Copy
Nieuwe look en gameplay elementen voor volledig 3D MMORPG
Nexon Corporation onthult Eerste Gameplay Video voor MapleStory 2

Nieuwe Look en Gameplay Elementen voor volledig 3D MMORPG
 
TOKYO – 26 mei 2014 – NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) (3659. TO), de wereldwijde marktleider in free-to-play online games, kondigt aan dat dochteronderneming NEXON Korea Corporation de eerste gameplay video heeft vrijgegeven voor de opkomende MMORPG MapleStory 2.
 
MapleStory 2 is een nieuwe online PC MMORPG in volledig 3D, die sinds 2010 in ontwikkeling is. In een era voorafgaand aan MapleStory krijgt de speelervaring een geheel nieuwe dimensie van vrijheid. De vrijgegeven beelden tonen een aantal van de diverse gameplay elementen van MapleStory 2.
De MapleStory 2 gameplay video is hier beschikbaar: http://vimeo.com/96072575.
 

De gesloten bètatest van MapleStory 2 gaat in Korea in 2014 van start. Het wereldwijde release schema wordt op een later tijdstip bevestigd.
Over NEXON CO., Ltd. http://company.nexon.co.jp
NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) (3659.TO) is de wereldwijde marktleider in free-to-play online games. Na haar oprichting in Korea in 1994, heeft Nexon een van de eerste grafische massively multiplayer online games ter wereld ontwikkeld. Nexon is daarnaast ook pionier van het microtransacties concept en free-to-play business model, waarmee zij een nieuwe standaard hebben gezet waarbij spelen gratis is, en gebruikers de mogelijkheid krijgen om in-game voorwerpen te kopen om hun ervaring te overtreffen. Nexon biedt momenteel meer dan 60 online games aan in meer dan 100 landen, en heeft sinds haar oprichting meer dan 1.4 miljard speler registraties behaald. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokyo, Japan, en haar aandelen zijn beursgenoteerd op de Tokyo Stock Exchange.
 
Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de inhouse franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De meest recente toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn Navy Field 2 alsmede de legendarische FPS game Counter-Strike Online in Turkije. In 2014 worden de eerste grootschalige browser MMORPG Arcane Chronicles van het bedrijf alsmede de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Hiernaast wenst Nexon Europe spelers over de gehele wereld te bereiken met United Eleven, een browser-based, cross-platformvoetbalmanagementgame. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.


Perscontact
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 6 24 98 09 08
 

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp