Copy
De levende doden bewandelen de aarde in een gloednieuwe FPS; verwacht in het 3e kwartaal van 2014

Counter-Strike Nexon: Zombies komt naar Steam

De levende doden bewandelen de aarde in een gloednieuwe FPS; verwacht in het 3e kwartaal van 2014

Luxemburg, 7 augustus 2014: Nexon Europe kondigt met genoegen de komst van de levende doden aan naar één van de meest iconische gamelicenties ooit, met de lancering van Counter-Strike Nexon: Zombies op Steam in het 3e kwartaal van 2014.

De ontwikkeling van Counter-Strike Nexon: Zombies is gebaseerd op de legendarische online actiegame Counter-Strike van Valve. Om een van de grootste FPS titels in de wereld uit te breiden, hebben NEXON en Valve de handen ineengeslagen om een nieuwe free-to-play CS titel met een zombiethema te ontwikkelen met nieuwe gamemodi, wezens en meer.
 
De CS-wereld raakt geïnfecteerd met de ultieme game-changer: zombies. Er staat spelers razendsnelle actie te wachten, een reeks nieuwe wapens, diverse beschikbare gamemodi, en talloze ondoden die aan de strijd zullen worden toegevoegd. De zombies in deze game zijn snel, agressief, en gevaarlijk, en dat zorgt voor een volledig nieuwe ervaring.
 
Naast de geheel nieuwe zombie-ervaring, kunnen spelers ook genieten van het originele Counter-Strike, zoals de gamemodi Hostage Rescue en Bomb Defuse, waarin strategie belangrijker is dan ooit tevoren. Alle speelbare modi omvatten de inmiddels legendarische, adrenalinepompende CS actie.
 
“Het is ons een genoegen om een free-to-play online versie van de tijdloze FPS-favoriet uit te brengen op Steam. Counter-Strike Nexon: Zombies is een spannende game waarin spelers van alle soorten en maten moeiteloos kunnen instappen. Zowel nieuwkomers als FPS spelers van het eerste uur zullen aangenaam verrast zijn door de vernieuwende actie in Counter-Strike Nexon: Zombies,” aldus Kenny Chang, CEO van Nexon Europe.
 
“Vandaag kondigen we de nieuwste creatie van Nexon aan in de Counter-Strike wereld; één die voortbouwt op jaren van succes in de ontwikkeling van CS Online voor Azië”, vertelt Doug Lombardi van Valve. “Deze titel toont hetzelfde werk in de nieuwe-, zombie- en klassieke vorm. “
 
Counter-Strike Nexon: Zombies zal verkrijgbaar zijn op Steam voor spelers in Europa, Noord-Amerika, en de Oceanië. De game zal free-to-play zijn en beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools en Russisch. 
Over Nexon Europe
NEXON Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft NEXON Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de inhouse franchises heeft NEXON Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. In 2013 breidde Nexon Europe haar profiel uit met de publicatie van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in Turkije, en in 2014 werd Lost Saga, een actievol vechtspel boordevol plezier, toegevoegd aan de line-up. Verder bedient Nexon Europe met United Eleven, een browser-based, cross-platform voetbal management spel, voetbalfans over de hele wereld. Voor meer informatie over Nexon Europe en haar games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Pers contact
Bonita Rouwit | Critical Hit PR | E: pr@criticalhit-pr.com

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp