Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
Het grote Lost Saga gevecht barst los

Laatste oproep aan Lost Saga gesloten bèta testers!
Pre-download client nu beschikbaar
 
Luxemburg, 26 februari 2014: Nexon Europe doet vandaag een laatste oproep voor deelname aan de gesloten bètatest van de lang verwachte multiplayer vechtgame Lost Saga. Met de start van de bètatest op 27 februari in zicht, hebben spelers nog maar even om zich op te geven voor het knokplezier. 

Lost Saga brengt een onwaarschijnlijke verzameling van universeel populaire helden uit onze eigen wereld samen in een intense vechtgame boordevol actie, die zich in 20 omgevingen en een brede verscheidenheid aan game modi afspeelt. Met een betrokken, reeds bestaande community die zich met de naderende lancering enorm heeft uitgebreid, is online knokken nog nooit zo leuk geweest.
“Met onze aangescherpte strategie om onze communities zo vroeg mogelijk te betrekken bij de ontwikkeling van een game, zijn wij erg enthousiast over de aankomende Lost Saga bètatest om deze spannende titel eens op de proef te stellen,” zegt Kenny Chang, directeur bij Nexon Europe. “De Lost Saga familie is uitgesproken en betrokken, en we kijken er naar uit om te zien hoe zij de game onder handen zal nemen.

”Een pre-download client is vanaf vandaag beschikbaar in 5 talen – Engels, Duits, Frans, Italiaans, en Pools. De gesloten bètatest gaat op 27 februari van start. Spelers die nog geen bètasleutel hebben bemachtigd, kunnen zich nu nog aanmelden om deel te nemen in de strijd.

Wekelijkse Lost Saga livestreams bekijk je op http://www.twitch.tv/nxfallen of http://www.youtube.com/playlist?list=PLB2y0H-x_V2g9t4X6NEkFPjTCRWvFYbmK.

De officiële Lost Saga website vind je hier: http://lostsaga.nexoneu.com.

Voor meer informatie en het laatste Lost Saga nieuws, bezoek je Lost Saga op Facebook: http://www.facebook.com/LostSagaEurope.
"De nieuwste Lost Saga screenshots download je hier: http://we.tl/HciklhCvPE

Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de in-house franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De nieuwste toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn NavyField 2, tezamen met de langverwachte Shadow Company in 2013. Daarnaast wordt de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar Turkije met de lancering van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in 2013. In 2014 worden de eerste grootschalige browser MMORPG Arcane Chronicles van het bedrijf alsmede de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Over WeMade Entertainment Co., Ltd.
WeMade Entertainment Co., Ltd. (KOSDAQ: 112040), opgericht in 2000, is een internationale game developer en uitgever met een aantal van de meest populaire mobiele spellen in Azie in de portfolio. WeMade is uitgegroeid van een handvol gedreven spelpioneers tot meer dan 1000 spelliefhebbers, met een van de meest robuuste mobiele spelontwikkelteams in de wereld. Wemade's eerste hit, met de titel "Legend of Mir 2" heeft meer dan 200 miljoen online gamers aangetrokken. Sinds het debuut in de mobiele spellen in april 2012, heeft WeMade 27 mobiele spellen van hoge kwaliteit uitgegeven, inclusief "WIND RUNNER", dat al snel het meest populaire mobiele spel werd in Korea en Japan, met samen meer dan 30 miljoen downloads.

Pers Contact 
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 10 84 22 689
 

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp