Copy
Mobiel compatibele versie beschikbaar vanaf officiële lancering

Een nieuw voetbalseizoen begint met
de kick-off van United Eleven


Mobiel compatibele versie beschikbaar vanaf officiële lancering

Luxemburg, 4 juni 2014: Nexon Europe kondigt vandaag de officiële lancering aan van United Eleven, de online voetbalmanagementsim met de meest geavanceerde matchengine aller tijden en officiële Bundesliga en FIFPro gelicenseerde spelers, die met trots wordt gepresenteerd door de voetbalmanagement grootheid Carlo Ancelotti.

Nexon Europe start bovendien meteen de service voor de mobiel compatibele versie van United Eleven. Twee weken geleden werd ook een versie getest op tablet tijdens de bètatest in het voorseizoen, wat mede mogelijk heeft gemaakt dat de game vanaf lancering speelbaar is op elk van de drie platformen: PC, tablet en mobiel.

De nieuwe officiële trailer is hier beschikbaar: http://youtu.be/9UzY_bB9QBc.
 
 
“We zijn trots om de officiële lanceringfase van United Eleven in te gaan met reeds een enorm aantal online spelers die over de gehele wereld meedoen. Met de hulp van deze toegewijde spelers was het voor ons mogelijk om dit tot een nog betere game ervaring te maken voor alle nieuwkomers,” zegt Kenny Chang, CEO bij Nexon Europe. “Ook introduceer ik met trots de mobiel compatibele versie waarop zoveel spelers hebben gewacht, die dezelfde geweldige ervaring biedt als de PC browser en laat zien dat de matchengine de beste is onder online voetbalmanagementsim games.”

Om de lancering te vieren heeft Nexon Europe verschillende festiviteiten georganiseerd voor zowel nieuwkomers als spelers die de afgelopen tijd al in het voorseizoen deelnamen en hun manager en clubnaam, alsmede hun gekozen land en logo zullen behouden.
 
United Eleven’s matchgegevens worden door 32 verschillende variabelen beïnvloed om de uitkomst van de 90 minuten durende wedstrijd te bepalen, wat de meest realistische resultaten geeft. Zelfs buiten de wedstrijd tellen alle factoren mee op weg naar de overwinning; van het selecteren en trainen van spelers tot de team chemie. United Eleven is compatibel met mobiel, zodat spelers ook onderweg doorslaggevende beslissingen kunnen doorvoeren en formaties en tactieken kunnen afwisselen.
 
United Eleven is beschikbaar in 8 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools, Spaans, Portugees, en Turks. De game is beschikbaar in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Oceania, en Noord Afrika.

Voor meer informatie, bezoek http://www.united11.com en blijf op de hoogte van het laatste United Eleven nieuws op de officiële Facebookpagina: http://www.facebook.com/united11.nexoneu
Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de inhouse franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De meest recente toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn Navy Field 2 alsmede de legendarische FPS game Counter-Strike Online in Turkije. In 2014 worden de eerste grootschalige browser MMORPG Arcane Chronicles van het bedrijf alsmede de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Hiernaast wenst Nexon Europe spelers over de gehele wereld te bereiken met United Eleven, een browser-based, cross-platformvoetbalmanagementgame. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Over NHN BlackPick Corporation
NHN BlackPick is een Koreaanse mobiele online game-ontwikkelaar en uitgever die afgesplitst is van NHN Entertainment, een van de succesvolle mobiele/PC game bedrijven in Korea. NHN BlackPick breidt voortdurend haar portefeuille uit met welbekende PC online MMORPG games en sportsimulatie games, zoals 'EOS', 'United Eleven' en 'Baseball 9ners'. Bovendien hebben ze een succesvolle ervaring met het spel "The Brain", een mobiel casual spel met als doelgroep 50+ senioren. NHN BlackPick richt zich op het uitbreiden van zakelijke mogelijkheden met zijn nieuwe mobiele racegames. Om haar concurrentiepositie te versterken, wilt NHN BlackPick haar spelaanbod uitbreiden met de lancering van 'United Eleven'.   

Pers contact
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp