Copy
Bètatest van start en eerste trailer van voetbalmanagement game vrijgegeven

Start het voetbalseizoen opnieuw in United Eleven!

Bètatest nieuwe voetbalmanagementsim van Nexon Europe gaat van start

Luxemburg, 15 Mei 2014: Nexon Europe kondigt vandaag de aanvang van het voorseizoen van United Eleven aan, de nieuwe browser-based voetbalmanagementsim die volledige Bundesliga- en FIFProlicenties combineert met de meest geavanceerde matchengine aller tijden.

Het “Voorseizoen” van United Eleven houdt de testperiode in die plaatsvindt voor de officiële lancering, die het “Reguliere seizoen” wordt genoemd. Iedereen is welkom om de kick-off bij te wonen en de lang verwachte mobiel compatibele titel uit te proberen die wordt gesteund door niemand minder dan Carlo Ancelotti, één van ’s werelds beste voetbalmanagers. Met volledige Bundesliga en FIFPro licenties, hebben spelers bij het opstellen van hun teams keuze uit Bundesliga clubs en logos, en kunnen zij een selectie samenstellen uit een mix van topspelers zoals Manual Neuer, Julian Draxler, en Philipp Lahm, naast bekende gezichten zoals Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, en Steven Gerrard.

Ook is de eerste nieuwe trailer vrijgegeven: http://youtu.be/F0svZ5hnL50
 
Deelnemers aan het voorseizoen krijgen de mogelijkheid hun clubnaam en managernaam naar het Reguliere Seizoen mee te nemen. Ook ontvangen zij beloningen wanneer zij de [4-Daagse Manager Training] of [Best of the Best!] evenementen verslaan.

Teamchemie is belangrijk, zowel op het veld als daarbuiten, alsmede de tactieken van je tegenstander, jouw eigen speelstijl, en realtime management van tactieken en formaties gedurende de wedstrijd om je zelf samengestelde team naar de overwinning te coachen. Dit alles is gratis beschikbaar in je browser, met mobiele support voor de kritieke momenten waar besluiten on-the-go moeten worden genomen.

Live matchgegevens zijn beschikbaar om je gekozen speelstijl gedurende een wedstrijd op een levensechte manier te kunnen bijschaven – een must, gezien de enorme complexiteit van de engine. Tot wel 32 verschillende variabelen beïnvloeden het eindresultaat van de 90 minuten, wat United Eleven tot de meest gedetailleerde simulatie van het moment maakt.

“Met trots bieden we het United Eleven voorseizoen aan als een manier voor voetbalfans om het thuisseizoen voort te zetten,” zegt Kenny Chang, CEO van Nexon Europe. “Met deze game laten we het beste van Europees voetbal zien, en, met uitgebreide gameplaymogelijkheden, wat onze ambassadeur Carlo Ancelotti beschouwt als de hoofdfactor voor succes: ‘reageren met de persoonlijkheid en karakter van ieder.”

United Eleven is beschikbaar in 8 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools, Spaans, Portugees, en Turks. De game zal worden uitgegeven in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Oceania, en Noord Afrika.

Voor meer informatie, bezoek http://www.united11.com en blijf op de hoogte van het laatste United Eleven nieuws op de officiële Facebookpagina: https://www.facebook.com/united11.nexoneu
Bekijk hier de eerste United Eleven trailer: http://youtu.be/F0svZ5hnL50

Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de inhouse franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. Daarnaast werd de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar Turkije met de lancering van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in 2013. In 2014 worden de eerste grootschalige browser MMORPG Arcane Chronicles van het bedrijf alsmede de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Over NHN BlackPick Corporation
NHN BlackPick is een Koreaanse mobiele / online game-ontwikkelaar, uitgever die afgesplitst is van NHN Entertainment, een van de succesvolle mobiele / PC game bedrijven in Korea. NHN BlackPick breidt voortdurend haar portefeuille uit met welbekende PC online MMORPG games, tot sport simulatie games, zoals 'EOS', 'united eleven' en 'Baseball 9ners'. Bovendien hebben ze een succesvol ervaring met het spel "The Brain", een mobiel casual spel met als doelgroep 50 + senioren, NHN BlackPick richt zich op het uitbreiden van zakelijke mogelijkheden met zijn nieuwe mobiele racegames. Om haar concurrentiepositie te versterken, wilt NHN BlackPick haar spelaanbod uitbreiden met de lancering van 'United Eleven'. 

Pers contact
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 10 84 22 689

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp