Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
1,5 miljoen euro bonus wacht op jou
NEXON Europe trapt de feestdagen af met een Drievoudige Bonus Actie

Luxemburg, 2 december 2013 – NEXON Europe heeft het genoegen vandaag een speciaal evenement aan te kondigen, waarin wij teruggeven aan de meest toegewijde community leden met een pakket van 1,5 miljoen euro aan beloningen. Het evenement, dat vanaf vandaag tot en met 2 januari plaatsvindt, vormt het perfecte feestgeschenk voor de voornaamste spelers van de diverse NEXON titels.

Het evenement bestaat uit drie verschillende onderdelen genaamd Drievoudige Bonus Actie.

Bonus Nexon Cash (NX)
Het eerste onderdeel kijkt naar de uitgaven van spelers over heel 2013, en beloont hen met bonus Nexon Cash (NX) in verhouding tot dat bedrag. Hoe meer een speler heeft uitgegeven, hoe meer bonus Nexon Cash de speler terugkrijgt! NEXON Europe heeft 1,5 miljoen euro voor deze bonus gereserveerd, en spelers kunnen live inzien hoeveel hiervan is uitgegeven.

Bonus Voorwerpen bij Aankoop
Verder zullen aanvullende bonusvoorwerpen beschikbaar zijn voor spelers die gebruikmaken van bepaalde betalingssystemen, zoals Boku, DaoPay, InComm, KarmaKoin, Skrill, Mopay, MopayCall, PayPal, Paysafecard, PaytoGo, Paymentez en GameSultan. Afhankelijk van het bedrag dat een speler uitgeeft gedurende de evenementperiode, zullen diverse Nexon Cash voorwerpen gratis aan hen cadeau worden gedaan.

Bonus Punten voor Beloningsvoorwerpen
En het laatste onderdeel neemt de hoeveelheid Nexon Cash die gedurende het evenement is uitgegeven in beschouwing en spelers kunnen bonuspunten verdienen die kunnen worden ingeruild voor fantastische beloningsvoorwerpen voor hun favoriete spel. De beloningsvoorwerpen zijn tussen de €2 en €50 waard, afhankelijk van de totale uitgaven tussen 2 december en 2 januari.

Nexon Cash is het universele betaalmiddel in alle NEXON Europe titels en dit aanbod geldt dan ook vanaf vandaag voor spelers van alle titels, van Combat Arms, Atlantica, MapleStory, Vindictus, War Rock, en Dekaron, tot Navy Field 2.

Voor meer informatie over NEXON Europe en al haar titels, ga naar http://nl.nexoneu.com
Over NEXON Europe
NEXON Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft NEXON Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de in-house franchises heeft NEXON Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De nieuwste toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn NavyField 2, tezamen met de langverwachte Shadow Company in 2013. Daarnaast wordt de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar Turkije met de lancering van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in 2013. Voor meer informatie over NEXON Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Pers Contact
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 10 84 22 689
Copyright © 2013 Critical Hit PR, All rights reserved.

Our mailing address is:
Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp