, Spaans, Portugees, en Turks.

Voor meer informatie, bezoek je http://www.united11.com. Om op de hoogte te blijven van United Eleven nieuws volg je de officiële Facebookpagina: http://www.facebook.com/united11.nexoneu
Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de inhouse franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. Daarnaast werd de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar Turkije met de lancering van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in 2013. In 2014 worden de eerste grootschalige browser MMORPG Arcane Chronicles van het bedrijf alsmede de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Over NHN BlackPick Corporation
NHN BlackPick is een Koreaanse mobiele / online game-ontwikkelaar, uitgever die afgesplitst is van NHN Entertainment, een van de succesvolle mobiele / PC game bedrijven in Korea. NHN BlackPick breidt voortdurend haar portefeuille uit met welbekende PC online MMORPG games, tot sport simulatie games, zoals 'EOS', 'united eleven' en 'Baseball 9ners'. Bovendien hebben ze een succesvol ervaring met het spel "The Brain", een mobiel casual spel met als doelgroep 50 + senioren, NHN BlackPick richt zich op het uitbreiden van zakelijke mogelijkheden met zijn nieuwe mobiele racegames. Om haar concurrentiepositie te versterken, wilt NHN BlackPick haar spelaanbod uitbreiden met de lancering van 'United Eleven'. 

Pers contact
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 10 84 22 689

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp