Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
Lost Saga nadert lancering nu gesloten bèta ten einde komt

Nexon Europe’s lang verwachte multiplayer vechtgame goed ontvangen

Luxemburg – 10 Maart, 2014: Nexon Europe maakt een grote stap in de richting van de lancering van de multiplayer online vechtgame Lost Saga, nu de gesloten bèta tot einde komt. Met de lancering in het vizier wist de succesvolle bèta de snelgroeiende Lost Saga community meteen volledig te betrekken bij de ontwikkeling van de game.

Met een enorme cast bekende helden die het uitvechten over een grote verscheidenheid aan omgevingen, heeft Nexon Europe een groot aantal spelers verwelkomd in de gesloten bèta test. Spelers namen de gedaanten aan van meer dan 100 karakters uit mythen, sci-fi, geschiedenis, en legende, die allen zijn samengekomen voor genadeloos online knokken.

“Uit reacties van duizenden spelers die in de bèta hebben deelgenomen blijkt dat we de magie van Lost Saga hebben kunnen voortzetten, met als resultaat een tevreden community die al sinds lange tijd naar de titel uitkijkt,” zegt Minkyu Kim, Manager of Game Operations bij Nexon Europe. “We bedanken ieder die heeft deelgenomen in de gesloten bèta, en zullen alle feedback gebruiken om Lost Saga tot de beste multiplayer online ervaring te maken bij lancering.”

Na alle enthousiaste feedback, kijkt Nexon Europe uit naar de officiële opening van Lost Saga in 6 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools, en Turks.

De officiële Lost Saga website vind je hier: http://lostsaga.nexoneu.com.

Voor meer informatie en het laatste Lost Saga nieuws, bezoek je Lost Saga op Facebook: http://www.facebook.com/LostSagaEurope.

Bekijk de meest recente video van Lost Saga op http://www.youtube.com/playlist?list=PLB2y0H-x_V2g9t4X6NEkFPjTCRWvFYbmK
"De nieuwste Lost Saga screenshots download je hier: http://we.tl/kRbv2emb6E

Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de in-house franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De nieuwste toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn NavyField 2, tezamen met de langverwachte Shadow Company in 2013. Daarnaast wordt de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar Turkije met de lancering van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in 2013. In 2014 worden de eerste grootschalige browser MMORPG Arcane Chronicles van het bedrijf alsmede de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Over WeMade Entertainment Co., Ltd.
WeMade Entertainment Co., Ltd. (KOSDAQ: 112040), opgericht in 2000, is een internationale game developer en uitgever met een aantal van de meest populaire mobiele spellen in Azie in de portfolio. WeMade is uitgegroeid van een handvol gedreven spelpioneers tot meer dan 1000 spelliefhebbers, met een van de meest robuuste mobiele spelontwikkelteams in de wereld. Wemade's eerste hit, met de titel "Legend of Mir 2" heeft meer dan 200 miljoen online gamers aangetrokken. Sinds het debuut in de mobiele spellen in april 2012, heeft WeMade 27 mobiele spellen van hoge kwaliteit uitgegeven, inclusief "WIND RUNNER", dat al snel het meest populaire mobiele spel werd in Korea en Japan, met samen meer dan 30 miljoen downloads.

Pers Contact 
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 10 84 22 689
 

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp