Copy
View this email in your browser
THOR Nieuwsbrief - 1 april 2017
Woord van de voorzitter

Met het finaleweekend van het No Such Open Toernooi en de Open Dag op 2 april is er genoeg te beleven op het park. Voordat de competitie losbarst, wil de voorzitter graag aandacht voor de bespeelbaarheid van de banen en roept hij iedereen op zijn ledenpas voor 2017 af te halen op het KanThor. Daarnaast hebben onlangs 35 nieuwe leden de Thor-traditie "rondje om de wereld" al ondervonden. Lees meer..


Het No Such Open Toernooi is in volle gang!
Hopelijk heb je al mooie partijen gespeeld, of nog beter, zit je nog in het toernooi en doe je mee voor de prijzen.
Tot nu toe is het al een topweek met spannende wedstrijden, een strakke planning, een gezellige wedstrijdleiding en heerlijk tennis- en supporterweer! Via deze link blijf je op de hoogte van de uitslagen. Check de Facebook pagina voor het laatste nieuws en de foto's. 

Kom vandaag en morgen gezellig langs bij Thor om te genieten van mooie finales!

Veel dank aan de toppers van de wedstrijdcommissie: 
Inga, Karel, Austin, Lotte, Vincent, Michiel en Claudia

Ps. in het finaleweekend is er beperkt (3 banen) gelegenheid om vrij te spelen.
Maak kennis met Thor's eerste team! 

“Ik was 7 jaar en speelde voetbal toen een vriendje aan mij vroeg of ik een keer mee ging  tennissen. Ik vond het wel leuk.” Inmiddels gaat Boy Wijnmalen, al sinds zijn jeugd bij Thor tennissend, na enkele jaren voor de Mets gespeeld te hebben voor het vijfde seizoen op rij uitkomen voor het eerste van Thor. Daarmee is hij het oudste teamlid.

Met een oude bekende, Mandy Wagemaker, en nieuw talent, Paul Monteban, staat er dit jaar een zeskoppige formatie. Een voordeel ten opzichte van andere teams die het met minder spelers moeten gaan doen. Paul is alvast overtuigd dat de power van Boy en Mandy de tegenstander wel eens kan gaan verrassen. Hoe Thor 1 zelf denkt het verschil te maken, zit hem vooral in de compleetheid en sfeer in het team en het feit dat ze elkaar goed kennen, want dan kan je elkaar op belangrijke momenten in de wedstrijden pas goed motiveren en stimuleren. Of dat ook zo gaat uitpakken, kan iedereen direct op de openingsdag van de competitie komen bekijken. Op de eerste dag van de competitie, zondag 9 april, spelen onze toppers thuis tegen de Apeldoornse tennisvereniging Tepci.

Team 1 speelt ook thuis op 30 april (tegen T.C. Domstad) en 21 mei (tegen T.C. Victoria). Kom dus zeker naar het park om van dichtbij te genieten van toptennis!

Op de competitiepagina stellen we het eerste team graag kort aan je voor!
Nieuwe Leden Avond & Beats, Bier en Ballen
Op 24 maart hebben de nieuwe leden van Thor deelgenomen aan een tennisclinic en kennisgemaakt met het bestuur, commissies en de andere leden. Op deze avond was ook het Beats, bier en ballen event, dat garant staat voor veel gezelligheid! 
Check hier de foto's van de Nieuwe Leden Avond en Beats, Bier en Ballen.
Eva Haslinghuis succesvol bij de Young Seniors World Championships
Eva Haslinghuis heeft afgelopen 2 weken het Young Seniors World Championships gespeeld in Kaapstad, Zuid-Afrika.
 
Vorige week behaalde ze met het team de vijfde plaats in de landenwedstrijd. Met haar dubbelpartner Marcus Hilpert won ze zilver eremetaal en in de enkel reikte ze eveneens tot de finale waar ze vandaag strijdt om het goud tegen de Spaanse Ana Salas-Lozano. We zijn benieuwd naar de uitslag!

Nu al een heel mooi resultaat, van harte gefeliciteerd!
Wist je dat...
  • we een aantal mooie nieuwe banen hebben, helemaal klaar voor de competitie!
  • er tijdens de voorjaarscompetitie maar liefst 56 seniorenteams gaan strijden om het kampioenschap?
  • Thor er, met een overweldigende meerderheid (95%), voor heeft gekozen om "traditioneel" te spelen tijdens de competitie?
  • je echter nog steeds in aanraking kunt komen met "compact spelen" als je uit speelt en je je daarom goed kunt voorbereiden door de presentatie van de Captain's Night hier door te lezen.
  • je kunt weten of jij op de hoogte bent van de juiste spelregels door de heuse "Spelregelquiz" te maken en de antwoorden te sturen naar 1 van onze VCL's Claudia (ruki82@hotmail.com).
  • ook de jeugd fanatiek aan het seizoen begonnen is met 17 competitieteams?
  • we op Zaterdag 6 mei een Pub Quiz organiseren en Ger deze competitiedag een Hollands Borrelplateau verzorgt. 
  • op maandag 3 april de Vluggertjes weer beginnen. Van 19:00 tot 21:00 is iedereen van harte welkom om dubbelpartijtjes te komen meespelen.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Thor de Bataaf, All rights reserved.

Our mailing address is:
Thor de Bataaf
Ver Huellweg 2
Den Haag, ZH 2300AH
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp