Copy
Contentupdate voegt meer spelers toe aan al bestaande diversiteit

United Eleven update omvat 300+ nieuwe spelers
en Spor Toto Süper Lig 


Contentupdate voegt meer spelers toe aan al bestaande diversiteit

Luxemburg, 17 juli 2014: Nexon Europe presenteert met trots een toevoeging aan het al overvloedige aanbod van teams en spelers in United Eleven, de browser-gebaseerde, mobiel-compatibele voetbalmanagementsim met ‘s werelds meest geavanceerde matchengine aller tijden.
 
Naast de huidige FIFPro en Bundesliga gelicentieerde spelers, zullen nieuwe voetballers uit heel Europa toetreden tot het spel om de competitiviteit van gebruikers te versterken. Meer dan 300 spelers uit een aantal Europese nationale competities, waaronder de Schotse, Griekse, Zwitserse, Oekraïense en Roemeense leagues, zullen worden toegevoegd.
 
Bovendien nodigt het spel voetbalfans in Turkije uit om zich in de competitie te begeven met 4 grote Turkse clubs uit de Spor Toto Süper Lig: Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray, en Trabzonspor. Gebruikers werven spelers en beheren een ploeg met gebruik van deze 4 Spor Toto Süper Lig clubs en logo’s, en maken de droom om hun team naar de top te coachen waar door middel van nauwkeurige tactieken. Van Wesley Sneijder tot Musa Sow, en van Oğuzhan Özyakup tot Jose Bosingwa, zullen de topspelers van de Spor Toto Süper Lig de uitdaging aan gaan, aangedreven door de tactieken van United Eleven fans over de hele wereld.
 
 “We zijn trots dat meerdere spelers uit heel Europa en Turkse clubs van de Spor Toto Süper Lig bij ons getekend hebben en toegevoegd worden aan de honderden al verkrijgbare spelers van de Bundesliga en FIFPro licenties”, zei Paul Lee, Operation Manager bij Nexon Europe. “United Eleven heeft een grote hoeveelheid actie gezien sinds de lancering in juni en we zijn verheugd om de content uit te breiden en de ervaring van gebruiken te blijven verbeteren.”
 
In United Eleven kunnen tot wel 32 verschillende variabelen invloed hebben op de wedstrijddata om de uitkomst van een 90 minuten durende wedstrijd te bepalen, wat voor de meest authentieke voetbalmanagementervaring zorgt. Zelfs buiten de wedstrijd tellen alle factoren mee op weg naar de overwinning; van werving en training van spelers tot de teamchemie. United Eleven is ook compatibel met mobiel, zodat spelers ook onderweg doorslaggevende beslissingen kunnen doorvoeren en formaties en tactieken kunnen afwisselen.

United Eleven is beschikbaar in 8 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools, Spaans, Portugees, en Turks. Het spel is beschikbaar in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Oceanië, en Noord Afrika

Voor meer informatie, bezoek http://www.united11.com en blijf op de hoogte van het laatste United Eleven nieuws op de officiële Facebookpagina: https://www.facebook.com/united11.nexoneu
Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMOs in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de inhouse franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy-universum en de FPS boordevol actie, War Rock. Daarnaast werd in 2013 de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid in Turkije met de lancering van een maritieme gevechts MMORTS, Navy Field 2, naast het legendarische FPS spel Counter-Strike Online. In 2014 werd het vermakelijke vechtspel Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Met United Eleven, een browser-gebaseerde, cross-platform voetbalmanagementsim wil Nexon Europe voetbalfans over de hele wereld bereiken. Voor meer informatie over Nexon Europe en de spellen, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Over NHN BlackPick Corporation
NHN BlackPick is een Koreaanse mobiele online spel-ontwikkelaar en uitgever die afgesplitst is van NHN Entertainment, een van de succesvolle mobiele/PC spelbedrijven in Korea. NHN BlackPick breidt voortdurend haar portefeuille uit met welbekende PC online MMORPG en sportsimulatiespellen, zoals 'EOS', 'United Eleven' en 'Baseball 9ners'. Bovendien hebben ze een succesvolle ervaring met het spel "The Brain", een mobiel casual spel met als doelgroep 50+ senioren. NHN BlackPick richt zich op het uitbreiden van zakelijke mogelijkheden met zijn nieuwe mobiele racespellen. Om haar concurrentiepositie te versterken, wilt NHN BlackPick haar spelaanbod uitbreiden met de lancering van 'United Eleven'. 

Pers contact
Bonita Rouwit | Critical Hit PR | E: pr@criticalhit-pr.com

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp